من پبشنهاد نمیکنم بیایید. مگر اینکه خیلی مشکل داشته باشید با پارس. ۲۸ تومن برای ۱ ماه است . من هم ارت دارم و هم اکو. اکو ۱۲۸ عملا با وبگردی هم بشدت مشکل داره .نقل قول:
Printable View
من پبشنهاد نمیکنم بیایید. مگر اینکه خیلی مشکل داشته باشید با پارس. ۲۸ تومن برای ۱ ماه است . من هم ارت دارم و هم اکو. اکو ۱۲۸ عملا با وبگردی هم بشدت مشکل داره .نقل قول:
سلامنقل قول:
به گفته های دوستمون اضافه کنم که:
کلا اگر دانلودر هستید استفاده از شاتل پیشنهاد نمیشه (نظر سنجی بالا هم که دیگه کاملا مشخصه)
ولی اگر اهل وبگردی و کارهای مشابه هستید در روز با شاتل مشکل خاصی ندارید
در موارد نادر هم گفته شده که برای بعضی از دوستان خیلی خوب بوده و اونها کاملا راضی هستند ولی تعدادشون انگشت شماره:18:
اگر با پارس مشکلی ندارید لزومی به تغییرش وجود نداره. ولی اختیار با خودتونه. موفق باشید:20:
سلام
عیدتون مبارک:11:
با تغییر ساعت رسمی کشور ساعت شاتل هم عوض شده پس موظب باشید گیگ از دست ندید:31:
12 شب=> 1 بامداد
سلام عیدو تبریک میگم دوستان من خیلی وقته الان این سوالو میخواستم بپرسم من 6/ 4 پارسال باشاتل قرارداد بستم خودشم توی سایتش گفته اولین اتصالم 4/7 پارسال بوده ولی هر سه ماه یه بار به من میگند که چهارم باید برای ادامهی قرارداد پول واریز کنم نه شیشم این ماهم همین جوره ولی من الان نزدیکای پنج گیگ ترافیک دارم میخواستم بدونم الان تا چهارم از ترافیکم استفاده نکنم ترافیکم میپره یامشکلی نداره تا شیشوم صبر کنم بعد تمدید کنم میخواستم بدونم چهارم به بعد ترافیکم میپره یا تا شیشم مهلت دارم ممنون میشم کمکم کنید
سلام عید شما هم مبارکنقل قول:
اگر مثلا اولین اتصالتون 12/29 باشه شما تا ساعت 23:59 روز 12/28 وقت دارید که از اینترنت استفاده کنید و بعد از ساعت 12 شب و شروع روز 29 دیگه وارد دوره جدید میشید و اگر تمدید نکرده باشید دسترسی تون فقط به سایت شاتل امکان پذیره ولاغیر
پس به احتمال زیاد (اگر مبنا اولین اتصالتون باشه و تغییری درش ایجاد نشده باشه) شما تا ساعت 23:59 روز 1391/1/6 میتونید از سرویستون استفاده کنید.
در ضمن شما اگر بعد از اتمام گیگ نخواستید تمدید کنید میتونید چند روز دیگه اینکار رو انجام بدید مثلا 5 -6 روز بعد. صادر کردن پیش فاکتور قبل از پایان دوره معنیش این نیست که حتما باید الان پرداخت بشه
اگر هم شک دارید از خود پشتیبانی سوال کنید که بهتر نتیجه میگیرید
موفق باشید:11:
سال نو همه ی دوستان مبارک باد
سلام
واقعا باید از مدیر بخش تشکر کرد(تشکری جانانه)
با قرار دادن اون نظرسنجی آرامش خیلی خیلی زیاد و خاصی به این تاپیک بخشیدن
خوشبختانه از روز قرار گرفتن نظرسنجی مبلغین شاتل بند و بساطشون رو جمع کردن و تاپیک به تشنج کشیده نمیشه
علتش هم این بود که کاربر فریب خورده و بیچاره تحمل شنیدن دروغ تو روز روشن رو نداشت..بلکه احساس میکرد از افتادن دیگر هموطنان در چنین بدبختی جلوگیری کنه
حالا خود نظرسنجی گویای حق مطلب هست و جای هیچ طرفداری بی مورد یا همینطور بدگوییِ دروغین رو میگیره
جناب مدیر بخش...سپاس
سلام
از حدود 40 روز پیش که 3 روز ای میل ها بسته شد تا همین الان، وقت ورود به چت روم یاهو، Captcha لود نمی شه مگر با و پ ن یا....
صبانت با مخابرات همچین مشکلی ندارن. شما چطور؟
سلامنقل قول:
سال نو مبارک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من مشکلی نداره. شاتل اکو 128
کیفیت شاتل توی عید چطوره؟ فرجی نشده؟ :13:
عجیبه اینقدر مناطق مخابراتی با هم تفاوت دارند. خانه خودم سرعت اکو 128 روی 17 است و منزل پدرم سرعت روی 250 کیلوبایت است.نقل قول:
سرعت روز یا شب؟نقل قول:
عجیبه اینقدر مناطق مخابراتی با هم تفاوت دارند. خانه خودم سرعت اکو 128 روی 17 است و منزل پدرم سرعت روی 250 کیلوبایت است.
سلام
من از سال 87 تا الان شاتل دارم و توی این چند سال خوب بود الان نزدیک 9 ماهه افتضاح شده و مجبوری تا الان نگه داشتم شاتل رو ایشالله بعد از 13 قرار دادم رو فسخ می کنم
سرعت شبانه افتضاح . افتضاح هستش
متاسفم
تو روز بد نیست ولی شب داغونهنقل قول:
این تست روز eco-512
سلام
بچه ها الان كه ساعت ، يك ساعت جلو رفته قضيه دانلود رايگان به چه صورتي هستش ؟
يعني شاتل هم ساعتش را يكساعت جلو برده ؟
يعني قبلا كه از ساعت 1 دانلود رايگان شروع ميشد . الان كه ساعت ها يك ساعت جلو رفتن باز هم با ساعت رسمي كشور دانلود رايگان از ساعت 1 شروع ميشه ؟
نقل قول:دوست عزیز بهتره که Dnsهای شاتل رو ست کنی احتمال زیاد مشکلت رفع میشه :20:
85.15.1.14
85.15.1.15
سرعت روزا خیلی خوبه، اما شبانه افتضاح میشه: اکو 512
سلام
چحوری از این یک ساعت تلفن بین المللی رایگانش استفاده کنم ؟ رمز و ایناش چیه ؟
در ایمیلی که برای شما فرستاده اند ذکر شدهنقل قول:
شماها هم با سرچ یاهو گوگل بینگ مشکل دارید؟
سلامنقل قول:
الان ساعت شاتل با ساعت رسمی کشور یکی هست
تو گزارش مصرف ماهانه، سال 91 رو اضافه نکردن :27:
این هم از بهترین شرکت در ارائه خدمات اینترنتی :2:
سلام ایمیلش واسم اومده ولی نگفته با چه شماره ای تماس بگیرم و رمزش چیهنقل قول:
سلام به دوستای عزیزم عید همتون مبارک امیدورام که سالی خوبی داشته باشید.....:11:
من که تو این چتد ساعت استفاده روزانه حالشو بردم سرعت خیلی خوبه بذارید امشب بیدار می مونم سرعت شب هم را تست می کنم.....خبر می دم :20:
iنقل قول:
همچبن ایمیلی است:
شما برای استفاده از این هدیه، باید با شماره تلفن 9717171 حاصل فرمایید. پس از تماس با این شماره، از شما برای تماس رمز عبور خواسته خواهد شد که با وارد ساختن آن میتوانید از این امکان بهره گیرید، این رمز عبور در ایمیل حاضر آورده شده است. گفتنیست، مشتریانی که در شهرهایی جز تهران سکونت دارند، باید قبل از شماره تلفن یاد شده، کد 021 را شمارهگیری فرمایند.
رمز عبور شما:44575477
رمز عبور واقعي رو که ننوشتي؟:31:نقل قول:
شاتل آرت 3 کافی نت دوستم
موقع شلوغی
بچه ها کسی از یک سات مکالمه رایگانش استفاده کرده ؟؟؟
اگر کسی و اونور آب نداشته باشیم باید هدیه رو چکار کنم قابل فروش نیست؟:31:
eco-512 ساعت غیر رایگان (12 ظهر)
دیشب هم سرعت خیلی داغون بود نتوستم تست بگیرم.این وضعه من دیگه نمیدونم چیکار کنم از دست این شاتل عزیز
من از سرویس Office1024 استفاده می کنم همیشه برای دانلود حدود 250 کیلوبایت سرعت دارم از کیفیت شاتل خیلی راضی هستم. ایامی هم که ترافیک نیم بها می فروشن به مقدار لازم خرید می کنم.
office 1024 برای شش ماه با 16 گیگ ترافیک 846,000
ده گیگ ترافیک نیم بها 228,800
یگ گیگ هدیه سالگرد شاتل
سه گیگ هدیه نوروزی
جمعا میشه 107400 تومان با 30 گیگ ترافیک
یعنی متوسط 17900 تومان با پنج گیگ ترافیک درماه و سرعت واقعی بیش از دو مگ
بله دوست من استفاده کردم . با یکی از اقوام توی ایتالیا حرف زدم :31: هنوز 50 دقیقه دیگه ازش مونده :27::11:نقل قول:
آقا من اهوازم و قصد دارم از شاتل سرویس بگیرم و احتمالا از سرویس ART بگیرم . یه سرویس با اسپید دانلود 200 تا 250 و ماهی 30 تا 40 تومن , حالا کسی نظری داره که برم سمتش یا نه چون من شنیدم شاتل حرف نداره ولی خب چون توی شهرای مختلف تفاوت داره خواستم یه مشورتیم کنم . مرسی .
تو تبریز وضعیت همونجوریه که گفتی:10:نقل قول:
دوست عزیز من اهوازم . سرویس آرت 1 هم دارم . سرعت من تا چند روز پیش 100 بود در صورتی که باید 16 باشه . ولی اینو بگم زیاد دانلود کنی محدود میشی . الان من زیاد دانلود کردم سرعتم شده 10 ! حتی 16 قانونی هم نیست دیگه :13: من که همین ماه میخوام برم از آسیاتک بگیرم . حالا میل خودت . اگه زیاد دانلود نمیکنی . همین شاتل خوبه :11:نقل قول:
نقل قول:اضافه کنم که:نقل قول:
به طور کلی هر شرکتی که تازه مشترکش میشی یکی دو ماه اولش خیلی خوبه ولی اگر ریگی به کفشش باشه بعدا حسابی جبران میکنه و محدودت میکنه که شاتل قبلا این کار رو میکرد ولی شاید الان توبه کرده باشه:31:
دانلودر باشی با شاتل ممکنه به مشکل بخوری ولی استثنا هم هست
اما اگر کارت بیشتر وبگردی و کارهای مشابه هست شاتل شرکت خوبیه
توی منطقه ی خودتون اگر کسی داره بهتر میتونه راهنماییت کنه
من از شاتل رفتم ، البته تنها مشکلم پینگ بود
این سرویس مخابرات ، 1 ماهه 16 گیگ 20 تومنه ( 512 )
سلام بر دوستان عزیز
سال نو مبارک و...
میبینم که امار داره حقیقت را میگه بر خلاف ادعای برخی از دوستان....
امیدوارم که اولین پستم تو سال 91 پاک نشه
سلامنقل قول:
عید شما هم مبارک.....
هنوز دو روز نگذشته که اومدن سر کار من رو محدود کردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه میخواستم از شاتل تعریف کنم ببین نگذاشت دو روز دلمون بهشون خوش بشه زود گندشون درومد (البته گلاب به روتون)
ناگفته نماند که من هم توی این چند روزه حسابی دانلود کرده بودم ولی محدودیت واقعا نامردیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم دلیل برای اون دوستمون که میخواست بیاد شاتل ، نظرسنجی هم جای خودش معلومه. شاتـــــــل شاتــــــــــــــــل که میگن ایـــــــــــــــــــــــ نــــــــــــــــــــــــ ــه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستمنقل قول:
طبق نظرات دوستان من هم از شاتل راضیم سرعت روزانه که عالی و شبانه هم باتوجه به رایگان بودنش نباید هر روز دانلود زیاد داشته باشی طبق گفته دوستمون جکسون به مشکل برمی خوری ولی اگر دانلود رایگان زیاد نمی خوای هر روز شاتل عالیه
همه شركت ها روز ها خوبن فرق اكثر شركت ها تو شب هست ... اكثر شركت هايي كه من اينترنت داشتم ازشون همشون خوب بودن تو روز اما شبانه ها !!! :41: آسياتك فعلا خيلي خوب بوده شبي 3.2 گيگ كافيه واسم و راضيم ...نقل قول:
سلام دوستم
طبق نظرات دوستان من هم از شاتل راضیم سرعت روزانه که عالی و شبانه هم باتوجه به رایگان بودنش نباید هر روز دانلود زیاد داشته باشی طبق گفته دوستمون جکسون به مشکل برمی خوری ولی اگر دانلود رایگان زیاد نمی خوای هر روز شاتل عالیه
من تازه به آرت 1 تغییر سرویس دادم...همونطور که گفتید الان سرعت رو 100 هست!! حالا تقریبا چند گیگ میتونم دانلود کنم قبل از اینکه شاتل سرعت رو پایین بیاره؟ نباید از 30 گیگ کمتر باشه, هست؟؟:31: لطفا دوستانی که آرت داشتن راهنمایی کنن.:20:نقل قول: