نه عزیز مخابرات تهران خبری نیستنقل قول:
Printable View
نه عزیز مخابرات تهران خبری نیستنقل قول:
اقا ما دیروز زنگ زدیم 2020 ثبت نام کردیم ، امروز یه زنه زنگ زد چند تا سوال پرسید راجب خط ماله کیه ، نسبتش با شما و از این جور سوالا بعد گفتش که تا 3 روز دیگه تماس میگیریم
اینا چند روزه نت رو وصل می کنن؟ مردیم با این GPRS
درود بر دوست گرامیم :n16:نقل قول:
نقل قول:آره این داستان خیلی به افسانه بودن میل میکنه، یعنی نمی شه گفت تاثیر نداره ولی تاثیرش در میلی ثانیه هست ( معادل یکبار پلک زدن شما )نقل قول:
کل حرف این دوستمون اینه شما پای این اینترنت موهات داره رنگ دندونات داره میشه، این وسط چند میلی ثانیه چه ارزشی داره ؟!
ولی یک توصیه کلی هست توی ست کردن DNS ( البته با توجه به شرایط ایران ) :
1- Primary DNS رو یک DNS پابلیک پدر مادر دار قرار دهید مثل : 8.8.8.8
2- Secondary DNS رو هم یک DNS داخلی ست کنید مثل : 217.218.127.127
و اگه مودمتون NAT هست این روی توی مودم ست کنید...
و اگر هم کانکشنی وصل میشید توی Properties => Networking => IPv4 => DNS
همین بود کل داستان.
تو رو خدا یکی به این دیکتاتور ها بگه اینترنت مشکل داره چرا میخوای الکی قیمت ها رو اضافه کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان لطفا به دادم برسید! تجربه ی واقعی اینترنت ملی داره به سرم میاد! دوستان الان دو هفتست که تو روز چند بار ( این دو روز اخیر روزی 20 بار اتفاق افتاده بیشتر شده) یه دفعه کلا ارتباطم با سرور های خارجی قطع میشه ! فقط میتونم سایت بانک ها و ورزش رو باز کنم که سرور ایران هستند از میهن دانلود هم 131 میکشه مثل بنز دانلود میکنم ولی سایر سایت های از جمله سایت های لیچر خیر!
حدودا ده دقیقه این اتفاق می افته و بعد خود به خود درست میشه. توی این مدت زمانی سایت گول و یاهو و .... هم باز نمیشن . اصلا ربطی به فیلتر شکن و این حرفا نداره اونا که کلا از دور خارج میشن سایت های بی فیلتر هم باز نمیشن. آنتی ویروس و فایروال رو از کار انداختم بازم اینجوری میشد. مودم دیگه رو امتحان کردم باز درست نشد. پشتیبانی مخابرات هم میگه چنین موردی گزارش نشده اصلا! در ضمن حدودا 6 ساله که خط تلفن دچار مشکل جزئی شده هر چند ثانیه یه بار یه تیک میزنه به نظرتون می تونه اشکال از سیم کشی تلفن باشه؟ اصلا کسی تا حالا با این مشکل مواجه شده؟
الآن من در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زنگ زدم به 2020 میگم این تعرفه جدید شامل کسایی که تا قبل از مهر هم ثبت نام کنن میشه یا نه
برگشته میگه بله میشه
میگم پس این مشترکین جدید که نوشته یعنی چی؟
میگه هنوز جزئیات دقیقش رو اعلام نکردن ولی احتمالا اونها هم باشن
باز دوباره میگم پس این ذکر کلمه ی مشترکین جدید برای چی بوده؟
میگه نمیدونم خودتون تحقیق کنید ببینید یعنی چی!!!
جالبه مصوبه ای که قراره از مهر اجرایی بشه هنوز جزئییاتش مشخص نشده
البته چهار پنج هزار تومن سگ خور
ولی
قابل توجه اونهایی منتظر بهبود شرایط بودن و بردن و پس گرفتن و ...:n09:
شما هم دلت خوشه هاننقل قول:
اینجا ایران, انتهای جدول اینترنت جهان
از لحاظ پشتیبانی و فنی شوتند, وای به حال اداریش :n08:
خط اخرت رو خوب امدی کم کم دارم فکر می کنم ان نامی نظامی انگار بهتر بود هر چی بود فوقش زیاد سواد نداشت و پیگیر نبود
این جدیده که داره بدبخت میکنه ما رو, میگی نه نگاه کن:
ابتکارات جدید و مفید و موثر در وزارت فن اوری اطلاعات:
1 تاسیس اداره کنترل و مونیتورینگ اینترنت دیال اپ کاربران ایرانی همانند اینترنت پرسرعت در ایالات متحده امریکا
2 اجرای فاز نهایی شبکه ملی اطلاعات
3 اضافه نمودن ضریب دسترسی 1 به 10 یا 1 به 8 برای شبکه ملی اطلاعات
4 نادیده گرفتن اینترنت و در نتیجه توسعه شبکه ملی اطلاعات به عنوان همان اینترنت که همه می شناسیم
5 اضافه نمودن قیمت اینترنت در زمانی که با کاهش قیمت ارز, تحریم و شرایط اقتصادی مواجه هستیم و اوردن این توجیه منطقی برای زمان منطقی (تا فرصت داریم بخور بخور)
6 ابتکار نوین در سرعت باز کردن صفحه های مقامات کشوری من جمله ریاست جمهوری محبوبتان و مقام...همان اوردن اینترانت ملی به اسم اینترنت 200 کیلویی درب منازل ان هم تا 9 ماه دیگر
7 افزایش فیلترها و کند کردن پروتکلها و مشکلات تخیلی واهی
8 بازگشت ارامش به کارکنان و کارمندان فنی و غیر فنی وزارت جهت طرح ریزی اختلالات کیلویی سریعتر و بدون برنامه در شبکه اینترنت جهانی (نه ملی)
9.....
:n19:
سلامنقل قول:
نه اتفاقا اصلا هم دلم خوش نیست و امیدی هم ندارم
ولی هر موقع بتونم اعتراضم رو هم میکنم اگرچه میدونم تاثیری نداره
اعتراض نکردن آخرین چیزی یه که اینا میخوان
از اینها گذشته بحث سر اینها نیست
سر اینه که میخوان به دروغ بگن این کاهش ضریب همون افزایش سرعتی یه که خالیش رو بسته بودیم
حماسه خالی بندی # 100
ایول عین خودم فکر میکنی دمت گرم اره تا جای داریم از هر طرقی اعتراض می کنیم :n16: کاشکه همه مثل شما بودند البته تو این تاپیک خیلی از دوستان همانند من و شما هستندنقل قول:
سپاسگزام از اطلاعات مفيدتوننقل قول: