MCI 4G+ MASHHAD
دیروز ظهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Printable View
MCI 4G+ MASHHAD
دیروز ظهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
وقتی بسته داشته باشیم نمیشه بسته جدید خرید؟ الان بسته 15 گیگ هدیه تعویض برام فعاله...ولی نمیشه بسته بگیرم!
از اسن نیست 3تا سایز با همهنقل قول:
عوض نکردم هم گفت هزینش 5 تومنه هم گفت بهت نت راییگان میده 15 گیگ گفت واسا اس ام اس میاد برات یه هفته ای
این جمله که تو قسمت اینترنت پاییزی نوشته یعنی چی:
"مشترکینی که دارای بسته های اینترنتی شبانه محدود و نامحدود ۲ تا ۷ صبح میباشند صرفا در ساعات ۳ تا ۷ صبح میتوانند از ترافیک رایگان استفاده نمایند و ترافیک ساعات ۷ تا ۹ صبح آن ها همانند حالت قبلی و با تعرفه آزاد محاسبه خواهدشد".
یعنی من بسته بخرم هم3 تا 7 ترافیک رایگان دارم نه 3 تا 9، درسته؟ چطوری میشه 3 تا 9 ترافیک رایگان داشت؟ باید بسته ای بخرم که زمان شبانش از 1 تا 11 هستش؟ اگه جواب این سوال درست باشه، فقط بسته های نامحدود رو من دیدم که تا 11 صبح هستن که بی معنی میشه اصلا.
سلامنقل قول:
منظورش اینه که بسته نامحدود شبانه ای که شما میگیری ساعتش از ۲ تا ۷ هست و این طرحی که رایگان خودش داده از ۳ تا ۹ و پیش نیازش هم اینه که یه بسته فعال باید داشته باشی که اون زمان رو پوشش بده ولی بسته شبانه تا ساعت ۷ بیشتر پوشش نمیده و ساعت ۷ تا ۹ رو تعرفه عادی حساب میکنه ( امیدوارم منظورمو متوجه شده باشی )
شما یه بسته یه هفته ای یا یه ماهه ارزون قیمت بگیر و تو این بازه زمانی ۳ تا ۹ رایگان استفاده کن .
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
آذري جهرمي در اينستا اعلام كرد:پس از دوماه کار فشرده و انجام مطالعات اقتصادی و مذاکرات با اپراتورها و نیز جمع بندی نظرات کاربران، امروز و در جلسه کمیسیون تنظیم مقررات، مدل غیرحجمی تعرفه سرویس های ثابت به تصویب رسید. جزئیات طرح طی دو روز آینده به اطلاع عموم خواهد رسید..
به علت بسته بودن تايپيك اينترنت نامحدود اينجا پست گذاشتم.
قیمت رد و بدل 1GB از اینترنت تو دنیا فقط 1cent هستنقل قول:
اضافی فقط سود و مالیات
isp های کشورمون نزدیک به 100cent یعنی 1$ برای 1GB حساب میکنننقل قول:
Netflix, for example, has claimed the cost is about 1¢ per GB
حقا در ایران میشه طرح حجم رایگان به قیمت منصافانه داد، متاسفانه تابحال نه
سلام دوستان
آیا همراه اول هنوز در قبال تعویض سیم کارت اعتباری 15 گیگ هدیه میده ؟
نقل قول:
نمیشه بسته خرید؟ همزمان دو بسته داشت مثلا
اره 15 گیگ برای اعتباری میده و هنوز طرحش فعالهنقل قول: