سلام قبل از دیفرگمنت کردن هارد یک عکس از تب health نرم افزار hd tune این هارد بدیدنقل قول:
Printable View
سلام قبل از دیفرگمنت کردن هارد یک عکس از تب health نرم افزار hd tune این هارد بدیدنقل قول:
منظور شما این قسمته؟؟نقل قول:
محتوای مخفی: عکس
هارد که سالم است یک دور هارد رو دیفرگمنت بکنید درست نشد هارد رو روی یک سیستم دیگه تست کنید تا مشخص بشه مشکل از کجاستنقل قول:
سلام. روز پیش وقتی که سیستم روشن بود بچه یکی از بستگان با کیسم برخورد داشت و از اونجایی که فقط چند ماهی میشه که این هارد رو خریدم, نگران شدم که مبادا براش مشکلی پیش اومده باشه. ممنون میشم یک نگاهی به عکس ها بندازید
محتوای مخفی: تصویر 1
محتوای مخفی: تصویر 2
سلام .نقل قول:
با توجه به تست Error Scan و همچنین SMART Status ، ظاهراً مشکلاتی مثل بدسکتوری ناشی از Head Crash پیش نیومده . اگر هنگ ، کندی بیش از حد ، صدای غیر عادی و ... ندارید جای نگرانی نیست .
در مورد CRC Error هم در پست 8536# ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیحاتي دادم . موارد گفته شده را انجام بدید و بررسي كنيد كه آيا مقدار نوشته شده در ستون Data به مرور زمان بیشتر میشود یا خیر.
سلام. یه چند وقتیه که فن اپ تابم خیلی زیاد کار میکنه و سی پی یوش فک کنم داغ میشه واسه همین گاهی خاموش میشه. رم 4 گیگ و گرافیک 1 گیگه. حتی بازیهای خیلی ساده رو هم داغ میکنه. اینم عکسش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام .نقل قول:
1. تعويض خمير سيليكون CPU .
2. اطمينان از صحت كاركرد فن . اگر فن خوب كار نميكند روغنكاري كنيد و در غير اينصورت تعويض .
3. گردگيري هيت سينك .
4. استفاده از كولپد .
5. اطمينان از نداشتن ويروس . همچنين Task Manager را بررسي كنيد و ببينيد آيا Processـي هست كه CPU را تا سطح بالايي مشغول نگه ميدارد ؟
6. روي Power Saver تنظيم كنيد كه البته پرفورمنس آنهم كاهش خواهد داشت .
با سلام خدمت دوستان
یکی از درایوتم ک 100گ حجمشه باز نمیشه و این ارور و میده :
E:/ is not accessible
the file or directory is currepted and unreadble
هاردم ساتا 500
اطلاعاتم از بین رفته؟
باید چیکار کنم؟ کمک کنین لطفا خیلی مهمه برام
یک عکس از disk managment بدیدنقل قول:
احتمال داره فایل سیستم این پارتیشنتون به حالت raw رفته باشه یک چک دیسک روی این پارتیشن انجام بدید درست نشد ببینید با لینوکس لایو یا mini xp میتونید به اطلاعات دسترسی پیدا کنید یا نه نشد بهترین راه ریکاوری پارتیشن مورد نظر است
سلا. کولپد دارم ولی باز هم داغ میکنه و خاموش میشه. سی پی یو اصلا درگیر نیست. گاهی با سه درصد کارکرد هم دماش بالاست. ویروس هم ندارم. مطمئنم. فن هم خوب کار میکنه و هوای داغ رو بیرون میده.بازش کردم دیدم سالمه و کار میکنه. من چند وقت پیش لپ تاپمو بازش کردم و تمیزش کردم. خمیر cpu چقد هزینه داره؟؟؟ هیت سینک چیه؟؟؟ ممنون اگه جواب بدین.نقل قول: