با تشكرنقل قول:
استاد نگفتي مشكل از چي بوده ؟؟؟
اخه يكدفعه هارد چرا اين جوري ميشه ؟؟؟
راستي اگر درب هارد باز بشه چي ميشه -----------ميشه دقيقتر و شفافتر توضيح بدين
راستي ميشه آدرس محل نرم افزارهاي ريكاوري را بدين
با سپاس
Printable View
با تشكرنقل قول:
استاد نگفتي مشكل از چي بوده ؟؟؟
اخه يكدفعه هارد چرا اين جوري ميشه ؟؟؟
راستي اگر درب هارد باز بشه چي ميشه -----------ميشه دقيقتر و شفافتر توضيح بدين
راستي ميشه آدرس محل نرم افزارهاي ريكاوري را بدين
با سپاس
نقل قول:
لطفا ميشه دقيقتر توضيح بدين ؟
يعني اگر درب هارد باز بشه ديگه هارد خراب ميشه ؟؟؟؟؟؟
سلام ، یک مشکل بزرگ برای هاردم پیش اومده :
من بعد از اینکه ویستا رو سیستمم نصب کردم ، عردم قاطی کرد ، اینو بگم که ویستا رو روی یک هارد دیگه نصب کردم ، و ایکس پی روی یک هارد دیگه بود ، اینجوری شد که فایلایی که ایکس پی میریخت رو هارد رو ویستا نمیخوند و برعکسش ویستا اگر فایل میریخت رو هراد ایکس پی نمیخوند ، بعد از یه مدت اصلا درایوایی که ویستا باهاشون کار داشت ، دیگه با ایکس پی خونده نمی شد ...
حالا سه تا از درایوام کلا unformatted شده و ایکس پی که بالا نمیاد ، ویستا ه ممیگه باید فرمت بشه ، ولی من روی یکیشون اطلاعات مهمی داشتم
چیکار کنم ؟ ( ویندوزمم امروز فهمیدم ویروسی شده ، همون ویروس اتوران .... ) در ضمن نمیخوام بدم بیرون تا 2 مهرم میخوام راه بیافته
نه خراب نمیشه مگر اینکه هد رو دستکاری بکنید و اینطرف و اونطرف ببریدشنقل قول:
لطفا ميشه دقيقتر توضيح بدين ؟
يعني اگر درب هارد باز بشه ديگه هارد خراب ميشه ؟؟؟؟؟؟
برای ریکاوری هارد باز شده باید به صورت سخت افزاری عمل کنید نه نرم افزاری
که باید بگردید مغازه ها رو بپرسید ببینید
البته تو تهران یه مرکز تخصصی هارد به اسم هارد کیلنیک هستش [تبلیغ حساب نکنید]
دوست عزيز و دانشمند خودمنقل قول:
اگر درب هاردديسك باز بشه به علت وجود گردو خاك
نهايتا بر روي پليت ها بد سكتور ايجاد ميشه
...
پس در صورت باز كردن درب هاردديسك هاردديسك خراب ميشه
سلام
من هاردم رو با نرم افزار GETDATABACK به صورت کامل بازیابی کردم !
هیچ مشکلی هم ندارم !
فقط چند مورد برای دوستان :
اگر هاردتون مشکلی پیدا کرد و درایوی باز نشد ان رو فقط Quick Format کنید و بعد از این نرم افزار استفاده کنید !
هیچ وقت روی فضایی که میخواهید از روی اون فایلی رو بازیابی کنید فایلی Write نکنید !
میگم این حجمش چقدره ؟ از کجا گیرش بیارم ؟ توی مجموعه ی کینگ هست ؟نقل قول:
سلام
من هاردم رو با نرم افزار GETDATABACK به صورت کامل بازیابی کردم !
هیچ مشکلی هم ندارم !
فقط چند مورد برای دوستان :
اگر هاردتون مشکلی پیدا کرد و درایوی باز نشد ان رو فقط Quick Format کنید و بعد از این نرم افزار استفاده کنید !
هیچ وقت روی فضایی که میخواهید از روی اون فایلی رو بازیابی کنید فایلی Write نکنید !
نقل قول:
GetDataBack
crack 3.63 را می خوام و سریال
موجود نبود !
کسی .......
سلام
من یه هارد IDE 80 GB رو به یه هارد SATA (به جای CD-ROM) وصل کردم.در حال scan کردن بود که نمیدونم یه دفعه هارد IDE شروع به تق تق کردن کرد من هم کامپیوتر رو ریست کردم ،حالا هر چی هارد رو چه به صورت Slave و چه به صورت Master وصل میکنمیه صدای تق تق میاد انگار که هارد جون نداره بچرخه .وقتی هارد رو به صورت Master وصل میکنم اسپیکر کیس بوق ممتد میزنه و وقتیکه به صورت Slave وصل میکنم در قسمت بوت شدن پیغام ...Detect Device .please wait رو میزنه ،من احتمال میدم مشکل سخت افزاری هارد باشه ،حالا تشخیص شما چیه؟ لطفا اگر سخت افزاری، یه جای خوب رو برای تعمیرش بم معرفی کنین.
ممنون
استادنقل قول:
من متاسفانه درب هارد را باز كردم و سريع بستم
ويك مشكلي پيش اومده :
كل هارد را با پارتيشن مجيگ فرمت ميشه و همه كاري ميتونم انجام بدم ولي وقتي ميخواه توسط سي دي ويندوز درايو سي را اول فرمت كامل كنم فرمت نميشه و حدود 9 درص هنگ ميكنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته با فرمت سريع فرمت ميشه و ويندوز نصب ميشه .
حالا چرا فرمت كامل نميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