سلام من ترم 3 هستم ترم اول تو قسمت اطلاعات دانشجو همه قسمت ها تکمیل کردم ولی الان (سري و سريال شناسنامه-مـعدل ديپلم-مـعدل پيش دانشـگاهي)نیست
الان که نمیشه تو اون قسمت ها چیزی نوشت یا باید شروع مجدد بزنم یا اعمال تغییرات به نظرتون چی کار کنم؟:n16:
Printable View
سلام من ترم 3 هستم ترم اول تو قسمت اطلاعات دانشجو همه قسمت ها تکمیل کردم ولی الان (سري و سريال شناسنامه-مـعدل ديپلم-مـعدل پيش دانشـگاهي)نیست
الان که نمیشه تو اون قسمت ها چیزی نوشت یا باید شروع مجدد بزنم یا اعمال تغییرات به نظرتون چی کار کنم؟:n16:
اخه اونجا هم نمیشه چیزی نوشت هیج جوری نمیشه چیکار کنیم:n13:نقل قول:
عاقا چرا میزنم پرداخت الکترونیکی این سایت بانک باز نمیشه یهو میپره؟!!!!:n13:
وقتی میزنی و صفحه بانک باز میشه میزنه this page can not displayed؟نقل قول:
خرابه کار نمیکنه بهتره بری از یک خودپرداز بانک صادرات پرداخت کنی نیم تا 1 ساعته منو ها فعال میشهنقل قول:
بدون تغییراتم میزنی اعمال تغییرات ایراد میگیره؟والا نمیدونم بذار استاد مهدی بیاد:n02:نقل قول:
سلام عزیز بهترین راه از خود پردازه.با پرداخت بلافاصله باز میشه.یعنی من دیروز هر کارکرد آنلاین پرداخت نشد که نشد.نقل قول:
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
مشکل دوستمون که پرداخت شهریه نیست.ایشون آنلاین پرداخت کردن ولی میخوان اطلاعاتشون رو ویرایش کنن که نمیتونننقل قول:
خداروشکر کماکان بازم نمیشه ورود به سیستم انجام داد.سایت ترکیده این چند روز.فقط پول میگیرن یه فکری نمیکنن واسه این مشکلات.اون از پرداخت شهریه که انقد اذیت میکنه.اون از ویرایش اطلاعات که انقدر گیر داره.اینم از انتخاب واحد که اصلا باز نمیشه و بعد 1ساعت که اگه باز بشه میری میبینی تمام کلاس ها پر شده و باید خودخوان برداری و بیفتی و دوباره پول بدی واسه ترم بعد.سیاست جدیدشونم که پیش پیش پولو میگیرن اضافه میشه به این مشکلات
نه نمیشه خطای ایمیل میده:n13:نقل قول: