شرمنده من نمیتونم 2 تا اکانت داشته باشم؟؟؟
با یکی فقط تو 12 باشم با اون یکی توی 10 و 6؟
نمیشه؟
به هم دیگم رسورسس منتقل نکنم
(میخوام مال جیگسا رو بگیرم)
Printable View
شرمنده من نمیتونم 2 تا اکانت داشته باشم؟؟؟
با یکی فقط تو 12 باشم با اون یکی توی 10 و 6؟
نمیشه؟
به هم دیگم رسورسس منتقل نکنم
(میخوام مال جیگسا رو بگیرم)
نقل قول:
حجت جان با تمام احترامی که برات قائل هستم ولی زیادی داری توهین می کنی.
شما ترایب ایرانی بزن با تمام کسایی که فکر می کنی وطن فروش نیستن جمع شو.
اگر تا دو ، سه هفته دیگه دووم آوردی قول میدم همه میان تو ترایبت.
تجربه ثابت کرده که ایرانیها مدیران خوبی نیستن.
حجت جان ، عزیزم ! واقعا غم و غصه ی تو اتحاد ایرانی هاست ؟؟؟
عزیزم ، ناراحت نشی ها ولی مطمئن هستم هدف تو شاه شدن تو یه ترایبه ! ترایبی که توش اختیارات تام داری !
الان چرا فکر می کنی ما اتحاد نداریم امودیم به یه ترایبی که بیش از 20 نفرش ایرانی هستند و بقیه خارجی !
البته اگه ترایبه ایرانی هم داشتیم باز هم اعضای خارجی دعوت می کردیم چون نمی شود که با بیست نفر ترایب کنترل کرد!
آقا سبان هم اونجور که من دیدم خیلی آدم منطقی هستش و می شود با حرف زدن کلیه مشکلات رو برطرف کرد !
got it
+ خیلی هم خوب می توانیم مدیریت کنیم ، تو ورلد 10 که تقصیر حامد بود ، تو 11 هم چون خیلی از همدیگر دور افتادیم مجبور شدیم ترایب را ببندیم !
عزیزم
اونجا این Seban و اون آفریقایی (ببخشید اسرایلی) ها 4 برابر پوینت ما رو داشتن!
ولی اینجا نفر اول فکر کنم 6 تا سربازم نداشته باشه و همه الان با هم برابر هستیم
پس اگه از همون پایه ایرانیا جمع شن و روش درست رو برن میتونن خیلی سریع تریپ فایت رو بزنن! و سبان رو بکشن (انتقام ورلد 10)
الان تریپ فایتو دیدم حدود 40 نفرش ایرانین!!
فقط قهرمان شدن توی این بازی همت میخواد فقط
همت
که هیچ کدوم از ما نداریم!
مسلما میام یه تریپ 8,000,000 امتیازی رو به یه تریپ 1000 امتیازی ترجیح میدم ولی همین تریپ 8,000,000 امتیازی یه زمانی امتیازش 1000 بوده چون از اول بازی کرده
ما هم مثل اوناییم
ولی ما برابریم
پس اگه من از اون تریپ 8 میلیون پوینتی برم و بقیه برن اون تریپ امتیازش میشه 1000 و تریپ 1000 امتیازی که مال مردم خودمونه و زبانش مال خودمونه رنکش میشه 1
دقت کردی؟
عزیزم من اصلا عقده و تشنه کینگ شدنو ندارمنقل قول:
حجت جان ، عزیزم ! واقعا غم و غصه ی تو اتحاد ایرانی هاست ؟؟؟
عزیزم ، ناراحت نشی ها ولی مطمئن هستم هدف تو شاه شدن تو یه ترایبه ! ترایبی که توش اختیارات تام داری !
الان چرا فکر می کنی ما اتحاد نداریم امودیم به یه ترایبی که بیش از 20 نفرش ایرانی هستند و بقیه خارجی !
البته اگه ترایبه ایرانی هم داشتیم باز هم اعضای خارجی دعوت می کردیم چون نمی شود که با بیست نفر ترایب کنترل کرد!
آقا سبان هم اونجور که من دیدم خیلی آدم منطقی هستش و می شود با حرف زدن کلیه مشکلات رو برطرف کرد !
got it
ببخشید 2 تا پست شد نتونستم جواب ندم
دوست عزیز حالا اتفاقی نیوفتاده بعد هم میشیه از فایت اومد بیرون چون تعدادمون زیاده اگه همه با هم بیایم بیرون نمیتونن به ما کار داشته باشن.
ولی اون چیزی که مسلمه اینه که الان ما با توافق اکثریت رفتیم تو فایت پس پاشم وای میستیم.توافق جمع مهم تر از نظر فردیه!
به نظر من که اتفاق خوبی افتاده بچه ها با انبوهی از تجربه در کنار مدیریت غیر ایرانی دور هم جمع شد ه اند تفریبا همه در یک کانتینت ورد 12 آینده جالبی خواهد داشت ...
ای بابا باز که تقصیر من انداختین ؟ :41: عزیز من چرا قانع نمی شی ؟ :41: کل تریب 40 نفر بود 10 تاش رفتن بیرون 30 نفر موند ! می خواستی از بین این همه ایرانی وطن خواه چی کار کنم ؟نقل قول:
ایول حامد حرفای منو بیشتر تاکید میکنه
به من چه
برید توی فایت بپوسید!
الان دوباره رجیستر می کنم و شروع به بازی می کنم !نقل قول:
حجت یه تریب بزن افرادش با من ! :46: همه ی خارجی هارو دعوت می کنیم ! از ایرانی ها خبری نشد ! :27: