ممنون
دکمه تشکر برام فعال نیست
بذر f1 ,f2 و... چیه؟
Printable View
ممنون
دکمه تشکر برام فعال نیست
بذر f1 ,f2 و... چیه؟
نقل قول:
سلام
بله به صورت هیدروپونیک هم امکان پذیر هست همه گیاهان رو میشه هیدروپونیک کاشت ولی بعـضی از گیاهان موفقیت بیشتری برای این نوع کاشـت
دارن...البته من بیشتر در مراکز تحقیقاتی اطلاع دارم که کاشت هیدروپونیک سیب زمینی موفقیت آمیز بوده ولی امکان انجامش وجود داره
کاشت هیدروپونیک در منطقه ای که دسترسی به خاک مزروعی نباشه یا آب ارزان قیمت در اختـیار نباشه یا هزینه حمل و نقل زیـاد باشه صـرفه اقتصادی
بیشتری نسبت به استفاده از خاک داره طبعا وقتی با زمان کمتر میشه محصول بیشتر با رانـدمان بیشتر تولید کرد پس از نظر اقتصـادی هم براتون با صرفه
تره چـون در مصرف آب صرفه جویی میشه و میزان استفاده از کود و سم کاهش پیدا می کنه علاوه بر این محصول با کیفیـت تر و بازده بیـشتری داره .. در
کشـت هیدرو پونیک نیروی انسانی به کار رفته برای عملیات مرتبط به خاک کاهش پیدا میکنه و از میزان بیماری های گیاهی از جمـله بیماری های انگلی
و ارگانیک کاسته میشه...حتی استفاده از آب شور هم در این سیستم امکان پذیره..در کل از هزینه های کلی کم می کنه ولی باید توجه کنید که سرمایه
اولیه برای کاشت هیدروپونیک زیاد هست (البته این هزینه فقط در مراحل اولیه تولید هست)
نقل قول:
بذر F1 نسل اول هست که تو مثال هیبرید حاصل تلاقی والدین بومی هست و F2 نسل دوم هست که حاصل تلاقی F1 ها هست که تو مثال هیبرید حاصل
تلاقی (لقاح) هیبرید های F1 هست.
با درود
دوستان گرامی من برای گرداگرد باغم سه گونه از درخت سرو رو یکی در میون کاشتم
سرو سیمین (نقره ای)
سرو ناز
سرو زرین (زربین!)
می خواستم بدونم به جز سرو سیمین که نیاز آب کمی داره گویا. اون دوتا گونه از سروهای دیگه نیاز آبیشون چجوری هست؟ چون من برای این سروها رو کاشتم که در آینده و پس از جون گرفتن درخت های سرو نیاز آبی کم بشه و کم تر بهشون آب بدم تا بتونم به درختای میوه آب بیش تری بدم
با سپاس
سرو ناز و سرو زربین که هر دو یکی هستن و نیاز آبی کمی خشک دارن نیاز آبی سرو خمره ای متوسط و نیاز آبی سرو نقره خشک هست (دمای مناسب محیط برای رشد هم باید در نظر بگیرین
اگر هوا گرم هست برای خنک نگه داشتن محیط در تابستان به آبیاری بیشتری نیاز دارین) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود
دوستان من امسال شماری درخت کاشته بودم. تا به امروز و چند هفته پیش همه ی درخت ها وضعیت خوبی داشتند ولی این هفته که نگاه کردم بهشون چند تا از درخت ها (گونه های گوناگون میوه) در خالی که برگ داشتن و سر حال بودن برگ هاشون خشک شده در حالی که روی درخت همچنان برگ های خشک شده باقی هست و در پایین درخت ها و شاخه ی نازک اونها سمغ درخت بیرون زده. می خواستم بدونم مشکل از چیه و آیا راهی داره که نجاتشون بدم؟ یا اینکه برای پیش گیری از اینکه به دیگر درختا سرایت نکنه چه کاری باید بکنم؟
با سپاس
خشکی همراه با زرد شدن برگ هست ( مثلا تو قسمت رگبرگ های برگ ها زردی دیده میشه ؟)
قسمتی که صمغ خارج شده قهوه ای رنگ و پوسیده شده ؟ و در قسمت پایینی تنه و ناحیه طوقه هست ؟ ریشه هم حالت پوسیدگی داره ؟
آبیاری درخت رو قطره ای انجام میدین ؟ زمان آبیاری درخت رو غرقاب میکنید تا قسمت طوقه ؟ وضعیت جوانه ها چه جوری رشد دارن ؟
سلام. این چه نوع گلی هست؟ اسمش چیه؟ ایا خاصیت خاصی داره؟ گلهای زیر گلدون منظورمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلسی هستن این گلها. در مورد خاصیت هم یتونید سرچ کنید. من اطلاعی ندارم
سلام ...
دوستان من در خوزستان زندگی میکنم... چند وقت پیش یکی از اقوام میوه درخت ازگیل رو از ساری برای من آورد و منم بذرش رو توی گلدون قرار دادم و حالا تقریبا به اندازه 10 سانتی متر رشد کرده البته توی گلدون.... میخاستم ببینم این گیاه میتونه توی خوزستان رشد کنه و به ثمر برسه؟ شرایط رشد مناسب برای این گیاه چیه؟ اگه کسی از برگ این درخت هم بتونه برام یدونه عکس بزاره ممنون میشم چون هنوز من مطمئن هم نیستم که این چیزی که رشد کرده واقعا ازگیل هست یا نه.... تشکر
سلام لطفا سوالات مربوط به شناسایی گیاهان یا ویژگی های گیاهشناسی رو این تاپیک مطرح کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
به نظرم بهتره شرایط مساعد رشد رو تامیـن کنید این گیـاه بومـی جنگـل های شمـال ایرانـه و با آب و هوای مرطوب سـازگاره برای خـاک
"خاک مرطوب، سبک و شنـی با خاک برگ یا خـاک سنگین رسـی و به خوبـی زهکشی شده" ایده آل هستن ..این گیاه شبیه به زالزالکه
ولی میوه درشت تره
مشخصات برگ :
برگهای آن بیضی کمی کشیده نوک تیز کناره برگ ها بی دندانه یا چند دندانه دارد و ابعـاد آن 13-10 × 5-3 سانتی متر تغییر می کند. روی
برگ سبز تیره پشت برگ سبز خاکستری گلهای آن سفید درشت منفرد بدون پایه و میوه آن گرد و کروی و گاهی گلابی شکل و قهوه ای
رنگ است.
عکس هم ضمیمه شد ..