نقل قول:
من لینک آخرین ورژن Winamp رو پیدا نکردم لطفا شما که موفق شدی اونو به ما هم بده .. بعدش اینکه نصب کردنیه یا ؟؟؟
Printable View
نقل قول:
من لینک آخرین ورژن Winamp رو پیدا نکردم لطفا شما که موفق شدی اونو به ما هم بده .. بعدش اینکه نصب کردنیه یا ؟؟؟
آقا این Zmplayer با قلم نمیشه باهاش کار کرد ؟ فقط با جویستیک میشه باهاش کار کرد ؟؟؟
سلام به همگی
موقع خرید گوشی چجوری از سلامت نرم افزار و سخت افزار گوشی مطمن شویم؟؟؟؟
اونایی که دارن لطفا چند تا راه سریع پیشنهاد کنن چون مهلت تست فقط جلوی مغازه هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!:21:
با تشکر :40:
سلام دوستان ببینید بیشتر مشکلات نصب نشدن برنامه ها مربوط میشه به فرمور بالاخره فرمور قدیمی باگهاش بیشتر.تا وقتی ارتقا ندید باید با این مشکلات کنار بییاین
swaping
دوستان این برنامه هنگامی که حافظه کم بیارین از ظرفیت مموری کارت میاد استفاده میکنه.دقیقا مثله کامپیوتر.
که این امکان به لطف linux بودن گوشیه. من که با حاش خیلی حال می کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بصورت پیش فرض تا 12 مگ را swap میکنه که امکان تغییر از 2 تا 128 یا بیشتر هم وجود داره.من خودم از 64 استفاده میکنم. اینم بگم شما در حالت عادی حافظه کم نمی یارین بیشتر برای مواقعی هست که چندتا بازی یا application را بصورت همزمان باز کنید.البته نه این بازیها منظورم بازیهایی مثل street fighter و چیزای خفنتره.که برای نصب اون بازیها و افزایش حافظه swaping احتیاج به چند تا برنامه دیگه هست که به مرور همه را معرفی میکنم.
فعلا فکر کنم همین کار را راه بندازه.
اینم بگم تمام مطالب از سایت motorolafans هست.
انم یه برنامه swap دیگه که موقع اجرا واتمام پیغام میده.این یکی بصورت پیش فرض 16 مگابایت swap میکنه.
وقتی برنامه را نصب کردین پوشه ای به نام swap تو root مموریتون ایجاد میشه که یه فایل 16m توش هست.
برای ارتقا به swap های بیشتر باید این فایلها را با خود برنامه که نصب کردین open with کنید.
8m:
32m:
64m:
128m:
که احتمالا برای ارتقا با error مواجه میشین.اون فایل موجود در پوشه swap را delete کنید بعد دوباره open with کنید.و بعد برنامه را اجرا کنید اگر ظرفیت فایل موجود در پوشه swap بصورت 0B بود هنوز مشکل دارین.
اون برنامه پست قبلی 33swapmem موقع اجرا کردنش یه بیپ میزنه و موقع غیر فعال کردن 2تا بیپ.
دوستان یکم از Linux گوشی تخصصی تر استفاده کنید.کاراییه خوبی داره.
باید مطمئن بشی ضربه نخورده باشه .صدا و دوربین و باطری و شارژ کردنشا چک کن کلا هرچی به ذهنت میرسه را چک کن نگران وقت هم نباش 2ساعت بشین اونجا به هش ور برو.ولی کلا نمشه همه چیزا اونجا فهمید.نقل قول:
سلام به همگی
موقع خرید گوشی چجوری از سلامت نرم افزار و سخت افزار گوشی مطمن شویم؟؟؟؟
اونایی که دارن لطفا چند تا راه سریع پیشنهاد کنن چون مهلت تست فقط جلوی مغازه هست
بله ...با قلم نمیشه بهترین کار اینه که مستقیما وارد برنامه نشی و open with کنی.نقل قول:
------------
+دوستان لینک برنامه وینمپ رو خودم تو صفحات قبل گذاشتم پس نگید نیست.!!!!!!!!!!!!!!
+در مورد تست سلامت گوشی مثل بقیه گوشیهست موقع تست هر جور که بقیه رو تست میکردید اینم تست کنید(دوربین-صدا-سریال جعبه و گوشی - تماس و....)
نقل قول:
جالب بود مرسي
سلام دوستان
لطفا كمك كنيد.
من ميخوام براي اتصال به اينترنت از گوشي به عنوان مودم استفاده كنم (با خط ايرانسل). شنيدم سرعت خيلي خوبي رو ميتونيم داشته باشيم، من اينكار رو انجام دادم ولي سرعتش از دايال آپ هم كمتر بود، خوب طبيعيه كه اين ميتونه به سرعتي كه گوشي در حالت مودم ساپورت ميكنه ارتباط داشته باشه. كسي ميدونه سرعتي كه اين گوشي به عنوان مودم ساپورت ميكنه چقدره؟
در ضمن خودم فكر ميكنم درايوري كه نصب كردم اوريجينال اين گوشي نيست و اشكال از اينجاست. كسي ميدونه درايور اوريجيناله اين گوشي رو از كجا ميشه گير آورد؟
مرسي