داداش من تایمم هم دقیقا مثل تو هست 1میلی هم فرق ندارهنقل قول:
منم دقیقا تلفن بیسیم پاناسونیک دارم
منم دارم دنبال یه راهم که سیم رو بکشم اخه خودم بلد نیستن فعلا هم تنها زندگی میکنم
زنگ بزنم مخابرات میان برام یه سیم بکشن تا پشت مودم؟؟
Printable View
داداش من تایمم هم دقیقا مثل تو هست 1میلی هم فرق ندارهنقل قول:
منم دقیقا تلفن بیسیم پاناسونیک دارم
منم دارم دنبال یه راهم که سیم رو بکشم اخه خودم بلد نیستن فعلا هم تنها زندگی میکنم
زنگ بزنم مخابرات میان برام یه سیم بکشن تا پشت مودم؟؟
اگه تو کوچتون آدمه ..... نیست برو جعبرو باز کن اون دوتا سیمی که رفته به خونت رو پیدا کن بعد یه سیم دو جفت جنس خوب بگیر وصل کن به جای اون دوتا سیم بعد یجوری که از کنار سیم برق رد نشه بیارش تا پشت مودمنقل قول:
البته اول همون سیمی که خود مخابرات وصل کرده رو یه چک کن ببین از بغل سیم برق رد نشده یا زنگ نزده ؟ اگه سالم بود از اونجایی که سیم وارد خونه میشه همون کارای بالایی رو بکن که دیگه یهو برات داستان نشه !
تو کو چه ما سیم تلفنمون یه 10 متری از بغل کابل برق رد شده بود ! واسه همین مجبور شدم خودم دست به کار بشم !
در مورد مخابراتم من دوستم مشکل نویز داشت رفت نمایندگی بیست نت مامور اآورد از اول براش تا پشت مودم سیم کشی کرد !
پینگ زده بالا ! تایم اوت ! چه خبره معلوم نیست :
محتوای مخفی: پینگ
اون اوایل که بیست نت جهرم راه افتاده بود من هم از اولین مشترکاش بودم پینگ خوبی به 4.2.2.4 داشتم زیر دویست بود
امروز بعد از بهم ریختن همه خطهای مخابرات ناگهان چند تا تایم اوت قوی داشتم ونت بعدش به طرز بسیار جالبی مثل روزهای اول شد قوی و عالی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات همچنان برای من داغونه
Ehsan و Rohds برای شما ها چطوره؟
تایم اوت کمتر شده ولی پینگ هنوز بین 300 تا 400 زیک زاگ میزنه !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیر صعودی پینگ کاملا واضحه ( از 140 به 200 رسیده ! )نقل قول:
الان وضعت چطوره ؟
ظهر که پوکیده بود ولی الان درست شده ... پینگ پایین بدون تایم اوت :نقل قول:
محتوای مخفی: .
دوستان چرا تو تست ها منو میزنه تو خراسان ؟! ؟!