سلام. میخواستم بدونم پارس آنلاین قانون Fair Use Policy یا سیاست استفاده ی منصفانه از اینترنت شبانه ی رایگان داره؟
Printable View
سلام. میخواستم بدونم پارس آنلاین قانون Fair Use Policy یا سیاست استفاده ی منصفانه از اینترنت شبانه ی رایگان داره؟
سلامنقل قول:
در گذشته نه همچین قانونی نداشت ولی جدیدا چرا
یه هفته میشه که بعضیا که زیاد دانلود کردن سرعتشون رو سرعت اسمی سرویس قفل میشه
مثلا من 1 مگ دارم یه هفتس شبانه سرعتم بین 80 تا 100 کیلوبیت متغیره
منم دیشب دانلود به زور 2-3گیگ با 2مگ گرفتم. بدتر از این هم میشه یه عده استثناء عکس میگذارن سرعتشون خوبه. بقیه هم که از صبانت زده شدن فکر میکنن همه وضعشون اینجا خوبه پامیشن میان بعد تازه میفهمن اونطور هم نبوده.نقل قول:
مورد هجوم جماعت فیلم و سریال و بازی بگیر هم که واقع بشه دیگه نور الانور میشه.
من نمیدونم این چه فیلمی شد که همه دارن فیلم و سریال میگیرن.
من سالهاست اینترنت دارم 7-8تا بازی در سال شاید نگیرم و 4-5تا فیلم اونم خارجی، واقعا دل خوشی دارن بعضیا و از صبح تا شب فیلم می بینند.
حالا کاش یه چیز واسه دانلود میگذاشتن که ارش داشت.
نقل قول:عجب!! الان دقت کردم دیدم ISP مو زده شهراد نت و مکانم رو هم زده سلیمانیه و سرعتم افتضاح بود، یه بار خط و ریست کردم برگشت رو پارس آنلاین که یه کم بهتر شد ولی باز به خوبی مثلا دو هفته پیش نشد! ولی فکر کنم یه کم بعد اتوماتیک دوباره برگرده رو همون شهراد نت. دهنشون سرویس این یعنی چی آخه؟؟ :n04::n03: شاید چون پهنای باند ندارن اومدن از اینترنت گند شهرادنت قرض گرفتن و مارو پاس دادن اون ور!نقل قول:
در هر صورت مرسی Bilmazlar عزیز. خیلی کمکم کرد این راهنماییت.
سایت پارس انلاین چرا باز نمیشهاین ارور را میده
jtablesession::Store Failed
DB function failed with error number 145
Table './polweb/jos_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`clie nt_id` ) VALUES ( '955fe3a545152bb55d3a041fed2368cd','1409820336','' ,'0','1','0' )
فقط اینو هم در نظر داشته باش که اونایی که میان عکس با سرعت بالا میذارن ممکنه کمی قضیه شون بو دار باشه...:n13: وگرنه من تا مشکلی نداشته باشم معمولا نمیام تو این فروم ها و به جاش از اینترنت خوبم لذت میبرم. بقیه هم احتمالا کم و بیش اینجوری باشن و کاربر عادی نمیاد برای تشکر از شرکت ها عکس سرعت بالاشو بذاره. این جوری که من برداشت میکنم در حال حاضر خیلی ها از سرویس هاشون راضی نیستن و بالاخره باید این فضا بعضی وقتا تلطیف هم بشه دیگه. منظورمو که متوجه میشی؟ :n01:نقل قول:
برای من باز میشه. با Parsonline.net امتحان کردی؟نقل قول:
در حالت عادی تو روز بین 150 تا 250 شب هم تعطیل. در صورتیکه قبلا تو روز زیر 700-800 نمیومد ولی بازم شب تعطیل بود.نقل قول:
به نظر من برو پیش رئیس مخابرات منطقه تون اگه نشد هم به این شماره ای که دوستان میگن برای شکایاته زنگ بزن. بالاخره باید درست بشه دیگه.نقل قول:
الان های وب کیفیتش چطوره نسبت به پارس آنلاین؟ هم از نظر سرعت دانلود هم از نظر سرعت استریمینگ و پینگ؟نقل قول:
پارس آنلاین دیگه پارس سابق نیست
بایـد به فــــــــــکر یه سرویس بهتر مثل نت ماهواره ایی باشم !
ببین از دید منطقی و فیزیکی، با بالا رفتن نویز سرعت شما کم میشه. یعنی مثلا اگه نویز در حالت ایده آل صفر باشه روی خطتون، باید دقیقا مثلا اگه پارس به شما 2 مگ پهنای باند میده همون 2مگ رو تو خونه بگیرین. (با فرض اینکه سرویستون Dedicate هست.) ولی وقتی پای نویز میاد وسط این سرعتتون کم میشه و هر جی نویز بیشتر باشه، بیشتر سرعتتون رو کاهش میده. حالا در مورد پینگ هم به همین صورته چون پینگ هم یعنی مجموع زمان رفت و برگشت یک Packet کوچیک اطلاعات از کامپیوتر شما تا یه سرور و از اون سور تا دوباره تا کامپیوتر شما. یعنی پینگ هم در واقع نوعی سرعته پس نویز اگه کمتر باشه تایم پینگ هم پایین تر میاد. ولی اینکه سرعت 2 مگ پینگ کمتری داشته باشه رو مطمئن نیستم. احتمالا تو شرایطی که هدف شرکت ارائه ی عادلانه اینترنت باشه باید تو سرعت های بالاتر زمان پینگتون هم کمتر بشه ولی عملا میبینیم که پینگ الان من احتمالا از پینگ یه کاربر با سرعت اسمی 128 اگه بیشتر نباشه، کمتر هم نیست. در مجموع فکر نمیکنم تغییری کنه، نه به خاطر نویز بلکه به خاطر اینکه پارس آنلاین نمیخواد به شما پینگ تایم کمتری بده.نقل قول:
حالا اینجا یه سوال برام پیش میاد، چرا فقط تا 4 مگ پروفایل گیم میدن؟
نقل قول:
باید عرض کنم که خیالتون راحت کسی سرعت درست حسابی نداره و به قول شما بودار هست و من خودم سه تا سرویس رو در سه جای
مختلف از پارس چک کردم و همین مشکل هست حتی بعضی وقت ها روی Erbil هست سرور و این خیلی جالبه با هربار خاموش روشن
کردن مودم این موضوع تغییر میکنه و برمیگرده روی اصفهان و یا تهران دیگه دارن همه رو کلافه میکنن و این موضوع داره بدون اعتراض
مشترکین بیشتر و بیشتر میشه و فقط اینجا اعتراض دیده میشه ولی انگار همه اینجا اعتراضشونو مینویسن و اعلام میکنن در صورتی که
باید زنگ زد و رفت جلو دفترشون و جلوی 4تار مشتری داد و بیداد کرد تا حالیشون بشه
شما میدونید اگه مثلا بخواین سرویس رو جمع کنید هزینه دکل و تجهیزات رو برمیگردونن یا نه؟نقل قول:
فکر نکنم بشه اعتراض خاصی کرد. چون اینا میگن ما بیشتر از 2 مگابایت بر ثانیه به کسی قول ندادیم و اگه کمتر از 2 مگابیت هم بشه طبیعتا مشکل از زیر ساخت یا نویز خط یا فلان و بهمانه. ساعت رایگان هم که رایگانه و حق اعتراض ندارید. کلا اینا چندین مشاور حقوقی قوی دارن و به قول معروف جایی نمیخوابن که آب زیرشون بره. و مشتری ها هم ول معطلن.نقل قول:
سلام
دوستان امروز اینترنت من وصل شد بعد از 1 ماه که ثبت نام کردم
256 نامحدود 3 ماهه گرفتم ، به خیال خودم طبف این جدولی که تو سایت پارس آنلاینه که تا 20 گیگ اول با سرعت 3 مگه و اینا
اما الان به زور 256 هم نمیشه، پینگ و اینا خوبه اما سرعت واقعا پایینه ، 20 کیلوبایت در ثانیه
اینو کاریش میشه کرد؟ واسه همه ایجوره؟
من از اهوازم
هر چند شاید تاثیر خاصی نداشته باشهنقل قول:
ولی یه شکایت تو 195 بزن یه چند تا عکس هم از اسپید تست (درحالی که سرور رو همون اربیل عراق بزنه)ضمیمه شکایت کن شاید فرجی بشه
آره باید همین کارو بکنیم. بالاخره تعداد شاکی ها زیاد بشه شاید موثر باشه.نقل قول:
پست های قبلی رو بخونید دوست عزیز. فعلا خیلی جاها مشکل داره پارس آنلاین.نقل قول:
پارس سرور های معروف رو محدود می کنه !نقل قول:
دوسته عزیز شما سیستم رو خاموش کنی سودش خیلی بیشتر هست ! :n02:نقل قول:
تو یه بار میگی پارس خوبهنقل قول:
بعد میگی پارس بده
بالاخره خوبه یا بد ؟؟؟؟
دقيقا من کجا گفتم پارس بده که خودم نمی بینم:n04:نقل قول:
من گفتم سرعت شبانه رو محدود کرده نه تنها بنده بلکه چند نفر دیگه هم تو صفحات قبل گفتن که سرعتشون محدود شده
ولی بازم نسبت به شاتل یا صبا که شبانه میشه دایال آپ بهتره
5 ماه پیش که کلا راضی بودی از پارس اینکه هیچ ! :n02:نقل قول:
این 2 روزه هم که مینالی :n10:
در ضمن نه که تو روز قعطی و پینگ 500 و سرور از شهراد و ... نداریم ، از اونور هم شبانه داغون !:n08:
بازم از پارس راضی باش ! :n09::n23:
تو که تا دیروز میگفتی پارس خیلی توپه ! :n02:نقل قول:
پس چیشد ؟؟؟؟ :n24:
شما امکانش رو داری یه خط دیگه بگیری؟ یعضی موقع ها با گرفتن خط جدید وضعیت بهتر میشهنقل قول:
برای هزارمین بار پارس آنلاین محدودیت تک کاربره نداره به خاطر دانلود زیاد . افت سرعتی که گاهی پیش میاد به خاطر پر شدن پهنای باند مرکزته . اگه محدودت کنه که به شب در میون خوب و بد نمیشه که!نقل قول:
دروغ چرا 5 ماه پیش مشکلی نداشتم سرعتم تو روز و شب خوب بود و کاملا راضی هم بودمنقل قول:
الانم تو روز مشکلی ندارم فقط شبانس که محدود شدم
منم ناراضی هستم ولی چیکار کنم بیام اینجا فحش بدم!!! که چی بشه مثلا
پشتیبانی هم که کلا شوته
دیگه من اینا رو می دونم اینا رو واسم من نگید خواهشانقل قول:
کلا دیگه محدود کرده یه هفتس سرعت از 100 بالاتر نمیره از هر سروری که فکرش رو بکنی تست کردم حالا یکم صبر کنید این طرحشون دامن شماها رو هم می گیره ببین کی گفتم
محدودیت پهنای باند هم یه شبه اتفاق نمیافته که به مرور زمان اینجوری میشه یه شبه ملت حمله نمی کنن Adsl بخرن که
خب منم گفتم که 5 ماه پیش راضی بودی دیگه !نقل قول:
اینجا فحش نده برو تو 195 اگه جرات داشتی اونجا فحش بده
من که اون اسانلو رو سرویس کردم ( اپراتور صدای مشتری پارس :n08::n09:)
اینایی هم که تستهای سرعت پایین از اسپید تست میذارن به این دلیله که یه فایل گذاشتن دانلود بعد همزمان تست میگیرن که بگن سرعت پایینه .
سرعت پارس آنلاین توی روز هیچ مشکلی نداره اگر برای برخی کاربرا شبانه نسبت به قبل افت کرده فقط به دلیل پر شدن پهنای باند مرکز توی اون ساعتهاست .
شما کلا دو حالت دارینقل قول:
یا کارمند پارسی که بهت پیشنهاد میکنم اینجا تبلیغ نکنی چون تا اونجا که من یادمه هر کی ناراضیه میاد اینجا
یا مثل منی که یه زمانی سرعتم خیلی خوب بود و میگفتم پارس بهترینه
اگه حالت دومه فعلا روزای خوش شماست تا میتونی از سرعت بالا لذت ببر یه مدت بعد میای به همین پارس که الان طرفداریش رو میکنی فحش میدی:n09:
نقل قول:فکر کنم سخت باشه نظر کسی که قبلا گفته پارس آنلاین Google Fiber ایرانه رو جدی گرفت.نقل قول:
براتون متاسفم .....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ممکنه عکس از صفحه اصلی idm بذارید لطفا :»نقل قول:
بفرمایید :نقل قول:
این سایت رو هم که همه میشناسن خود پشتیبانی هر وقت میخواد تست سرعت بگیره از همین میگیره
اوه اوه اوه اصلا حواسم نبود آره الان یادم اومد ایشون بود یه نسبت تناسب خیلی جالب بسته بود:n02:نقل قول:
می گفت اگه گوگل فایبر رو نسبت به یه سری از isp های خارجی در نظر بگیریم میتونیم پارس رو هم تو همون جایگاه با isp های ایرانی مقایسه کنیم:n02:
دارم به این نتیجه می رسم این آقا جایگاهش از کارمند عادی بالاتره:n09:
شما خیلی اوضات خرابه چون این فایلا رو سرورهای پارس کش میشه و هر کی رو می خوان بپیچونن میگن برو از این سرور دان کن که نهایت سرعت رو میدهنقل قول:
اگه با اینم وضعیت خرابه که دیگه هیچی
قبلا اینجوری نبود والا سرعتم تا 900 میرفت حتی شب هم هم سرعتم 800 میشد با سه تا دانلود ولی چند روزه که کلا انگار سرعت پایین تایم مشخص داره وقتی میشه ساعت 1 عصر اینطوری میشه و 2 شب به بعد ......نقل قول:
این از سیستم مدیریت ترافیکشون هست وگرنه اگه واقعا پهنای باند پایین باشه پینگ به صورت فضایی میره بالا ولی الان پینگ نرمال هست علاوه بر این اگه پهنای باند کم باشه سرعت تک لینک به شدت میاد پایین ولی بازم سرعت تک همون اندازه چند لینک هست !!!!
:n16:
کار نداره خراب شد میریم یک جای دیگه شنیدم پیشگامان داره 10 مگ میده:n02:نقل قول:
محتوای مخفی:
آقا اینم یه مدرک محکم واسه پایین بودن سرعت روزانه...تازه اون پایین نتورکس هم هست خودتون قضاوت کنید :n21:
آره داداش این قضیه پهنای باند بهونس پهنای باند یه شبه نابود نمیشهنقل قول:
جدیدا سیاست پارس هم تغییر کرده و داره محدودیت میذاره منم شبانم تقریبا شبیه شماست