نقل قول:
24 روز از سرویسم مونده و 2.8 گیگ ترافیک باقی مونده
زیاد چون استفاده ندارم فکر کنم 1 گیگش زیاد باید شایدم بیشتر
Printable View
نقل قول:
24 روز از سرویسم مونده و 2.8 گیگ ترافیک باقی مونده
زیاد چون استفاده ندارم فکر کنم 1 گیگش زیاد باید شایدم بیشتر
قیقا برا منم همین مشکل پیش اومد انقدر فایل های نصفه داشتم.کلشون رو پاک کردم.نقل قول:
تا الان فکر میکردم مشکل از آی پی و ------ ویندوزمه نگو محدود کردن !
الان از میهن دانلود و دانلودها حتی یک کیلو بایتم نمیتونم بگیرم!
دانلود شبانم هم از 2400 مگ در هرشب شده حدود700 مگ.به نظرتون شاتل بهتر نیست؟جمع کنم سرویسو برم شاتل؟!
سرعت روزان هم بیشتر 23 نمیشه قبلا اکثر اوقات 137تا150 بود.:2:
الان یه هفتس سرویسهاشون واقعا افتضاح شده پینگشون به قدری بالا رفته که دیگه نمیشه بازی آنلاین کرد . بهشون زنگ زدم بعد از 15 دقیقه که تو صف اتصال بودم گفتم چرا پنگتون اینقدر افتضاح شده گفت مشکل کمبود پهنای باند پیدا کردیم درخواست دادیم از مخابرات که اضافه کنیم . اقا شما هم پینگاتون رفته بالا بشدت ؟
بله من رو که حسابی عصبانی کرده حدود 5 تا 10 ثانیه!!!!!:18:نقل قول:
شما سرعت دانلود شبانتون چقدره؟برا من از ساعت 1 تا 2 حدو11 تا 17 کیلوبایت
ساعت 2 تا 3 حدود23 کیلو
3 تا 6و10 دقیقه حدود 40 و تا 6و 54 دقیقه 137 کیلو بایته
در کل اگه از اینا کمتر نشه حدود 700 مگ شببی میگیرم از سایت های دانلود ها و میهن دانلود و خیلی سایتایی که ازشون فیلم میگرفتم الان دیگه نمیتونم دانلود کنم.
128 4گیگ دارم.
من دقیقا نمیدونم سرعت دانلودم چقدره چون یا میگرم میخوابم یا اینکه توجه نمیکنم ولی معمولا از 700 مگ کمترین تا 1300 1400 مگ بیشترین بوده تو این دو ماهه .نقل قول:
منم نمی تونم دانلود کنم از این سایتها فقط از وطن دانلود می تونم فایل بگیرم .
ولی این پینگ واقعا رو اعصاب من رفته دیگه نمیشه باهاش انلاین بازی کرد میری تو بازی گیر میکنه کلا .:weird:
دشمنت شرمنده داداشینقل قول:
آقا قضیه چیه؟
پینگ اونقدر افتضاحه که واسه وارد شدن به لابی های خارجی پینگ من رو بالای 1500 میبینی!!!!
ولی واسه لابی های ایرانی پینگ مشکلی نداره؟
منظورم رو میگیرید؟
یعنی پینگ واسه ip های خارجی خیلی بالاست...
فدا سرت داداش!نقل قول:
همینشم از سرمون زیاده. تف.
چرا کفر میگی عزیز؟! کجا از سرمون زیاده ؟نقل قول:
با این پولی که میدیم به این موجودات باید سرویس از این خیــــــــــــــــــلی بهتر باشه
عزیزم اینجا ایران هست. همینشم ازمون میگیرن.... حال گر میتوانی بگیر حقت را!نقل قول: