با 80 تومن میتنی اینو بردارینقل قول:
EliteGroup - G33T-M2
با چیپست G33 و گرافیک آنبردGMA 3100
Printable View
با 80 تومن میتنی اینو بردارینقل قول:
EliteGroup - G33T-M2
با چیپست G33 و گرافیک آنبردGMA 3100
سلام خ.اهش می کنم عزیز همین طور که امیر خان گفتن هیچ مینی از x38 از تکنولوژی sli استفاده نمی کنهنقل قول:
بابا دمت گرم imanprjr جون
میشه بگی از کراس فایر استفاده میکنه یا SLI
من چیزی تو مشخصات ندیدم
راستی به نظرت مادربوردی هست که ارزش خریدن داشته باشه
بعد در مورد قیمتش والا من قیمت ندارم...بایید از خودشون یعنی گارانتیش بپورسی....در مورد ارزش خرید چون این مین توی مملکت ما زیاد شناخته شده نیست و من هم کار نکردم باهاش نمی تونم نظری در موردش بدم.....
ولی به نظر نمی آیید مین های بدی بزنه شرکت soyo
نه . چون دوستان گفتن واسه مادر بورد پول بیشتری کنار بزارم به نظر شما چه مادر بوردی با اون سیستمی که نوشتم بگیرم خوبه؟ قیمتش رو هم لطف کنید بنویسید.شرمنده ها . ممنوننقل قول:
:10:
اگه شما میتونی تا 130 تومن هزینه کنی P35-ds3l گیگابایت گزینه مناسبی هستنقل قول:
ببخشيد دوستان من مين GA - P35 - DS3R رو به فروشنده اي سفارش كرده بودم نداشت و مي گه صبر كن يه ماه ديگه GA - EP35 - DS3R ميارم ! حالا من نمي دونم چيكار كنم ؟ اگه ممكنه راهنماييم كنيد ! اگه هم شما براي قطعات زير در اطراف 170-180 تومان پيز ديگه اي رو ميشناسيد لطفا معرفي كنيد .
VGA : BFG 8800GT - 512 - OC
CPU : Intel Core 2 Duo E6750
در ضمن من يه DVD-Writer و يه DVD ROM باكابل IDE و يه هارد از نوع ATA دارم لطفا زودتر كمكم كنيد .
با تشكر
ASUS P5K Eنقل قول:
ABIT IP 35PRO
Salam.bebakhshid ke en type mikonam akhe ba mobile to netam.
Man gij shodam nemidonam asus m2n-e begiram ya giga ga-ma69g-s3h ? Bad in ga-ma69g-s3h bekhatere graphic onbordeshe ke gheymatesh shode 100 toman behtar nist bordi ba hamin gheymat ke graphicesh onboard nabashe vali karaish bishtar bashe ro entekhab bokoni?
Aya ga-ma69g-s3h moshkeli ba grafiki ke rosh nasb mikoni nadare?
سلام ...
می خواستم بدونم که وقتی مادربورد می خریم دقیقاً چه وسایلی داخل جعبه اون هست .... مثلاً اگه مادربورد 4 تا پورت ساتا داشت.... باید 4 تا کابل همراهش باشه ؟
راستی.... می خواستم بدونم که مادربورد و پردازنده هم مانند رم باس دارند ؟ مثلاً من اگر پردازنده با باس 1066 بخرم باید ادربوردی بخرم که باس 1006 را داشته باشه ؟
این front side bus چیه ؟
انتخاب giga بهتره چیپست جدید تر . باید بدونم چه گرافیکی میخوای بندازی روش. مثلا فک کنم با g92 مشکا دارهنقل قول:
اگه از گرافیکهای ati استفاده کنی بهتره
چند تا کابل ساتا من بیشتر 2 تا دیدمنقل قول:
2 تا کابل ide _ پنل پشت مادربرد دفترچه cd هاس ساپرت_
در مورد سوال اخرتم درسته
Man mikham 3850 begiram.moshkeli ke nist?نقل قول:
In mather board voroodie port nadare bayad chi kar kard? Ba tashakor