نقل قول:
...............................
متن بسیاز زیبا و شیوایی بود
دقیقا حرف دلم رو زدی، قربونه دهنت
Printable View
نقل قول:
...............................
متن بسیاز زیبا و شیوایی بود
دقیقا حرف دلم رو زدی، قربونه دهنت
سلام
دوستان کسی هست بخواد جابجایی کنه بیاد تیپ 181 زرهی اسلام اباد غرب؟
من الان اونجا هستم اگه کسی بود اعزامی 1/2/95 و خواست جابجا شیم پیام بده
همونجایی که تو قلبش سیمان ریختن واسه توافق اتمینقل قول:
.................................نقل قول:
توصیف جالبی بود، خوشم اومد :n02:
رسته پیاده نیروی زمینی یه خورده نافرمه لامصب :n03:
کسی که یکم ابان خودشو به نظام وظیفه استان معرفی نکنه و اموزشی حکمش چیه؟
مشترک مورد نظر 6 ماه اضاف دفترچه هم داره .
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به فَتح فنقل قول:
فــَراری جانم ، سرباز فراری.
لفظ قلم جان یادمه قبلا سوال کرده بودم اگه کسی توی کمیسیون سرباز شناخته بشه و نره یعنی به پادگانش مراجعه نکنه پاسخ داده بودین همون غایبه ولی چرا برای این دوستمون فراری محسوب میشه؟
فک کنم ایشون گفتن اون شخص الان آموزشی رو دارن میگذرونن :n13:نقل قول:
اگه من اشتباه متوجه شدم و هنوز وارد خدمت نشده پس همون چیزی درسته که شما میفرمایید.یعنی غایبه
سلام به همه، من لیسانسم شنیدم که بسیج توی افزایش درجه ارتش تاثیر داره درسته؟ اگر درسته چکار باید کرد؟ آیا شرایط دارها دوره کد میخورن؟
سلام
آقو ما امروز رفتیم بیمارستان نظام وظیفه و بعد از کلی انتظار مثل اینکه بالاخره نوبتمون شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در زدیم و وارد اتاق شدیم و با یک عدد بابا پیری ِ تپل که از قضا روی حالت ویبره هم بود و بی وقفه میلرزید و نشسته بود پشت میز (دکتر بود فکر کنم!) ، روبرو شدیم .
برای اینکه مطمئن بشیم ایشون همون دکتره و پدر ژپتو نیست ، در بدو ورود گفتیم "سلام دکــــــــــتر" و ایشونم سری تکان داد و گفت "بعععع شششییین جججاآآآآ ننننم" (همون "بشین جانم" بدون ویبره) و فهمیدیم که بله خود دکتره .
ما هم نننععع ششش سسس تتییییم و شرح حالی ارائه دادیم و گفتیم مدت 12 13 ساله فلان مشکل ُ داریم و در نهایت مدارک پزشکیم ُ نشون دادم و بعد از کلی کنکاش و نگاه کردن به عکس روده و پولیپ ما و نتیجه پاتولوژی ، سری به بالا تکان داد و گفت هیچیت نیست! و معافی بهت تعلق نمیگیره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم که قبل از شنیدن این حرف لبخندی رو لب داشتیم سعی کردیم همون حالت ُ با چنگ و دندون حفظ کنیم و با تلاوت این بند شریفه از آیین نامه مقدس پزشکی یعنی:
- کلیه پولیپ های روده همراه با عارضه معاف دائم
بهش گفتم ، دکـــــــــــــــــــــتر اینی که توی تصویر مشاهده میفرمایید مگه پولیپ نیست ؟ گفت بعععله هست ... گفتم دکــــــتر خونریزی مگه "عارضه" نیست ؟ گفت بعله
گفتم پس با توجه به بندی که الان ذکر کردم این یک "پولیپ عارضه دار" به حساب میاد صحیح ؟ گفت کاملا . گفتم پس چرا میفرمایید هیچ نوع معافی به این تعلق نمیگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پاسخ داد بعععله این معافی نعععداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرش نگرفتم چی شد :n13:
دیدم اونجا نشستن فایده نداره و ما هم حال خوشی نداشتیم و همین که خواستم دفترچه و مدارکم ُ از روی میزش بردارم و اتاق ُ ترک کنم گفت کجا ؟!بذار واست دارو بنویسم!
منم گفتم نیازی نیست و فقط مراجعه کردم که ببینم برای معافیت پزشکی اقدام کنم یا نه و برای درمان به "پزشک خودم" مراجعه می کنم.
خلاصه که این بود قضیه ما و در نهایت تشریف بردیم دفتر پلیس +10 و چون خیلی شلوغ بود فعلا بیخیال شدیم و از هفته آینده میریم سراغ خرید خدمت :n05:
البته شاید قبل از خرید خدمت یکبار برای امتحان کردن شانسم برای معافیت پزشکی اقدام کردم و فوقش اگه موافقت نشد و معاف نشدم بعد برای پرداخت جریمه نقدی اقدام می کنم.
به هر حال 20 تومن پول کمی نیست و میارزه یه ذره واسش بجنگم :n09:
لفظ قلم جان امکانش هست منم قبل درخواست کفال؛داداشمو ببرم پیش یکی از این پزشکای نظام وظیفه ؟
از پلیس +10 لیست پزشکارو خواستم گفت اونا برای معافیت پزشکی ان .به نظرت چه کنم؟
من اطلاع ندارم مشکل برادر شما چیه و مطمئن هم نیستم که برای کفالت، برادر در بیمارستان نظامی باید معاینه بشه یا نه.ولی فکر می کنم نیازه.چرا از پلیس +10 نپرسیدی؟نقل قول:
این چیزایی که پایین میگم الزاما درست نیستن پس فقط به همین گفته ها استناد نکن:
شما الان تماس بگیر 118 بگو آدرس و شماره تماس بیمارستان نیروی انتظامی رو میخوام.بعد فردا صبح تماس بگیر با بیمارستان ببین متخصص مرتبط با مشکل برادرت دارن یا نه و اگه داشتن مراجعه کن و نوبت بگیر و رفتی پیش دکتر بپرس نوع بیماری برادرت قابل استناد هست برای درخواست کفالت یا نه.
درسته که در اصل قراره برای کفالت اقدام کنی،اما به نظرم چون وضعیت برادرت هم در این مساله تاثیر گذاره پس معاینات و نظر پزشک هم در قبول یا عدم قبول درخواست کفالت تاثیر گذاره.
معمولا بیمارستان های نظام وظیفه اطلاعاتشون از دفاتر پلیس +10 بیشتره.چون در متن قضایا هستن.پس ضرر نداره یه سر بری اونجا.مبلغ چندانی هم بابت ویزیت نمیگیرن.
ممنون بابت راهنماییتون دوست خوبم راستش برادرم بابت کم توانی ذهنیش معاف شد منم چون همین یه برادرو دارم گفتم شاید معاف شم غیبت دارم ولی چون قبل از غیبت شرایطو داشتم نظام وظیفه گفت میشه و غیبتم بخشیده میشه حالا فقط میخوام قبلش تا حد زیادی از بابت کمیسیون خیالم راحت شه و از اونجایی که ما شهرستان هستیم کمیسیون اول توی مرکز استان برگزار میشه چون برای برادرم که همینطور بود حالا به نظرت زنگ بزنم نظام وظیفه استانمون و از اونا مشورتی بگیرم و در صورت امکان هم ادرس بیمارستان نیروی انتظامی رو هم بگیرم و داداشمو قبل درخواست کفالت ببرم اونجا بهتر نیست؟
با سلام چندتا سوال داشتم اگر ممکنه راهنماییم کنید.
خداروشکر آموزشی تو نیروی زمینی ارتش 04 بیرجند تموم شد و مارو تقسیم کردن و من چون متاهل بودم خداروشکر افتادم شهر خودمون پادگان 44 توپخانه . تو برگه امریه نوشته روز دهم ابان خودتون رو به یگان معرفی کنید.
میخواستم بدونم ساعت چند باید پادگان باشم؟
چه وسایلی باید همراه خودم ببرم؟
ایا با لباس نظام و سردوشی باید برم ؟
و سوال اخر اینکه من پدرم کارت ایثار داره و 28 ماه سابقه جبهه واسش خورده . چطور میتونم از کسریش استفاده کنم؟
سلام دوستان
من 4 آبان امسال رفتم دفترچه فرستادم گفتن 19 دی اعزامی
:n09:
افتادیم توی سرما
ولی بالاخره میگذره...
من باید پارسال میزفتم که نرفتم
الان توی برگه زده 6 ماه اضافه خدمت
خواستم ببینم امکانش هست اون6 ماه رو ببخشن؟ یا بیچاره شدم:n28:
دیپلم نگرفتم تا سال اخر خوندم ..اشنا دارم احتمالش هست بیفتم شهر خودمون بعد از اموزشی؟
شرایط آموزشی در زمستون با آب و هوای بارونی و برفی و سرمای شدید ، فرقی هم داره ؟
مثلا زیر برف و بارون و... رژه میبرن ؟
تو سرمای شدید اردو میبرن تو چادر باشیم یا فرق میکنه ؟
خواهش می کنمنقل قول:
راستش من از معافیت کفالت اطلاع چندانی ندارم و هر چیزی میگم بر اساس حدس و گمانه اما اگه مشکل برادرت در حدی بوده که معاف شده پس به احتمال زیاد شما میتونی معافیت کفالت بگیری.
به نظر من تا دیر نشده (اینا هر روز یه قانون ابداع می کنن) اقدام کن و نگران هم نباش.فوقش اگه معاف نشدی ،دوست نداشتی خدمت نرو.
ابن موارد بستگی به افسری داره که به شما اموزش میدهنقل قول:
سرما هر چقدر هم شدید باشه شما برای تمرین و رژه میرید بیرون
ولی اگه بارون یا برف زیاد باشه ممکنه از خیرش بگذرن...
ولی اردو اگه هوا مناسب باشه میرید نباشه نه
شما ساعت اداری اونجا باشی حله چون اگه زودتر بری کسی نیست جوابتو بده الاف میشینقل قول:
با لباس نظامی هم باید بری با سردوشی
سوال اخرتم اطلاع دقیقی ندارم
اتفاقا اوشون هم دنبال معافیت پزشکی بود ولی سرباز شناخته شده بود.نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
خدمتمون هم داره تموم میشه
از اول خدمت داشتم اینجا پست میذاشتم
نبود فقط 12 روز:n01:
خوش به حالت من بدبخت فردا میرم دفترچه بگیرم:n03::n03::n03::n03:نقل قول:
دوستان
من 5سال پیش باید میرفتم خدمت اما بنا به دلالیلی نرفتم سوالم اینه من چند ماه اضاف خدمت میخورم؟ ممنون میشم پاسخ بدید؟
فک کنم شش ماهنقل قول:
بدبخت شدم:n14::n14:نقل قول:
:n04::n04::n04::n04::n04:
سلام!نقل قول:
در مورد ساعت چون امریه ها ساعت حضور قید نشده شما هر ساعتی از روز 10 آبان مراجعه کنید غیبت نخواهید خورد حتی شب هم که باشه بالاخره یکی هست که حضور شما رو ثبت کنه!
البته توصیه میشه حدود 11 صبح مراجعه کنید چون صبح زود که تعداد کم هست و تا به حد نصاب نرسه شروع به پذیرش نمی کنن.
با توجه به این که متاهل هستید و شهر خودتون هم هست می تونید با لباس نظامی و درجه ای که چسبوندید و البته سعی کنید آراسته و پوتین واکس زده و براق و موی سر هم با نمره 16 مراجعه کنید.
کارت تلفن خیلی مهم هست!اندکی پول نقد و عابر بانک!گوشی همراه نبرید که دردسر میشه!ساعت مچی هم البته تو پادگان به درد بخوره!
اولش شما رو به یگان جایگزینی می فرستن تا بسته به تعدادتون تقسیم بشید ممکنه 1 تا چندین روز در جایگزینی باشید!
شاید همون روز اول هم تقسیم کنن و مرخصی هم بدن!@
به هر حال بعد از اون دیگه بستگی به یگان و فرمانده شما داره که چطور مرخصی بده!
کسری رو آخرین چیزی که در موردش شنیدم و الان هم زیاد اطمینان ندارم اینه که یا 30 ماه و کلا معاف یا زیر 30 ماه هیج کسری تعلق نمیگیره ولی بازم از نیرو انسانی(آجودانی)پادگان بپرسید!
کسی نیست جواب ما رو بده؟:n35:نقل قول:
سلام
دوستان خواهشا اگر کسی اطلاع داره ، لطف کنه راهنماییم کنه :
من یگان خدمتی ام شهری جز شهر خودم میفته .
حالا با توجه به اینکه ساعت خدمت معمولا تا ساعت 2 بعد از ظهر هست ، اگر تو اون شهر خونه اجاره کنم اجازه میدن بعد 2 برم خونه ای که اجاره کردم و فردا صبح دوباره برگردم پادگان ؟ اگر اجازه نمیدن یا سخت میگیرن راهکار اینکه بتونم اینکار رو بکنم چیه ؟ ( آشنا ، پول ، پارتی ، گواهی پزشک یا چیز دیگه ؟ )
این موضوع برام خیلی مهمه چون اگر نتونم این کار رو بکنم ، شغلی که الان دارم رو از دست میدم .
نقل قول:نقل قول:
سلام
به سلامتی
اون اضافه مهم نیست چندان.اغلب اضافه دفترچه ای رو میبخشن.
اگه آشنا داری بسپار به ایشون که از الان پیگیر باشه و قبل از اعزام و حین انجام دوره آموزشی هم حتما جهت اطمینان باهاشون در ارتباط باش.
آشنا داشته باشی احتمالش خیلی زیاده که بقیه خدمت رو توی شهر خودت ادامه بدی.
امروز رفتم کلی فرم این چیزا پر کردم فقط واکسن مونده ینی روزی میرسه بیام اینجا بگم نبود 10 روز دیگه:n03::n03:
میاد خیلی هم زود میاد خیلــــــــــــــــــــــ ــــینقل قول:
منم یادمه موقع رفتم از بچه های اینجا کمک میخواستم روزی که تموم شدم پست هامو اینجا نگاه کردم و نقلو قول کردم که اون روز رسید که تموم شد:n11:
کی میگه ساعت خدمت تا 2 هست؟؟؟ تا 5بعد از ظهرهنقل قول:
مدرکتون چی هست؟
همه چی بستگی فرمانده و جایی که خدمت میکنی داره و واسه هر کسی متفاوته
با آشنا اینا حتما میتونی کاری کنی
سلام دوستان برای واکسن منژیت و دوگانه ،دقیقا کجا باید برم؟ایا تمام تزریقاتیا قبول میکنن یا نه باید بیمارستان باشه؟یا جای بخصوصی هست؟
دستتون درد نکنه زود جواب بدید فردامیخام برم براش
Edit:ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم ،من که اردیبهشت ماه همین سال فارغ التحصیل شدم با مدرک فوق دیپلم،تا سال دیگه اردیبهشت وقت دارم؟یا شش ماهه هست مهلتش؟یدفه اضاف نزنن میخام خیالم راحت باشه
برای واکسن وقتی میری پلیس+10 برگه ها بت میده پر کنی یه ادرس بهت میده که بری کجا واکسن بزنی و ی ساعتی مشخصی داره میری واکسن برات میزنن رایگانم هستشنقل قول:
تا یک سال بعد تحصیل وقت دارید بعد یک سال غیبت میخورید
اقا من اعزام برج ده هستم معاف از رزم میشم ولی اشتباه کردم و اقدام نکردم ولی اگه الان اقدام کنم اعزامم به تعویق میوفته و نمیخوام به تعویق بیوفته میشه تو اموزشی معاف ارزم گرفت ؟ممنون
نقل قول:
میشه باید تلاشتو بکنی من یادمه دوران آموزشی طرف میگفت میخوام برم دنیال معاف از رزمی اولا اصلا نمیزاشتن بره بهداری بعدشم اونا میگن اگه معاف از رشم میشدی باید قبل خدمت میوفتادی دنبالش
ولی تو خدمت خیلی جاها معاف از رزم معنی نداره همه کار میکنی مثل بقیه شاید نسبت به بقیه کمتر نگهبانی بدی:n02:
تو خدمت سیگار گیر میاد؟ اگه وجود داره چجوری تهیه کنیم کسی متوجه نشه ؟ خلاصه اگه تجربه ای دارید خوشحال میشم بشنوم:n02:
فراوون!! اصن ضرب المثل داریم تو خدمت یا سیگاری میشی یا ... ولش کن:n02:نقل قول:
در مورد اون نقطه چین سوال داشتمنقل قول:
فراوون!! اصن ضرب المثل داریم تو خدمت یا سیگاری میشی یا ... ولش کن
:n02:
شنیدم تو خدمت به زور تجاوز جنسی میشه صحت داره؟:n04:
نقل قول:
به نوع جنس بستگی داره :n10:
اصولا افرادی که سطح بدنشون با پشمک حاجی عبدلله پوشانده شده در همه مکان ها در امان هستن :n09:
جالب اینجاست یه سری از دوستان اینجا "کرم موبر" رو جزء وسائل ضروری اعلام کردن که باید تو دوره آموزشی با خودتون ببرید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سیگاری شدم... نمیدونم:n02:نقل قول: