هر 3 عالی هستند ولی توجه کنید که g10 کامپکت محسوب می شود در واقع کامپکت پیشرفته یعنی به عبارت دیگر advanced amateur یعنی آماتور پیشرفته .... توجه کنید که مگاپیسکل نقش زیاد مهمی در کیفیت عکس ندارد! هرچه مگاپیسکل بالاتر باشد باید سنسور هم بزرگتر باشد تا کیفیت عکس تضمین شود در صورتی که در g10 مگاپیکسل بالاست اما سنسور کوچک! در نتیجه عکس این دوربین در حد همان sx10 و h50 می باشد!
من در مورد این 3 دوربین بسیار تحقیق کردم ... عکس های h50 ظاهرا از همه زیباتر است ... Sx10 به زوم بسیار قوی و بالایش می نازد و البته پردازنده digic 4 و زوم بی صدا ... در کل به نظر من h50 ارجحیت دارد چون ریموت کنترل هم برای شات زدن، دارد و این در آینده خیلی بدردتان خواهد خورد مخصوصا برای گرفتن عکس های مخفی بسیار عالیست ... توجه کنید که گزینه self timer داستان دیگری است که روی تمام دوربین ها وجود دارد اما ریموت خیلی به کارتان خواهد آمد ... باطری لیتیومی هم که موجب می شود شما 30 تا 50 هزار تومان جهت خرید شارژر و قلمی پس انداز کنید ...
دوست من بهتر است کمی بیشتر پرداخت کنید و 1000d یا d60 خریداری کنید ... این دو جز slr های قیمت مناسب هستند و شما از خرید slr هرگز پشیمان نخواهید شد ... تنها مشکل slr ها در این رنج قیمت نداشتن زوم بالا است! زوم این نوع slr ها 3 الی 4 اپتیک می باشند که مبتنی بر لنز است و در نتیجه شما اگر بخواهید زوم بالا داشته باشید باید مبالغ بسیار هنگفتی هزینه کنید تا لنز مربوطه را بخرید (البته توجه کنید که استفاده از زوم های بسیار بالا مانند آنچه در دوربین های h50 و sx10 وجود دارد، مستلزم استفاده از 3 پایه می باشد که حتما می دانید که 3 پایه چیزی نیست که همیشه همراهتان باشد در نتیجه بسیاری از صحنه های دور را از دست خواهید داد و نمی توانید از آنها عکس برداری نمائید، پس زوم بسیار بالا آنقدر هم مزیت مهمی نمی تواند باشد)
در کل slr ها ارزش همه چیز را دارند ... بهتر است برخی مزیت های slr-like ها مانند h50 و sx10 را قربانی کنید و در عوض slr بخرید و یک عمر لذت ببرید ... توجه کنید که slr ها سنسورهای بسیار بزرگتری دارند و همین موجب می شود کیفیت عکس شما در فواصل نزدیک بسیار بسیار عالی و شارپ با جزئیات بالا نمایان شود و تضمین می شود!
در کل در خرید دوربین لنز و سنسور را مدنظر داشته باشد (نکته دیگر اینکه در بین نوع سنسورهای cmos و ccd اصلا حساسیت به خرج نده که تفاوت آنچنانی ندارند و هرکدام مزیت خاصی بر دیگری دارد)
با احترام
کاویان