سلام
تعدادی از پست های خلاف قوانین پاک شد
اگر فکر می کنید پستی خلاف قوانین انجمن هست و پاک نشده لطفا گزارش بدید تا بررسی بشه
با تشکر
Printable View
سلام
تعدادی از پست های خلاف قوانین پاک شد
اگر فکر می کنید پستی خلاف قوانین انجمن هست و پاک نشده لطفا گزارش بدید تا بررسی بشه
با تشکر
بعضی مودم ها می توانند با تجهزات شرکت سرویس دهنده مشکل داشته باشند چرا؟بخاطر اینکه در خطوطی که نویز زیاد هست مثل کیس شما مودم با نویز سازگاری نداره و نمیتونه نویز را هندل کنه شما از شرکت های دیگه هم بگیری ممکنه مشکل داشته باشی بعضی مودم ها هستند حتی اگر snr شما 2 هم باشه کانکت میشه اما دی لینک اینجوری نیست و قطع میکنه شما رونقل قول:
مودم های چیپ برودکام خوبن مثل هواوی-یا تندا و....
یا مودم های زایکسل هم مودم های خوبی هستند
در حال حاضر دی لینک قدیمی که شما دارید و تی پلینک و... مودم های خوبی نیستند
من یک مودم تیپیلینک 8811 دارم که 5 سال پیش گرفتم و هایوب سومین شرکتیه که دارم با همین مودم اینترنت استفاده میکنم و تا به حال با هیچکدام از Isp ها مشکلی نداشته!نقل قول:
من مدت 5 سال از یک شرکت دیگه سرویس اینترنت داشتم که یک مودم TPLINK 8811 رو 3 سال و یه مودم DLINK 2600 رو 2 سال استفاده کردم بدون کوچکترین مشکلی. اما از روز اولی که از اینجا سرویس گرفتم این مشکلات رو دارم. اوایل باز قابل تحمل بود اما این اواخر یعنی درست از وقتی که جدی پیگیری کردم رسماً اینترنت برای من بی استفاده بود و روز به روز هم بدتر میشد. این حجم قطعی که من میگم وحشتناک بود. یعنی 1 دقیقه وصل 5 دقیقه قطع 10 دقیقه وصل نیم ساعت قطع یا مدام با فاصله های زمانی 2-3 دقیقه تا 10 دقیقه قطع و وصل. طوری که من یک فایل چند مگی رو نمیتونستم دانلود کنم. پول میدادم ترافیک فشفشه میخریدم یه فایل 300 مگی رو تا 80% میرفت قطع میشد! سرورش هم قابل resume نبود. یعنی براحتی حجم من سوخت میشد.
کسانی رو میشناسم که همین مودم دی لینک رو در مراکز شلوغ دارن استفاده میکنن و حتی تو ساختمون خودمون اما مشکلی ندارن. ضمن اینکه این به اصطلاح کارشناس این شرکت نگفت تجهیزات شرکت ما مودم های دی لینک رو ساپورت نمیکنه. گفت باید فقط بصورت مستقیم وصل بشن یعنی از وای فای استفاده نکنید. همه کسانی که دی لینک دارن همین کارو دارن میکنن!!! این عیناً عبارت ایشون بود! یعنی یک حرف کاملاً چرت. هر چند من به اجبار همه راه ها و فرمایشات این کار نشناس ها رو تست کردم تا ثابت کنم ایراد از سمت من نیست اما حتی اگر تجهیزات شرکتشون مودم من رو ساپورت نمیکنه هم موظف هستن بگن به فلان دلیل نمیتونیم سرویس بدیم نه اینکه چند ماه تمام با اعصاب و روان مشتری بازی کنن و فقط پول بچاپن و چرت و پرت تحویل بدن و آخرشم باز برگردن سر خونه اول.
یک مقدار پشتیبانی اینها ضعیف هست من قبول دارم کاش شما یک مودم دیگه هم تست میکردی . اولین گزینه ای که محتمل هست برای خرابی همیشه مودم هست من با این شرکت با مودم smc و تی پی لینک مشکل دارم و لینکم مدت طولانی میره و بر می گرده گاهی اوقات هنگ هم میکنه یک مودم نو زایکسل خریدم دیگه قطع نمیشه اس ان ار من هم نسبت به دو مودم قبلی حدقل 4 تا بیشتر شد. با آسیاتک هم این مشکل را داشتم لینک با اینکه اس ان ار من خوب بود دائم می رفت اس ان ار من 20 بود در آسیاتک با تعویض مودم و البته سیم تلفنی که به مودم رفته مشکل حل شد. خیلی از اوقات مشکل داخلی هست و البته خیلی از اوقات هم از سمت شرکت ارائه دهنده می تواند باشد.نقل قول:
شما خطت که وصل شد یک تست با یک مودم دیگه بگیر یک عکس هم از صفحه مودمت بگزار اینجا تا من بتونم کمکت کنم
بعضی مدل های دی لینک هم چیپ برادکام دارندنقل قول:
بعضی چیپ های غیر برادکام هم SRA و دیگر موارد تحمل نویز رو دارند
ولی مشکل اصلی دی لینک این هست که تقریبا هر ماه میاد با توجه به قیمت قطعات در بازار مدار و قطعات مودم هاش رو عوض میکنه (بدون اینکه مدل و ... دستگاه رو عوض کنه - فقط ورژن نامبر میده به دستگاه ها)
یعنی یک دستگاه از همون مدل ممکنه چیپ برادکام باشه یا کلا خیلی عالی جواب بده و یک نمونه دیگه ممکنه خیلی مزخرف باشه ...
در تکمیل فرمایش شما مودم ها طول عمر هم دارند یک مودم نمیتونه ده سال کار کنه عمر مفید مودم 3 سال هست بعد از 3 سال باید تعویض بشه حتمانقل قول:
به نکته بسیار خوبی اشاره کردید ، یک مورد دیگه هم اسپلیتر ها هستند که معمولا بهتره هر 6 ماه تا یک سال عوض بشن مخصوصا با توجه به کیفیت بسیار پایین اسپلیتر های موجود در بازار ، بعد از مدتی معمولا خازن هاشون نشتی پیدا میکنه ، همین اتفاق هم میتونه در خازن های فیلتر های ورودی مودم رخ بده که البته با توجه به جنس نسبتا بهترشون عمرشون بهترهنقل قول:
البته بیشتر مشکل نویز در خطوط ایران و مخصوصا شمال ایران که رطوبت بالاست به علت مشکلات سیم کشی و اتصالات هست(هم سمت مربوط به مخابرات و هم سیم کشی داخلی منازل)، و همچنین dslam های قدیمی و خراب ISP ها که تقریبا به نظر میرسه از هر دستگاه نصف پورت هاش سوخته یا اسیب دیده هستن!
نقل قول:اساتید نظری ندارننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
راستش من از مودمم 2 سال هم استفاده نکردم که این مشکلات پیش اومد. تا روز آخری که از اینترنت شرکت قبلی استفاده میکردم یعنی اواخر خرداد امسال بدون کوچکترین مشکلی کار میکرد. و درست از روزی که از های وب گرفتم یعنی اوایل تیر ماه این مشکلات پیش اومد. پس نمیتونه ارتباطی با طول عمر مودم داشته باشه. من با مودم TP LINK هم تست کردم همین مشکلات بود. ابداً فرقی نکرد. من تمام سیم ها و اتصالات و حتی اسپلیتر رو عوض کردم. حتی خط تلفن رو از سر خط جابجا کردم تا از سیم کشی داخلی دوم وارد ساختمون بشه. سیم رو کار کشیدم مودم رو سر خط هم بردم. قاعدتاً اگر این کارها انجام نمیشد این شرکت قانع نمیشد که درخواست خرابی خط بزنه. هرچند که من با توجه به مواردی که ازشون دیدم و نوع برخوردشون بعید میدونم این کارو کرده باشن.
در هر حال اینترنت من از دیروز وصل شده و به خط جدید منتقل شده و طی این 24 ساعت فعلاً که مشکل جدی مثل قبل نبوده. اگر این روند ادامه داشته باشه مشخص میشه ایراد یا از شرکت بوده یا از سمت مرکز بوده یا پورت ایراد داشته یا هر چی اما از سمت من کاربر نبوده. و این وظیفه شرکت بوده که مشکل رو برطرف کنه و سرویس درست تحویل من بده اما بخاطر پشتیبانی ضعیف و فاجعه های وب مشکل حل نشد تا جایی که خودم به فکر چاره افتادم و خط رو عوض کردم. در واقع صورت مسئله عوض شد! الان هم اگر بهترین کیفیت اینترنت رو روی این خط بهم تحویل بدن من در اولین فرصت شرکت سرویس دهنده رو عوض میکنم. چون جداً دیگه حالم بد میشه وقتی شماره 1565 رو میگیرم و صدای کارنشناس های بی سوادشون رو میشنوم. بعد از این هم همه جا از افتضاحات این شرکت میگم چون واقعاً توی این چند ماه پدر منو درآوردن اینا. یک سری آموزش ابتدایی به اینا دادن که هر کی زنگ زد به ترتیب این موارد رو بگید و تا حد امکان هم زیر بار خرابی نرید! اگر این شرکت شرکت درست حسابی بود پشتیبانیش انقدر شلوغ نبود که من بعضی روزها که تماس میگرفتم بالای 50 نفر تو نوبت انتظار بودن!