ميخواستم بپرسم منابع كنكور كارداني به كارشناسي كامپيوتر 88 با سالهاي قبل فرق داره؟ يعني ممكنه عوض بشه. آخه من ميخوام برم كتاب هاشو بگيرم. ولي ميترسم عوض بشه.
ميشه راهنماييم كنيد؟؟؟
مرسي
Printable View
ميخواستم بپرسم منابع كنكور كارداني به كارشناسي كامپيوتر 88 با سالهاي قبل فرق داره؟ يعني ممكنه عوض بشه. آخه من ميخوام برم كتاب هاشو بگيرم. ولي ميترسم عوض بشه.
ميشه راهنماييم كنيد؟؟؟
مرسي
سلام ...
من میخواستم کنکور کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی رشته گرافیک و یا اگه شد تصویرسازیو رو شرکت کنم
میشه بگین چه کتابایی رو باید واسش بخونم ؟؟؟
هم تخصصی هم عمومی
فقط دقیق بگین
ممنون میشم جوابمو بدین :11:
سلام .کسی می دونه کنکور علمی کاربردی چندمه؟؟؟ من الان دارم غیرانتفاعی قزوین می خونم می خوام علمی کاربردی بدم شاید بیام تهران ...
خود کنکور مهمولا 30 بهمن ماه برگزار میشه.نقل قول:
منتها یه سوال هست که دفتر چه ها رو کی میدند؟
چون من اون زمان با دنیای بیرون ارتباطی نخواهم داشت.....
باید از الان بدونم تا بیام و دفتر چه بخرم.
موفق باشید :40:
ثبت نام دوره هاي كارداني و كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دانشگاه جامع علمي - كاربردي از 4 آذر ماه آغاز خواهد شد
کد:http://uast.ac.ir/
سلام..
ببخشید میشه ..
منابع کنکور کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی رشته گرافیک را معرفی کنید..
ممنون میشم..
سلام .... ببینین من یه مشکلی دارم واسه انتخاب شهر و رشته دانشگاه علمی کاربردی
من میتونم واسه انتخاب شهر و رشته هم رشته تصویر سازیو انتخاب کنم هم رشته گرافیکو ؟؟؟ یعنی اگه یزد گرافیک داره در کنار اون تصویرسازی زرین شهر رو هم انتخاب کنم ؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
بعد واسه علمی کاربردی همین درسای هنرستانو بخونم کافیه واسه اختصاصیا ؟؟؟؟ یا کتابای دیگه ای هم هست که بخونم ؟؟؟
فقط خواهش میکنم جوابمو بدین ... واقعا نیاز دارم به اینا
تمام کتابهای هنرستان + کتابهای پیش دانشگاهی هنر هم باید بخونی
کتابهای خلیل مشتاق کاردانی به کارشناسی گرافیک رو هم بگیر بخون.. خیلی خوبه..
دوست عزیز نمیدونم آیا تا حالا دفترچه رو پیدا کردی یا نه من پستت رو خیلی وقت پیش خوندم ولی وقت نداشتم که برات آپلود کنم که الان برات این کارو انجام دادم امیدوارم به کارت بیاد اینم لینک دانلودنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/73119826/34a5b261/k2k87.html
مرسی دوست عزیز... فقط یه چیزی توی دفترچه اینجوری که زده فقط باید درسهای هنرستانو بخونیم... یعنی باید علاوه بر اونا درس های پیش دانشگاهی هنرم بخونیم؟؟ :41:نقل قول: