نقل قول:کسی نظر خاصی ندارهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
نقل قول:کسی نظر خاصی ندارهنقل قول:
بازم حرفاتون دلیل نمیشه کارشناسا رو دروغگو خطاب کنین دوست عزیز , این تاپیک برای بررسی وضعیت سرویس و رفع مشکل کاربراس نه اینجور پست ها, شما وظیفه داری مشکلت رو در رابطه با عدم دریافت فشفشه ها اینجا مطرح کنی و اگه واقعا به جوابت نرسیدی بیای بگی فشفشم رو ندادن و یا مشکلم رو حل نکردن نه اینکه با این اصطلاحات تاپیک رو منحرف کنی ! من نمیدونم واقعا فکر میکنین شرکت میاد برای 3 تا دونه فشفشه 500 مگ که ارزشی هم نداره به شما دروغ میگه ؟! توی مطلب بالا هم ذکر کردم کارشناسان فروش و پشتیبانی هیچ اطلاعی از زمان اهدای این کدها ندارن و عجیب هم نیست اگه چیزی ندونن ولی با این حال باید میگفتن اطلاعی نداریم و نه اینکه کسی نگرفته کدها رو ... فروم شرکت هم برای همین پست ها حذف شد چون کاربرا به جای اینکه بیان مشکلاتشون رو بیان کنن میومدن پست های اینچنینی با متن های خارج از قوانین یک انجمن ارسال میکردن و حتی مدیر شرکت رو هم متهم به دروغگویی و دزدی کرده بودن ! و نتیجش رو هم دیدین ; شرکت فروم رو بست . به این نکته توجه کنین که اکثر کاربرانی که میبان به این تاپیک یا قصد انتقال به این ISP رو دارن و برای تحقیق به تاپیک سر میزنن و یا اینکه میخوان مشکلاتشون رو بیان کنن که روی این موضوع که تعداد مشترکینی که با خدمات مشکل دارن در مقابل مشترکینی که سرویس مطلوبی دارن انگشت شمار هست و شما با بیان این حرف ها ذهن هر دو دسته رو آشفته میکنین.نقل قول:
جواب شما رو داخل این پست دادم :نقل قول:
این قسمت :نقل قول:
{{{ لطفا از بخش درخواست سطح خدمات برای بررسی این مهم استفاده فرمایید ((قبل از درخواست بر روی تست سرعت کلیک نمایید تا سرعت فعلی شما ثبت گردد )) , احتمالا مرکز شما با کمبود پهنای باند مواجه شده است , در بخش توضیحات سرعت دانلود قبلیتون در تاریخی مشخص را نیز اعلام فرمایید. }}}
این پست هم مطالعه فرمایید :
در اولین فرصت از قسمت تست سرعت استفاده نمایید تا سرعت فعلی شما ثبت و با زمان افت سرعت شما مقایسه گردد , در صورتی که مجددا این مشکل پیش آمد از مطالب پست بالا استفاده فرمایید .
درخواست سطح خدمات کجاست
من اومدم اینجا از کارشناس ها دفاع کنم؟؟؟نقل قول:
یا اومدم مشکلم رو مطرح کنم؟؟؟
من در دزد بودن های وب و بیسواد بودن کارشناس هاش ذره ای شک ندارم
کسایی که میان فقط یه دوره مختصر شبکه میگذرونن
یه کاغذ جلوشون هست و از روی اون در حال جواب دادن هستن
از دزد بودن این شرکت همین بس که این طرح چهل گیگ سی روزه سی تومن توی هر دوره فقط یکبار قابل خرید هست
من بهشون اعتراض کردم گفتن بررسی میکنیم
بعد فرداش بهم زنگ زدن گفتن مشکلت چیه؟؟
گفتم نمیتونم اون فشفشه سی روزه رو بخرم
گفت ما نگفتیم مشترکین میتونن اون رو همیشه بخرن
هر مشترک فقط یکبار میتونه بخره
و من مستقیم بهشون گفتم شما کلاهبردار و دزد هستید که موقع تبلیغ تون نمیاید بنویسید که فقط یکبار قابل خریده
در حالیکه من میخواستم طرح شبانه رایگان دار بردارم اما اون نماینده تون توی قم توی میدون توحید بهم گفت بیا همین طرح هشت مگ رو بردار
به جای دانلود شبانه این فشفشه سی روزه رو بگیر
خیلی به نفعته
من تاپیک رو قبلا خونده بودم
بهش گفتم این طرح برداشته شده که
گفت نه همیشه هست
تاکید کرد که این طرح همیشه هست
بعد اون زنه که زنگ زده بود گفت این مشکل اون نماینده فروش هست و شما خودت باید بری پیگیریکنی
دقیقا برگشت بهم گفت به نظر شما منطقیه که ما بیایم چهلگیگ رو سی هزار تومن بفروشیم؟؟؟
گفتم من کار به منطقی بودنش ندارم
هر کی میاد های وب به خاطر این فشفشه ها میاد
بعد الان میبینم که بعضی دوستان میگند یک ماه در میون میتونن فشفشه بخرن
در حالیکه خود های وب بهم زنگ زد و من کلی جر و بحث کردم و این حرف رو بهم زدن که فقط یکبار میتونی بخری
یا اینکه خط من نویز داره
از سمت کافو نویز داره
وقتی من این طرح رو خریدم
خود نماینده فروش برگشت گفت اگر خط شما هشت مگ نکشه و نویز داشته باشه
ده هزار تومن هزینه میدید میان براتون رفع نویز میکنن
گفتم خب بیاید رفع نویز کنید
گفتن به ما ربطی نداره
لینک شما توی مخابرات تست کردیم و سالمه
خودت باید پیگیری کنی که مخابرات بیاد برات رفع نویز کنه
تمام شرکت های سرویس دهنده اینترنت توی ایران دزد هستن
های وب هم حسابی دزده و کلاه بردار
و اون کارشناس هایی که اون پشت نشستن یه مشت ادم بیسوادن
یه بار زنگ زدم بهشون مشکل نویز داشتم
هی مودم خاموش روشن کرد اخرش برگشت بهم گفت برو توی کنترل پنل بعد نتورک بعد..
گفتم خانم من دوره mcitp رو دارم میگذرونم
گفت مشکل نیست همین مسیر رو برو
اومد تو تنظیمات کارت شبکه م
گفت آی پی دستی رو اینجوری بده
من گفتم ای پی دستی ست کردم
گفتم بذار 1.200 گفتم چه فرقی داره؟؟
تو فقط دی ان اس رو بگو
دو ساعت من داشتم با این بحث میکردم که آی پی 1.200 با آی پی 1.2 هیچ فرقی نداره
در حالیکه dhcp مودمم از 1.35 شروع میشه
یعنی یه مشت آدم کاملا بیسواد
اون وقت شما اومدی از این دزدای کلاه بردار بیسواد دفاع میکنی و به من توهین میکنی
فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk
این شکایت رو الان فرستادم به سامانه ی 195 تا به حق خودم برسم
با عرض سلام و خدا قوت خدمت شما عزیزان . از شرکت Hi Web به دلیل محدود کردن سرعت دانلود شکایت دارم...............................از هر سرور داخلی یا خارجی که دانلود میکنم،سرعت روی 250 یا 251 ثابت هست . مسخره است مگه نه ؟؟ چند روز میشه که سرویس منو محدود کردن،تا همین دو سه روز پیش حداقل سرعت دانلودم 700 یا 800 کیلوبایت درثانیه بود............................علاوه بر اینکه هرچه زودتر باید محدودیت سرعت رو بردارن،باید خسارت چندروزی که سرعت منو محدود کردن پرداخت کنن درست میگم ؟؟ از چشم و ابروی کارمندای Hi Web که خوشم نیومده سرویس گرفتم !! بخاطر خدماتی که توی تعهدنامه گفتن سرویس گرفتم دیگه!حالا سرعت منو سه برابر کمتر کردن.به نظرتون دزدی نیست!طابلوئه روی 250 محدود کردن . اگه میدونستم که بدون اطلاع محدود میکنن هیچوقت از های وب سرویس نمیگرفتم - چون فقط بخاطر اینکه های وب چیزی از محدود کردن سرعت توی سایتش نگفته پول دادمو سرویس گرفتم . اگه میدونستم میخوان محدود کنن از یه شرکت مثل پارس انلاین خدمات میگرفتم که سرویس های باکیفت تری ارائه میده . های وب باید مثل شاتل از قبل اعلام میکرد که مثلا بعد از دانلود 20 گیگ سرعت رو محدود میکنن - اینجوری حداقل سر مردم کلاه نمیرفت.پول مردم رو توی روز روشن دارن بالا میکشن !! چند وقت پیش این مشکل برام پیش اومده بود (با خط XXXX از XXXX) که با پیگیری ازطریق همین سایت تونستم به حق خودم برسم . توی یکی از تصاویر میبینید از سوم دسامبر محدودیت سرعت گذاشتن که باعث شده میزان دریافت اطلاعاتم از شبی تقریبا 8 گیگ برسه به حدودا 2 گیگ
این عکسها رو ضمیمه کردم دوستان
محتوای مخفی: عکس های شواهد مدارک
--------
--------
اگه شکایتم نتیجه نداد تصمیم دارم این متن رو به عنوان تجدید نظر واسه سایت 195 ارسال کنم
نقل قول:
تا قبل از سوم دسامبر،سرعت دانلود من به هیچ عنوان کمتر از 700~~800 کیلوبایت در ثانیه نمیشد.دقیقا از ساعت 00:00 سوم دسامبر سرعت دانلودم اومد روی 250~252 کیلوبایت در ثانیه................سرکار خانوم دشتی از شرکت های وب با بنده تماس گرفتن،با نرم افزارteam viewer اومدن روی سیستم من و یک فایل از سایت "asan download" دانلود کردن و دیدن که سرعتم محدود شده.حتی از طریق نرم افزار net worx به ایشون نشون دادم که تا قبل از سوم دسامبر سرعتم ثابت بالای 700~800 بوده................ایشون از تنظیمات نرم افزار دانلود منیجر تعداد کانکشنهای دانلود رو چک کردن (عدد روی شونزده تنظیم بود) بعد پرسیدم "آیا سیستم من مشکلی داره که سرعتم محدود شده ؟ اوپراتور شرکت های وب جواب سوالم رو واضح ندادن و ازم پرسیدن سیستم دیگه ای دارین امتحان کنیم؟! گفتم فقط گوشی آیفونم هست که میتونم تیم ویوور نصب کنم و شما تست کنید.گفتن گوشی نمیشه (درصورتی که با گوشی هم میشه سرعت دانلود رو حداقل تست کرد) من دوباره بهشون گفتم مگه الان شما با تیم ویوور سیستم منو تست نکردین ؟ خب یه کلام بگین آیا متوجه شدین محدودیت سرعت از طرف سیستم منه ؟! به اوپراتور گفتم اگه محدودیت سرعت از طرف سیستم من نیست پس صد درصد از طرف شما هست دیگه !!!! دو حالت داره ، یا سیستم من مشکل داره که شما باید تست کنید بهم بگین که امکان داره این مشکل از طرف مودم باشه ، یا های وب کانفیگ منو دستکاری کرده و محدودیت سرعت برام گذاشته !!!! یه حالت دیگه هم وجود داره :: از سوم دسامبر پهنای باند های وب پر شده........ایشون جواب درستی به سوالاتم ندادن،گفتن چند لحظه پشت خط بمونین،منم ده دقیقه پشت خط بودم،آخر سر گفتن باهاتون تماس میگیریم........بهشون گفتم واقعا خوب روشی واسه جذب مشتری یاد گرفتین،اولش سرعت بالا به مردم میدین که مشتری جذب کنید،بعدش خرتون که از پل گذشت سرعت رو از عمد میارین پایین،با قوانینی که وضع کردین عملا حق هرگونه شکایت رو از مشتری صلب میکنین و میگین که با سرویس یک مگ همین سرعت قانونیه درصورتی که من میگم اگه قانونیه 1-چرا روزهای اولی که سرویس گرفته بودم شما سرعت بالا به من ارائه میکردین 2-چرا توی شهرستان های دیگه (به عنوان مثال اسفراین) سرعت دانلود همین سرویس یک مگ رو محدود نمیکنید.................................... ....خانوم دشتی مگه شما به من نگفتین از طرف های وب هیچ محدودتی اعمال نشده ؟ مگه شما نگفتین احتمال داره وای فای نویز داشته باشه که سرعت پایین اومده ؟ پس چرا بلافاصله بعد از تمدید سرویس (پرداخت مبلغ 20 هزار تومان) سرعت دانلود دوباره 700~800 شد.......................................این یعنی شما دروغ گفتین!! یعنی های وب سرعت دانلود محدود کرده بود!! تا به این دروغ شما رسیدگی نشه من دست از شکایت بر نمیدارم
سلام
دوستان با توجه به قوانین پست بزنید
سعی کردم پستی رو پاک نکنم
با تشکر
آقای جنابنقل قول:
این قوانین شما فقط مختص به این هست که از شخصیت شرکت های سرویس دهنده دفاع بشه؟؟؟
چرا یه کاربری حق داره برگرده به طور علنی من رو خطاب کنه که به جای خوشمزه بازی در اوردن ....
این ادبیات مناسب صحبت کردن با یک کاربر هست؟؟؟؟
این پست ایشون رو شما نه ویرایش کردید و نه حذفش کردید
اما پست من رو که جوابش رو داده بودم رو حذف کردید
الان این ادبیات و این کلمه هایی که برای من کاربر به کار برده از طرف شما مدیریت آیا درسته؟؟؟؟
نقل قول:
شما که مدیر هستی و تا تکون میخورم پست من رو حذف میکنید چرا پست این آقا رو ویرایش نکردید؟؟؟
وقتی شما برای من کاربر احترام قائل نیستید رو چه حسابی و بر چه منطقی من باید به قوانین شما احترام بذارم؟؟؟
رسما به من توهین کرده و هنوز پستش ویرایش نشده
چرا؟؟
من فقط این ها رو مینویسم تا حتی اگر شده یک نفر رو از شر این شرکت نجات بدم!
از روز اولی که بخاطر محدودیت پورت مجبور شدم از این شرکت adsl بگیرم من یک آب خوش از گلوم پایین نرفت. حتی یک روز اینترنت بدون قطعی نداشتم. اونم نه قطعی جزئی. قطعی های پشت سر هم و طولانی. بحدی که عملاً اینترنت رو بلااستفاده کرده بود. و بدتر از اون کارشناس های کارنابلد و بی سوادی که فکر میکنن همه کسانی که سرویس اینترنت دارن و با پشتیبانی تماس میگیرن حتی آیکون کارت شبکه رو هم نمیشناسن! اوایل گفتن چون سرویس شما 128 هستش و روی 1 مگ بسته شده قطعی طبیعیه!!! بعد که جدی تر پیگیری کردم فقط خدا میدونه چه پدری از من درآوردن اینا تا قانع بشن که ایراد از سمت من یوزر نیست. کارشناس بی سوادش به من میگه مودم شما دی لینکه همه مودم های دی لینک با همه isp ها همین مشکل رو دارن!!! به مرغ پخته بگی خنده اش میگیره! آخه مشتری هاتون رو چی فرض کردید شما؟ بهش میگم درست از روز اولی که من از شرکت شما اینترنت گرفتم مودم های دی لینک مشکل پیدا کردن؟ من خودم کارشناس شبکه ام. تو چی داری میگی به من آخه؟ فکر کردی هالو گیر آوردی؟ به مرز جنون رسوندن اینا منو بس که هر بار تماس میگرفتم عصبیم میکردن با چرت و پرتاشون. ماشالله هیچ جوری هم زیر بار هیچی نمیرن. الا و بلا که ایراد از تنظیمات و اتصالات و مودمته. یه بار گفتن مودم رو فقط مستقیم باید وصل کنید. یه بار گفتن سیم ها و اتصالاتت مشکل داره. یه بار گفتن ایراد از مودمته. حتی من با یک مودم دیگه یک مارک دیگه تست کردم. بعد چند روز میگن نه مک آدرس مودمت ثبت نشده دوباره مودم رو بذار!! یعنی 3 ماه تمام این بازیا رو درآوردن و مودم رو سر خط هم بردم، تمام سیم ها دو شاخه ها و اسپلیترها و سیم کشی های تلفن رو چک کردم هر کاری که باید انجام دادم تا بهشون بفهمونم که ایراد از من نیست. آخر سر بعد 3 ماه دوباره برگشته میگه ایراد از مودمه مودم رو عوض کنید! میگم همه این کارا انجام شده میگه نه مک آدرس مودم ثبت نشده دوباره با مودم جدید تست کنید!!!! گفتم نمیکنم این کارو مگه من مسخره دست شما هستم. لابد بعدش دوباره 3 ماه درگیر مسخره بازی شمام. دارم میگم ایراد از من نیست. شما هم که معتقدی ایراد از شما نیست. پس اعلام خرابی خط کنید به مخابرات. میگه باید کارشناس بیاد. میگم کارشناس بیاد چی کار کنه دقیقاً؟ من خودم کارشناسم. شما به من بگو کارشناس چه کاری غیر از کارایی که من انجام دادم قراره انجام بده.
با بدبختی و جنگ و دعوا قرار شد اعلام خرابی کنن. بعد چند روز زنگ میزنن مشکل حل شده. میگم من هنوز قطعی دارم. اگه نامه ای زدید واسه خرابی تحت چه عنوانی چه شماره نامه ای بگید من خودم پیگیری کنم. میگن نه نامه نیست کارشناس میره. حتی خودم حضوری رفتم مخابرات میگن نه ISP دروغ میگه ایراد از خودشه.
بالاخره چون دو تا خط تلفن داشتیم تو خونه تصمیم گرفتم منتقلش کنم رو اون یکی فعلاً تا اون خط خالی باشه تا وقتی پورت آزاد از یک شرکت دیگه پیدا کنم و سریع وصل کنم و منتظر تخلیه خط نمونم. زنگ زدم دوباره شرکت میگم خط رو جابجا کنید رو این یکی. گفتن 3 روز کاری طول میکشه جمع شه 3 روز کاری طول میکشه وصل شه. اما الان بعد 7-8 روز که از جمع آوری میگذره هنوز وصل نشده. پریروز زنگ میزنم میگم چرا پس وصل نشده میگن ما درخواست رو ارسال کردیم مرکز هنوز جواب نداده! بعد دیروز صبح از های وب برام اس ام اس میاد که درخواست رو دیروز صبح ارسال کردن!!! دوباره زنگ زدم میگم چرا پس دروغ گفتید دیروز شما که هنوز ارسال نکرده بودید چرا دروغ گفتید که ارسال شده اما مخابرات تأیید نکرده؟ اصلاً چرا تازه ارسال کردید؟ میگه محدودیت پورت داشتیم رفتید تو نوبت!!! آخه خدا لعنتتون کنه پورت منو که آزاد شده دادید یک مشتری دیگه بعد منو گذاشتید تو نوبت؟
یعنی جایی نیست آدم شکایت کنه از اینا؟ حروم باشه پول اون سرویسی که از من گرفتید که در ازاش فقط اعصاب و روان منو بهم ریختید. من هر جایی که دستم برسه میگم اینا رو. همونطور که تا الان این کارو کردم. پول گرفتید وظیفه دارید سرویس درست تحویل بدید. اگه عرضه اش رو ندارید بگید نمیتونیم نه اینکه دروغ دغل تحویل بدید.