البته اینو بگم که تقریبا مثل هم هستن اما مثلا گاج حجمش خییییلی زیاده فک کنم حدود ۶۰۰ صفحه باشه و قیمتش هم ۲۵ تومنه و خیلی سبز هم به نظرم یه چیزی سر هم کرده چون هم اول تابستون ویرایش جدیدش اومد و هم اینکه من نگاش کردم خیلی جالب نبود به نظرم.نقل قول:
البته اینو بگم که تقریبا مثل هم هستن اما مثلا گاج حجمش خییییلی زیاده فک کنم حدود ۶۰۰ صفحه باشه و قیمتش هم ۲۵ تومنه و خیلی سبز هم به نظرم یه چیزی سر هم کرده چون هم اول تابستون ویرایش جدیدش اومد و هم اینکه من نگاش کردم خیلی جالب نبود به نظرم.نقل قول:
اقا معذرت می خوام که سوالمو اینجا می پرسم جایه دیگه ای نبود. کتاب دینی سوم تغییرات داشته؟اونقدری هست که برم یه گاج جدید برای سوم بگیرم؟
سلامنقل قول:
شیمی گاج کتاب خوبیه ولی تا مبتکران هست برای چی گاج برای شیمی؟!!خیلی سبز هم که پرطرفداره شیمیش.
ابی کانون فیزیک پایه به عنوان تستای کنکور بخواهی ازش استفاده کنی کتاب بدی نیست ولی من نظرم میکروطبقه بندی گاجه.
جزوه های گزینه 2 بعید میدونم جوابگو باشن به نظر من هندسه پایه نشردریافت و برای امار هم گاج سفید +تستای کنکورهای سنوات اخیر.(به نظر من ریسکه فقط از روی گزینه 2 بخونی حتما از یه کتاب محبوب و معروف استفاده کن) مهروماه هم فکر کنم کتاب خوبی برای امار زده باشه.
والا کتابای حسابان و دیفرانسیل عوض شده اند و نمیتونم نظری بدم ،ما هم این کتاب جدیدارو نخوندیم ولی پیشنهاد میکنم برای ریاضی پایه این دو کتابو نگاه بنداز :ریاضی پایه عباس مرادی یا ابی قلم چینقل قول:
برای جبر و گسسته انتشارات فار خیلی میتونه بهت کمک کنه.عالیه (اگه تونستی اخر سال کتاب همایش نشر دریافت رو برای جمع بندی بگیر -مهندس عطا صادقی عزیز نویسنده اون کتابه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای هندسه تحلیلی برای اموزش از فار یا گاج سبز و برای تست ابی قلم چی . برای هندسه پایه نشر دریافت .برای توضیح بیشتردر صفحه ی زیر درمورد هندسه توضیح دادم
برای امار هم گاج سفید +تستای کنکورهای سنوات اخیر. مهروماه هم فکر کنم کتاب خوبی برای امار زده باشه. باز هم تحقیق کن.
راستی به نظر من کتاب رمزینه با این که کتابی هست که مفصل درس داده ولی مطالب اضافی به قول اقا نادر زیاد داره ،(یه جایی از کتابش مهندس مهربان گفته بود بیشتر برای تستای دانشگاه ازاده این مطالب اضافی:13:)مخصوصا دیف پیش 1 رمزینه. یه عالمه روی دنباله و سری مانور داده وکلی درس داده ولی وقتی نگاه به تستای کنکورش میندازی میبینی که با مطالعه ی خیلی کمتر میتونستی این فصل رو مسلط بشی . برای کنکور، این فصل از اون فصلاس که باید تستشو بزنی.حالا اگه باز اصرار داری که از رمزینه استفاده کنی به نظر من برای دیف 2 بگیر . چون اونجا مباحث عمیق میشن و واقعا برای تستاش باید تسلط داشته باشی. کتاب دیفرانسیل گاج رو بگیری شاید کارتو راه بندازه برای کنکور.کتاب خوبی بود من دیدمش.
خوب تحقیق کن .
به نظر من کتاب کلک معلم رو برای تاریخ ادبیات بگیرید.نقل قول:
کتاب تاریخ ادبیات مصور تخته سیاه هم خوب طرفدار داره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(نظر شخصی من) کلک معلم به صرفه تره.(البته کلک معلم برای هر شاعر جملات کلیدی اورده که به درد خودش میخوره!! :13:ولی مطالبو خوب طبقه بندی کرده)
اخر سال هم که جلد دوم همایش نشر دریافت از هامون سبطی رو که گرفتی باز اونجا نکات خوبی برای تاریخ ادبیات هست ولی در طول سال از کلک استفاده کن و هی مرتب مرور کن.
کتاب هامون سبطی:
نقل قول:
دین وزندگی گاج
البته میدونم قیمتش خیلی گرونتر شده ولی من از نظر کیفیت علمیش میگم.خیلی کامله.فقط کم مونده پاسخنامه تشریحی بزنه.کاملا برای تستای کنکور جوابگو هست.
صفحه ی 936 درمورد دینی گاج یه پست دادم بخونش.
دی وی دی شو از کجا گیر میاریم؟؟؟نقل قول:
كسي از كتاب آيات و نكات گاج اطلاعي نداره كه آيا چاپ جديدش اومده يا نه؟
خیرنقل قول:
اون عزیزی که می گفت دین و زندگی گاج دی وی دی داره جریانش چیه؟!
ماله من که نداره.
:(
خودشم از سایتش سفارش دادم.
شما کتاب گاج رو گرفتی ازش راضی هستی؟؟نقل قول: