یوزر و پسورد شبانه فرق داره با یوزر و پسورد معمولیتون . اینه :نقل قول:
night@fanava
فکر کنم شما 900 مگ از اکانتتون رو خرج کردین
Printable View
یوزر و پسورد شبانه فرق داره با یوزر و پسورد معمولیتون . اینه :نقل قول:
night@fanava
فکر کنم شما 900 مگ از اکانتتون رو خرج کردین
البته منم اکانت شب و روز م فرقی نداره از ساعت 2 تا 7 شب حساب میشه اگه ساعت 1:59 دقیقه هم وصل بشی تا صبح از اکانت روزانه کم میکنهنقل قول:
شب ها من معمولا 1گیگ رو دانلود میکنم (اکانت 256 که روی 512 بسته شده) ولی مشکلی که دارم اینه که قطعی زیاد داره و یک مشکل اساسی دیگه ای که هم داره تو مصرف ترافیکه که بیشتر از چیزی که استفاده میکنی حساب میکنن مثلا اکانت 3 ماهه 5 گیگ هست ولی 4 گیگ بیشتر نیست:41:
من مرکز صالح طبری هستمنقل قول:
مثل اینکه مرکز به مرکز دستکاری کردن،چون یه سری توی تهران الان سرعتشون شبا 128 هست یه سری هم 256
ما که راضی ایم، خدا ازشون نگذره !نقل قول:
واقعا؟نقل قول:
شما اگه اشتباه نکنم اکانت اقتصادی دارین که یعنی اخر یوزرنیمتون حرف P هست، درسته؟ و باید مبلغ 3 ماهم 50 تومن باشه هان؟
منم اکانت اقتصادی دارم ولی اگه با اکانت روزانم از ساعت 2 تا 7 وصل بشم بازم از اکانتم کم میشه.
الان سرمو می کوبم به دیوار از حسودی
درضمن من یه ماهه 5 گیگ می گیرم ولی بعد از هربار شارژ 5 گیگ و 160 مگ بهم میدن
کلا بد شلم شیمبولیه این شرکت
برای قطعیتونم توی برنامه مدیریت دانلودتون number of retries رو بذارین روی 9999 که وقتی با auto redial کانکت شد دوباره دانلود کنه.
اخرش راضی این یا ناراضی ؟ :31::31:نقل قول:
اکانت من سه ماهه 5 گیگ 34800 هست با سرعت 256 که بعد اینکه اکانت رو گرفتم گفتم سرعت دانلودم کمه آپ استریم و دان استریم رو زیاد کرد به 256 و 512 .الان سرعت دانلودم با idm معمولا 60 هستنقل قول:
منظورم از قطعی این نبود که قطع بشه بعد دوباره بزنم وصل بشه مثلا تو هفته یه روز چند ساعت قطع میشه یا اون اوایل حدود 10 روز اصلا لینک نداشتم
من پارسال تو مرداد بود که adsl گرفتم بعد تو شهریور دیگه هر کی میخواست اکانت بگیره ساعت شبانه براش از 3 بود تا 7
یوزر اکانت ها هم به صورت " toseeh@شماره تلفن " است
برای منم حل شد!!!!:8::8:نقل قول:
باورم نمیشه یه ماه داشتم با اکانت زپرتی night@fanava کار می کردم در حالی که می تونستم با اکانت 512 روزانم روزی 900 مگ دانلود کنم و از اکانتم هیچی کم نشه
من یه ماه پیش که adsl گرفتم ساعت 2 شب با اکانت روزانه وصل شدم و از اکانتم کم شد. بعد یه دقیقه گذشت ساعت 2:01 دقیقه با night وصل شدم و گذشت. برای همین دیگه هیچ وقت دنبالشو نگرفتم. چون شبانه از ساعت 2:01 دقیقه شروع میشه باید یه دقیقه بعد دوباره با روزانه امتحان می کردم. خیلی احمقم
:10: tnx bud
حالا این آپ استریم و دان استریم با با پهنای باند فرقی داره؟ چه طوری راضی شدن براتون ببرنش بالا؟
منم اوایل یه سری ساعت 1:59 دقیقه وصل شدم و تا صبح از اکانتم کم شد !!:19:نقل قول:
آپ استریم و دان استریم سرعت اصلیت رو نشون میده و داخل تنظیمات مودم میتونی ببینیش مثلا مودم من که tp-link 8811 هست با دادن آدرس 192.168.1.1 به یکی از مرورگرها و وارد کردن یوزر و پسورد که admin هست تو همون صفحه اولی که باز میشه زده که آپ استریم و دان استریم چند هست
من سرعت آپلودم خیلی کم بود دیگه با پشتیبانی که تماس گرفتم گفت که برات اضافش میکنم و بعد دیگه هم سرعت آپ و هم سرعت دان رو اضاف کرد
4 تا پست در همين تايپيك زدم و حتي با عكس هم گفتم كه با بعضي از سرويس هاي فناوا ميشه بين 2 تا 7 با سرعت 512 دانلود كنين،ولي كسي اهميت نداد
بگذريم
1 هفته پيش زنگ زدم فناوا و درخواست جمع اوري سرويس مذخرفش رو دادم و الان از شركت صبانت كه 1 سال پيش هم يكي از كاربر هاش بودم سرويس گرفتم
سرويس 128KB گرفتم 3 ماه ماهي 3 گيگ به قيمت 39.200
DOWN STREAM رو روي 1024 و UP STREAM رو 512 بستن و سرعت دانلود من از 60 تا 115 كيلوبايت متغيره
پينگ بسيار عالي داره و مناسب براي بازي ONLINE
از صبانت تبليغ نمي كنم چون سودي به من نميرسه ولي با پيشنهاد سرويس ارزانتر و با كيفيت مي خوام حتي يه نفر رو هم منصرف كنم از گرفتن سرويس از شركت دزد فناوا
512 فناوا ماهي 3 گيگ به قيمت 20000 تومان در هر ماه،واقعا پشيمونم كه پولم رو يه شركت كلاه بردار ظرف 1 سال بالا كشيد
اينم يه تست از سرعت فعلي من با سرويس صبانت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم همين كار را كردم. اينم تست سرويس من كه 128 سه ماهه با ماهي 3 گيگ حجم هر ماه هم 13200.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مثل اينكه يك چند مدتي هست كه شبانش مشكل داره و سرعتش كمه ولي باز قيمتش از فن آوا كمتره و سرعت روزانش هم زياده. سرعت فن آواي من تا 3 هفته پيش كه ازش سرويس داشتم شده بود 128 واقعي؟!؟!؟