بازم که مساوي کرديم.
ديگه نميدونم چي بگم.فقط بايد منتظر بازي با منچستر باشيم.
بازم که مساوي کرديم.
ديگه نميدونم چي بگم.فقط بايد منتظر بازي با منچستر باشيم.
درود
میگن که تلویزیون بازی منچستر -بارسا رو پخش نمی کنه چون ساعت22:15 بازی سپاهان هست ..... از همین الان بریم دنبال ماهواره ..... دوستان کسی می دونه از ماهواره چه شبکه هایی بازی رو زنده پوشش میده؟ مشخصاتش رو کامل بگید ممنون میشم
اگه منچستر رو ببریم خیلی شانس اوردیم . اخه منچستر این روزه ا خیلی رو فرم هستش
سلام
رونالدينهو فصل بعد ميره ميلان؟
...
بارسا با رونالدينهو قويترين باشگاه جهان بود و عالي بازي ميكرد اما با افت روني حتي جز قويترين ها هم نيست چه برسه به قويترين. فكر كنم طرفداران بارسا هم الان اين رو قبول داشته باشند. اگر حتي منچستر رو بزنه باز هم نشاني از قدرتش نداره و مقطعيه.
حتي مسي در اوج و اتوئوي آماده و اضافه شدن آنري و ظهور بويان و ... هم نتونست بارسا رو مثل قبل بكنه.
باز هم بگيد تيم به رونالدينهو متكي نبود. اينجور كه معلومه متكي بوده بدجوري هم متكي بوده.
...
كم كم وقت خداحافظي با دوستان بارساييه.
ببينم فصل بعد بايد بازي رونالدينهو رو توي كدوم باشگاه تماشا كنم.
موفق باشيد.
رونالدینهو بهترین بازیکن دنیا بود یا شایدم هست که به همه عناوین دست پیدا کرد.
منو با فوتبال آشتی داد و ...
با اینکه بارسایی هستم و خیلی از اتفاقات بارسا تقصیره رونی بود ولی هر جا میره امیدوارم موفق باشه و دوستش خواهم داشت.مثل ریوالدو و همه ستاره هایی که روزی به آخر کارشون میرسند.
بارسا همیشه بارساست. چه با رونی چه بی اون
نقل قول:
کاملا درستـــه ؛ و کاملا تایــیــد میشـــه ... :46:
یا حق
:40:
مساوی صفر صفر ...
نتیجه ی خوبی نبود .
منچستر هیچ حرفی واسه گفتن نداشت و
فقط واسه مساوی گرفتن اومده بود ...
باز هم اشتباه ریکارد ...
تعویض مسی که تازه داشت گرم میشد ، یه
اشتباه محض بود که فقط از .....ـی مثل ریکارد
میتونه سر بزنه ...
یا حق
:40:
و باز هم مساوی.
آخه تا کی؟
ایشالا هفته دیگه توی اولترافورد منچسترو در هم میکوبیم!!!!
دلم برای مسی سوخت. در کل بازی خوبی نبود ...
بازی بدی نبود ..... من نمی دونم ریکارد به چه علت مسی رو بیرون آورد؟ ..... منچستر هم که زور چپون کرده بود توی محوطه ی جریمه ی خودش .... حتی توی ضد حمله هم همیشه 5تا منچستری اونجا وایساده بود.