نقل قول:
به قول آقای ......... اینا همه فتوشابه شما همه دست به یکی کردید گاگول آفلاین خراب کنید
نکنید از این کارا خدا رو خوش نمیاد بهترین isp کشور اینطوری خراب میکنید
Printable View
نقل قول:
به قول آقای ......... اینا همه فتوشابه شما همه دست به یکی کردید گاگول آفلاین خراب کنید
نکنید از این کارا خدا رو خوش نمیاد بهترین isp کشور اینطوری خراب میکنید
الان میاد میگه اون پشت داری قایمکی تورنت دانلود میکنی:n02:نقل قول:
مگه شاتل چه مرگش بود؟نقل قول:
خب اگه تورنتم دانلود کنم باز باید تو نتورکس نشون بده :n02:نقل قول:
آقا اشتباه کردم از شاتل زدم بیرون نمیدونم چه مرگم شده بود شبی 20 گیگ دانلود رو ول کردم:n30:الانم پشیمونم ولی فایده نداره پورتاش تو مرکز ما پره دو ماهه ثبت نام کردم همین روزاست که پورت گیرم بیاد :n19:نقل قول:
:n30::n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 یا 3 شب با شاتل دانلود کنی کلات پسه معرکه اس ! :n09:نقل قول:
شما از صبانت دست کشیدی ؟؟؟؟نقل قول:
داش بهنام مگه دست منه خوب شرکتا مثل بچه آدم سرویس نمی دند تا آدم تکلیف خودش بدونه که از کدوم تعریف کنه از کدوم بد بگه یک روز پارس خوبه چند وقت دیگه صبانت خوب میشه و..... خلاصه معلوم نیست با خودشون چند چند هستندنقل قول:
============
دقت کردید یکی با نام کاربری پارس آنلاین خیلی موقع ها تو تایپک هست ولی هیچ حرفی نمی زنه:n02:
همون اشتباهی که من کردم و های وبو ول کردم،ولی به زودی صبا رو تخلیه میکنم برمیگردم های وب:n09:نقل قول:
تست فضایی از خونه رفیقم همین الان
خودم کف کردم 20 مگ بستن واسش
آقا چه وضعشه از مال ما گرفتن دادن به این :n30:ما سرعتمون 50 نمیشه اونوقت این :n24:نقل قول:
داداش همین امشب محدود میشه !نقل قول:
دوستان مشکل سرعت رفع میشه؟
من نامحدودم ولی اصلا اوم مصرف منصافانه که گفتن واسم نیست هیچ از سرعت اسمی هم پایین ترم
اگه کسی میدونه جواب بده، مشکل رفع میشه؟
منم راهو روشهای خودمو دارم داش بهنام :n09:تو یه ماهی که 8 مگ داشتم 300 گیگ دانلود کردم باهاشنقل قول:
این 16 مگه داداش 20 مگ کجا بودنقل قول:
بعدشم شبانه مهمه شما روزانت رو 100 مگ ببندن وقتی نتت محدوده چه فایده داره
5مگ-کاملا رایگان
من لیست idm شو دیدم دیشب 22 گیگ دانلود کرده بودنقل قول:
ری..م تو این شانس من خطم بالای 4 مگ نمیکشه اونوقت این اوسکل خونشون چسبیده به مخابرات داره حالشو میبره
والا تا اونجا که ما می دونیم الان اختلالی وجود نداره که بخواد رفع بشهنقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی ببین چی میگن
احتمالا تهش میگه منطقه شما کمبود پهنای باند داره:n08:
شما تو سایت 195 باید شکایت کنی !نقل قول:
اینا همش موقتیه داداش منم یه زمانی شبی 15 گیگ می گرفتم ولی الان دو گیگ با بدبختی می گیرمنقل قول:
کلا این سیاست همه isp هاست که نمی ذارن زیاد دان کنی
الان شما باورتون میشه که من 128 نامحدود دیشب شارژ کردم که به گفته خودشون تا 10 گیگ رو 9 مگابیت بستن اینه 9 مگ ؟؟؟ واقعا بنظرتون این انصافه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا باید شکایت کرد واسه رفع سرعت ؟
سایتنقل قول:
کد:www.195.ir
داداش منم 256 نا محدود گرفتم ، تازه اومدم پارس آنلاین سرعتم بالا 20 نمیرهنقل قول:
من که اهوازم اگه بخوام به پشتیبانی زنگ بزنم باید 021-82201 رو بزنم؟
اره یا به شرکت شهرتون بزنگ بگو پی گیری کنن snr خططو چک کنن.نقل قول:
بلهنقل قول:
شهرستان ها باید 021 -82200 رو شماره گیری کنن
اول داخلی 1 و بعد داخلی 3 !
البته بهترین کار اینه که شما شکایت نامه بنویسی چون هزینه ی تماس رو اون ها پرداخت میکنند و بعد اونوخت حق بیشتر با مشتری هست در ضمن اگر به پشتیبانی زنگ بزنید هم معطل میشید و از طرفی هم 1 درصد هم به نتیجه نمی رسید !
موفق باشید ! :n02:
شما که خوبه سرعتت داداش !!!! سرعته منو ببین ؟؟ رو کیلوبایته هااا شما 190 کیلوبایت دانلودو 270 کیلوبایت دانلود داری برو خداتو شکر کن بابا.
ببین دوسته عزیزنقل قول:
پینگ الان باید روی 21 می بود
سرعته دانلودش روی 7 باید می بود
سرعته اپلودش باید روی 1 مگ می بود
پس ایشون هم حق اعتراض دارن !
0.190 مگابیت بر ثانیه ، میشه حدود 23 کیلوبایت بر ثانیه داداشمنقل قول:
نقل قول:اگه سرعت شما اینه سرعت منم اینهنقل قول:
تست فیک گرفتن با SPEEDTEST کاری نداره که:n02:
این رایگانه ولی نمیدونم چرا ipهر 3-4دقیقه ای یک بار عوض میشه:n13:
برا بعضی از لینکای کمکی مشکل سازه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نقل قول:
فرشاد خوب چرا نمیری توی تایپیک مخابرات بگی ؟
آخه یه دفعه یکی میاد میبینه فکر میکنه واسه پارس آنلاین هست .....
خط من تا چند مگ میکشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 - 8 مگ.وضعیت گوگل فایبر ایران چه طوره رفقا؟؟؟؟:n08:نقل قول:
من الان زنگ زدم پشتیبانی میگه خط شما 9 مگ نمیکشه.. میگه پروفایل شما رو 4 بسته شده ولی فقط 3 مگشو میکشه .. واقا راست میگن ؟؟ قبلا رو 9 مگ راحت میکشید:n13:نقل قول:
خطت تا 8 مگ میکشه بگو بزاره روی 8نقل قول:
البته modulation رو هم عوض کن بزار روی +adsl تا خطت بیشتر بکشه
زنگ زدم . بازم میگه 4 مگ به زور میکشه .. هی میگم تو status مودم زده تا 9 مگ میکشه هی میگه نمیکشه :n13: انگار داری با گا.و حرف میزنی.. حالا چیکار کنم ؟>نقل قول:
:n03:
بزار رو adsl2+ خطت بیشتر از اینا میکشه فکر کنمنقل قول:
خطتت رو 9 مگ احتمالا SNR MARGIN اش میاد حول و حوش 6 که باعث میشه قطع و وصلی داشته باشی. برای امتحان بذار فردا که شیفت یه نفر دیگه بود بگو خطتو بذاره روی 9 و ADSL2+ و بعد چند ساعت امتحان کن ببین قطعی داری یا نه. اگه مشکل نداشت بذار بمونه و اگه قطعی داشتی هم دیگه مجبوری روی 4 بمونی چون بین 4 و 9 سرویس ندارن. البته باید این رو هم در نظر بگیرین که اینا الان کمبود پهتای باند دارن تو خیلی از مراکز و بنا بر این 9 مگ هم داشته باشی اندازه ی 2 مگ هم بهت پهنای باند نمیرسه(تو روز).نقل قول:
بله منم مشکوکم دسته گل سیستم مدیریت ترافیک جدیدشونه و کمبود پهنای باند و .. کشگه. از این به بعد احتمالا همینه.نقل قول: