اما این مصاحبه یه مقداری بودار بود! یه حالی بود.
قبول دارین.
Printable View
اما این مصاحبه یه مقداری بودار بود! یه حالی بود.
قبول دارین.
الان بدجور دارم میسوزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبح دوستم بهم گفت که یه برنامه ماه رمضان یه اهنگ بود که خوانندش صداش شبیه محسن یگانه هست منم مسخرش کردم گفتم احسان خواجه امیری بوده...تا الان که توی یه سایت فهمیدم این محسن یگانه هم برای ما ادم شده رفته تیتراز برنامه تلویزیونی خونده...
دنیا قراره تا به کی اینجور باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
«در ضمن امیدوارم بابک عزیز اجازه بده دوباره تو این انجمن فعالیت کنم ... وضع تاپیک خیلی خرابه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسعود جان انشا الله اجازه میدن برمیگردی.
به نظرم باید خوشحالم باشیم که یگانه تیتراژ خونده.... نشنون میده... بعد از فرزاد فرزین یگانه هم که تو اتفاق نو نوشته بود مجوز گرفته...می تونه بیاد تو تی وی.( جای محسن رو هم یواش یواش باز میکنه)
جای محسن خالیه..واقعا.....
نقل قول:
من از همین الان میگم:
مسعود وقتی برگشت دوباره با چند نفر کل کل راه میندازه و ...
یکی از دوستان تو pt درباره این قضیه خوانندگی یگانه چیزی گفت که من به شخصه خیلی حال کردم.ببینید:
اینا اوج پیشرفتشون همین تیتراژ خوندنه
ولی محسن یه فیلم رو با ترانه هاش ساخته (از نظر حال و هوای موسیقیایی)
عزیزمن قرار نیست چون اینجا تایپیک اختصاصی محسن چاوشی هست که به خواننده های دیگه بی احترامی بشه من هم چاوشی رو دوست دارم هم یگانه رو پس کمی با ادب تر حرف بزننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
او هنوز زنده است
سال گذشته وقتی البوم لنگه کفش با خیانت یکی از به ظاهر رفیقان محسن پخش شد کمتر کسی فکر می کرد که او دوباره بتواند سر پا بایستد بسیاری می گفتند با پخش این البوم کار چاوشی به پایان رسیده است دلایل زیادی برای این گونه استدلال ها وجود داشت از یک سو در طول ماه های قبل از پخش البوم لنگه کفش تعدادی از خوانندگان مجاز داخلی که موقعیت خود را با مطرح شدن پدیده ای به نام محسن چاوشی در خطر می دیدند به شدت تلاش می کردند تا به هر نحو ممکن مانع فعالیت های او در ایران شوند بسیاری از انها حتی با مصاحبه های متوالی با مجلات زرد در تلاش بودند تا وزارت ارشاد را به جلوگیری وعدم اعطای مجوز به وی تحریک کنند در ان زمان براحتی می شد از مصاحبه های انان به شدت خشم وحسادتی که نسبت به محسن چاوشی بروز می دادند پی برد حسادتی در بعضی اوقات به ترس تبدیل می شد ترس از بابت اینکه نکند کسی که بازار انان را کاملا کساد کرده است این بار با مجوز وبطور کاملا قانونی وارد عرصه شود و دیگر بهانه ای برای انان باقی نگذارد ترس از اینکه نکند با ورود این پدیده جدید و ارائه البومش به بازار فروش البوم های انان تا ماه ها زیر سایه فروش البوم او قرار گیرد کار به جایی رسیده بود که یکی از این خوانندگان با نوشتن نامه ای بلند بالا به ارشاد خواستار جلوگیری از فعالیت های محسن وچند نفر دیگر شده بود و بعضی دیگر علنا در مجله همدل نارضایتی خود را از اعطای مجوز به البوم لنگه کفش (البته بدون اینکه صریحا نام البوم را بیاورد) ابراز کرد
در همین دوران بسیاری از مجلات زرد که در واقع از سوی یک سری از همین خوانندگان وکمپانی ها حمایت می شدند به کرات وبا نوشتن مطالب راست و دروغ وتا حد امکان حاشیه ساز درباره محسن تلاش می کردند تا او را به طرف لبه پرت گاه سوق دهند در ان موقع تنها چیزی که به طرفداران محسن امید می داد انتشار البوم لنگه کفش به طور مجاز بود طرفداران چاوشی لحظه شماری می کردند تا با ورود این البوم به بازار بتوانند بار دیگر معجزه ای مثل خود کشی ممنوع را بشوند تمامی کسانی که کارهای قبلی محسن را شنیده بودند اعم از دوست ودشمن می دانستند که این البوم در صورت ارائه به بازار تمامی رکورد های فروش را جا به جا خواهد کردهمه انان می دانستند که با ارائه این البوم در اصل موسیقی پاپ ایران وارد فصل جدیدی از حیات خود خواهد شد و از ان به بعد تنها خوانندگانی می توانند به حیات خود در این جریان ادامه دهند که کارهایی بر اساس موسیقی روز با اهنگ سازی وملودی گذاری قوی واحترام به نظر مخاطب و در نظر گرفتن خواسته ها دغدغه های نسل امروز ارائه دهند وسایرین در واقع جایی برای ابراز ابراز وجود پیدا نخواهند کرد در ان روزها همه منتظر این اتفاق وشروع این تحول در موسیقی کشور بودند
