نا محدود پارس انلاین گرونه
محدودش هم محدودیت دانلود در ماه داره
Printable View
نا محدود پارس انلاین گرونه
محدودش هم محدودیت دانلود در ماه داره
پس باید بیای مخابرات دیگه .مطمئنی محدوداش محدودیت دانلود دارن؟نقل قول:
فرشاد روی کدوم گیت وی هستی ؟ :n13:نقل قول:
اگه دوباره افتادی روی گسترش ارتباطات یه tracert با 4.2.2.4 بگیر
فکر کنم مخابرات کم کم داره خوب میشه مخصوصا که تعدادی از یوزرها منتقل شدن .... :n26:
نه مال ایرانسل نیست .گسترش ارتباطات یک شرکت هست کهنقل قول:مخابرات و خیلی سرویس دهنده ها هم دارن ازش پهنای باند میگیرن .:n17:
1-رنج ای پی جدیدت همون 2.185 هست یا عوض شده اگه چیز دیگه هست رنجش رو بنویس میخام ببینم برا منم اینطولی میشه یا نه
2-وقتی گیت وی عوض میکنی روی ای پی های مخابرات هم میافته یا همش همین گسترش ارتباطات هست ؟
سرویس1.75مگ وایمکس ایرانسل:n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمانقل قول:
1-مال هر کجا که باشه فرقی نمیکنه چون واقعا عالیه:n19:نقل قول:
2-ای پی ها با 5.شروع میشوند(همون ای پی های وایمکس)
3-از دیروز یهو رفتم رو این isp :n05:
4-ممکنه بعضی از شماها هم منتقل بشید نگران نباشید:n18:
1.75مگ وایمکس ایرانسل:n06:
چرا اتفاقا بعضی از ای پی های من رنجشون همینه با 5 شروع میشه ولی information technology هست نه گسترش ارتباطات.نقل قول:
فرق میکنه اینجا isp تغییر کرده نه ipنقل قول:
مثلا قبلا با ایپی هایی که با 5 شروع میشدن میزد information technology اما الان تغییر کرده شاید هم مخابرات داره پورتا رو واگذار میکنه
اقا من دیگه خزته شدم .اصلا معلوم نیست کجام وقتی یه مشکلی برای اینترنتم پیش میاد باید با همه سرویس دهنده ها تماس بگیرم تا ببینم پورتم دست کدومه .چیششششششششش:n03:
نقل قول:
فعلا مخابراتی اما ممکنه طی چند روز اینده منتقل بشی وایمکس ایرانسل یا مبین نت شاید هم شاتل:n09:
اتفاقا من هم بعضی وقتا که زنگ میزنم پشتیبانی همون اقاهه که تو اواسیسه گوشیو بلند میکنه منم بش میگم شرکت ضحی کیش؟ میگه بله اما من که میدونم همونیه که تو ماناماد کار میکنه:n10:
منم اصلا روبروش کم نمیارم :n25: