راهنمای برای نصب contra 007
من امروز با تاپیک شما اشنا شدم یک راهنمایی میخوام من از ساعت دو بعد ضهر نشستم پای سیستم تا الان که ساعت 4 دم دم صبح . بگزریم اقا من امروز بازی جنرال Command & Conquer Generals و جنرال Command & Conquer Generals Zero Hour که مجموعن چهار تا سی دی میشه رو نصب کردم . . . و امروز پچ یا مد رو نمی دونم فایل contra 007 رو دانلود کردم که 110 مگ بود . اقا تا الان نتونستم contra 007 رو روی conquer generals zero hour نصب کنم . به هر دریم زدم نشد . این ارور رو میده : technical dificulties you have encountered a serious error . من فقط 4 تا سی دی رو نصب کردم و فایل Contra 007 رو هم دانلود کردم که ستاپ نیست یک زیپ که شامل 7 تا big فایل و یک عکس و یک فایل با پس وند ژاپنی به اسم ContraLauncher هست . ایا پچی جیزی رو Conquer Generals Zero Hour باید بریزم بعد contra 007 رو روش بریزم یا . . . . . اقا لطفا دقیق راهنمایم کنید ازتون ممنونم . من این سه چیز رو دارم پچ اضافیم ندارم که شامل دو سی دی از Command & Conquer Generals و دو سی دی command & conquer generals zero hour و یک فایل زیپ که اسمش contra 007 هست با محتویاتی که قبلا گفتم . حالا میخ.ام بدون چی کم دارم و چجوری نصبش کنم contra 007 رو . . . همین شرمنده اگه زیاد شلوغش کردم میخواستم درست بفهمین مشکلم چیه دیگه خوابم میاد خوشحال میشم فردا سری از تاپیک بزنم جوابمو کسی داده باشه مشکلم حل شه . . .