در همین دوران بسیاری از مجلات زرد که در واقع از سوی یک سری از همین خوانندگان وکمپانی ها حمایت می شدند به کرات وبا نوشتن مطالب راست و دروغ وتا حد امکان حاشیه ساز درباره محسن تلاش می کردند تا او را به طرف لبه پرت گاه سوق دهند در ان موقع تنها چیزی که به طرفداران محسن امید می داد انتشار البوم لنگه کفش به طور مجاز بود طرفداران چاوشی لحظه شماری می کردند تا با ورود این البوم به بازار بتوانند بار دیگر معجزه ای مثل خود کشی ممنوع را بشوند تمامی کسانی که کارهای قبلی محسن را شنیده بودند اعم از دوست ودشمن می دانستند که این البوم در صورت ارائه به بازار تمامی رکورد های فروش را جا به جا خواهد کرد
اما تنها به فاصله چند وقت به انتشار رسمی این البوم ناگهان ماکت ان با خیانت یکی از نزدیکان محسن بروی اینترنت گذاشته شد ودر زمان بسیار کوتاهی د رواقع در کمتر از چند ساعت در هزاران سایت و وبلاگ اینترنتی پخش شد خیانت کسی که خود شاگرد گیتار چاوشی بود و بعد ها با استفاده از نام او که در واقع مانند پلکان ترقیش بود ره صد ساله را یک شبه طی کرد انتشار غیر مجاز لنگه کفش ضربه بسیار شدیدی به محسن و تمامی طرفدارانش وارد کرد ان نارفیق البوم را در ماه محرم پخش کرد زمانی که اکثریت مردم حتی طرفداران محسن بنا به دلایل کاملا واضح نمی توانستند یا نمی خواستند کار را گوش کنند بسیاری از انها حتی تا بعد از محرم نمی دانستند که البوم منتشر شده است وحتی دنبال زمان انتشار ان بودند از همه بدتر انکه البومی که روی اینترنت قرار گرفت نه البوم اصلی بلکه ماکت کار بود که هنوز باید تغییرات زیادی در ان صورت می گرفت اینجا بود که بسیاری ان را پایان کار چاوشی دانستند اینجا بود که قند در دل امثال کبیری ها وفرزین ها و... اب شد انان خیالشان راحت شد که او دیگر نمی تواند روی پا بایستد خیالشان راحت شد که با ضربه ای که او خورده بزودی از دور خارج می شود و می شود یک خواننده معمولی مثل خود انها اما فراموش کرده بودند که محسن هنوز زنده است
پس از لو رفتن البوم لنگه کفش خبری در مطبوعات منتشر شد که امیدی دوباره برای طرفداران محسن شد داریوش مهر جویی کار گردان بزرگ وکم نظیر تاریخ سینمای ایران وسازنده فیلم های گاو و هامون کار ساخت موسیقی فیلم جدیدش علی سنتوری را به دست محسن سپرد خبر به قدری شک دهنده بود که حتی هواداران محسن هم به سختی ان را باور می کردند چه کسی باور می کرد چاوشی با کارگردانی کار کند که تمام بازیگران بزرگ سینمای ایران حاضرند بدون دستمزد برای او کار کنند؟ کار کردن با داریوش مهر جویی ارزویی بود که بزرگترین خوانندگان داخل کشور حتی خواب ان را هم نمی دیدند اما این پایان ماجرا نبود محسن به سرعت کار ساخت البوم های جدیدش را اغاز کرد وبا همکاری شهاب اکبری تا الان سه البوم اینده خود را اماده کرده است خواننده ای که قرار بود به نقطه پایان کار خود رسیده باشد تازه کار خود را شروع کرده است البوم او احتمالا تا دو ماه اینده وارد بازار می شود البومی که بنا به دلایلی حتم داشته باشید موسیقی ایران را تکان خواهد داد تاکید می کنم موسیقی ایران را تکان خواهد داد کاری به مراتب چندین برابر زیباتر از البوم های قبلی او . از هم اکنون لحظه شماری هواداران چاوشی برای ورود البوم به بازار شروع شده است همه منتظر شنیدن تراک های معروفش مثل خیانت ومتاسفم و... هستند البوم چاوشی تا مدتی دیگر وارد بازار می شود تا انان که فکر می کردند بعد از پخش البوم لنگه کفش اوبه ته خط رسیده بدانند که : او هنوز زنده است.........
با سلام خدمت همه ي بروبچ باحال p30 world
اميدوارم که حالتون خوب باشه
و سلامي گرم خدمت خدمت طرفداران پروپاقرص محسن چاووشي عزيز :40::40::40::40::40::40::40:
منم يکي از طرفداران پروپاقرص محسن چاووشي هستم و واقعا صداش يکه:8::8::8::8:
مخلصيم بااجازه:31::31:
نقل قول:
سلام
خوش اومدی عزیز
خوش اومدی انشا... بتونیم پیش از پیش تاپیک رو فعال کنیم:40::40::40::40::40::40:نقل قول: