خداوکیلی 4 روزه محدود گرفتم به اندازه 4 سال پیر شدم. از ماه بعد اگر isp عوض نکنم همون 512 یک به هشت را میگیرم، به خدا ارزش داده سرعت کم بشه اما اعصابم آروم باشه
Printable View
خداوکیلی 4 روزه محدود گرفتم به اندازه 4 سال پیر شدم. از ماه بعد اگر isp عوض نکنم همون 512 یک به هشت را میگیرم، به خدا ارزش داده سرعت کم بشه اما اعصابم آروم باشه
دوستان یک به پنج دانلودش عادیه یا اون هم وضعیتش اسفناک ؟
اوایل خیال کردم نت و مودم شاید مشکل داشته باشه بعدا زنگ زدم 2020 اصلا..... بودن رفتم نمایندگی شهرمون میگن مشکلی نیست وصله میگم چرا شبها یهو قطع میشه یا همینطور روزا اینطوری طرف گفت از نویز خط هست گفت مال خونه مال مغازه ... همشون ؟!! هنگ کرد گفت شاید از بالا باشه خلاصه اینا از دزد بدترن همه دزد ها یه مرامی دارن ولی اینا اینقدر دزی و پررویی کردن کنارش اذیت هم میکنننقل قول:پینگت رو نیگاهنقل قول:
این شناسه پرداخت دیگه چه مسخره بازیه
الان 20 مینه تو صف 2020 هنوز جواب ندادن
دوستان یکی از آشناهای دوست بنده در بازرسی کل هست .
اولا اینکه کیا پایه هستن روز 20 فروردین همگی با هم بریم پشتیبانی مخابرات همون صبانت و حقمون رو از اینا بگیریم ؟ من هربار که تماس گرفتم همش دروغ و چرت و پرت تحویلم دادن و گفتن اگه ناراحتی برو جای دیگه همینه که هس !!
دوم اینکه اون آشنای ما در بازرسی گفته اگه بیشتر از 10 12 نفر یه شکایت نامه رو امضا کنن به شدت برخورد میشه با اون شرکت . خواهش میکنم بیاین حق اینا رو کف دستشون بذاریم . یه مشت گوساله احمق دارن اونجا کار میکنن پولای مارو میکشن بالا به ریشمون میخندن و با همدیگه لاس میزنن فقط توی شرکت .
شناسه پرداخت مخابرات
1500180423162
برای همه همینه
سلام بچه ها اینترنت نامحدود 1 مگ یک به هشت دارم به خدا دارم سکته میکنم
میخوام عوضش کنم هنوز ده روز ازش استفاده نکردم راهنماییم کنین یه نت بگیرم کارم راه بیافته حداکثر ده روز دیگه کرمانشاه هستم کارم هم شدیدا گیر اینترنته دانلود دارم مرکز فجر هم هستم بگین چی کار کنم ؟؟؟
تا بیای این خطو از رانژه در اری و دوباره رانژه کنی 10 روز تموم شدهنقل قول:
سرعتت از سرور داخلی هم خرابه؟
نقل قول:
نمیخوام تو این ده روز از مخابرات عوض کنم مجبورم همین زهرمار باشم
نابوده سرعت کاش خراب بود سرعت 15 و 20
امروز در اقدامی نادر و باورنکردنی، راس ساعت یک اینترنت قطع نشد... مچکریم روحانی