تو کوچه ما برق یک طرف کوچه هست و کابل تلفن طرف دیگهنقل قول:
Printable View
تو کوچه ما برق یک طرف کوچه هست و کابل تلفن طرف دیگهنقل قول:
وضعیتی از دانلود شبانه ارائه کنید که
فردا میخوام بیام پارس!:n02:
اینم از وضعیت پارس آن لاینم :n21::n30: گوشی موبایلم چند ده برابر این سرعت رو داره
کسیاز پارس آن لاین اینترنت نگیره ,بخصوص تو کرج تا وقتی که سرعتا رو بالا بردن
نمی دونم چرا هر روز میگن پهنا باند در کل کشور در یکسال اخیر افرایش چهار تا پنج برابر شده اما اینا سرعتا رو بستن :n13: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 پارس :n16:البته ساعت 2 که میشه زمین تا اسمون فرق میکنه :n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه پارس آنلاین مثل 6 ماه پیش نیست؟
سرعت شبانه چطوره؟
نقل قول:این که پارسآنلاین دروغ میگه یا نه رو نمیدونم. اما اگه اونجا 21اه و تو خونه 6 یعنی این که یه چیزی بین راه تو این فاصله 3 کیلومتری داره نویز میاندازه. یا ممکنه که مشکل از پدیدهایه که بهش میگن Crosstalk بین خطوط تلفن همجوار. یعنی زوج سیمهایی از دستگاه DSLAM تو مرکز مخابراتی کنار هم میآن بیرون و تا محل مشترک میرن میتونن روی نویز همدیگه تأثیر نامطلوب بذارن. یه چیزی مثل خط رو خطی که موقع تلفن زدن وجود داره اما این بار روی سیگنالهای دیتا.نقل قول:
اخر کار یعنی هیچ کاری نمیشه کرد و اینم شانس من هست ؟ :n14:نقل قول:
دوستان وضعیت نامحدودای پارس آنلاین چطوره؟
واسه گیم میخوام
وضعیت پینگ و تایم اوت چطوره؟
چرا وضعیت دانلود شبانه را کسی اعلام نمیکند؟:n03:
مثلا نت از پارس دارید.
به نظرتون از مخابرات بیام پارس آنلاین؟
ببین. چون رفتی سر کافوی مخابرات تو محله و اونجا هم خطت همون میزان نویز داشته، عملاً دیگه کاری واسه خطت نمیشه کرد. چون نه مخابرات و نه ISP هیچ کدومشون زیر بار این مشکل نخواهند رفت. تنها راهش اینه که شما یا با همین سرعت بسازی یا خونه رو عوض کنی بری یه جایی که به مرکز مخابراتی نزدیک باشی.نقل قول:
پینگ 105 خوب نیست ولی از من یکی حدافل بهتره. همین الان پینگ 8.8.8.8 من حدود 380 ه . تازه خطم نویزش خوبه و روی 9 مگ هم بسته شده (هر چند که سرعتی که میگیرم عملا 1.5 مگه)نقل قول:
منم کرجم سرعتم Slow Motion شده.:n22:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نیا آقا نیا اگه واسه دانلود شبانه می خوای بیای نیانقل قول:
صفحه قبل و صفحات قبلش رو ببینی من وبعضی از دوستان وضعیت دانلود شبانمون مشخصه
پارس جدیدا داره محدود مکینه و سرعت شبانه بعد از ساعت 2 میشه سرعت اسمی سرویس
1 مگ
من کرجم. حدود 10 روزه اینجوری شده قبلا خوب بود روزانه. البته شبانه از اول اولین روزی که شروع کردن سرویس رایگان گذاشتن همینجوری افتضاح بوده.نقل قول:
روزانه که به درد نمی خوره شما روزانه بهت 100 مگ بدن چه فایدهنقل قول:
مهم شبانس که فعلا پارس گند زده تو شبانه
مگه نمیگی با مودمت چک نکرده؟ پس از کجا میدونی از اینجا هم 6 بوده؟ اگه من بودم تا 2 سر مودمو نمیزدم به کافو ول کن نبودم :n02:نقل قول:
ولی حالا به فرض اینکه واقعا هم نویز تو کافو همینقدر بوده، یکی از دوستان تو همین تاپیک نوشته بود که همین اتفاق افتاده بوده و مامور هم برای اولین بار که اومده کاری نکرده بعد رفته پیش رئیس مخابرات منطقه و گفته که وضعیتش چجوری بوده و بعد مامور فرستادن زمینو کنده و کابل اینو عوض کرده و مشکل نویزش حل شده. به نظر من شما هم این کارو بکن.
سرعت قبلیم 512 بود و امروز POL-2048-4G شش ماهه خریدم اما سرعتم هنوز همونطور ثابت مونده و 100 کیلوبایته!!!
دلیلش چی میتونه باشه؟
یعنی سرعت 1 و 2 مگابات همش تبلیغه؟
کمبود پهنای باند دارن.نقل قول:
کاش اول این تاپیک رو میخوندی بعد میرفتی روی 2.
یادمه که چند وقت پیش بعضی از دوستانی که پارسآنلاین داشتن تو تست اسپیدتست ISPایشون رو میزد شهراد. اینایی که این جوری بودن سرعتشون خیلی بد بود. شاید مال شما هم از همین دسته باشه.نقل قول:
512 محدود
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سرعت شبانه حتی بدون محدودیت معمولا خیلی کمتر از سرعت شیانه است.نقل قول:
چون اینا از زیرساخت پهنای باند کمتری برای ساعت های 2 تا 7 صبح میخرن.
بعدش هم سرعتت در همین حالت هم به مرکز مخابراتی تون بستگی داره. باید توی منطقه از اونایی که پارس آنلاین دارن سوال کنی ببینی چطوریه.
در مورد سایت های خاص هم محدودیت دارن.
در ضمن طبق شنیده ی خودم از پشتیبان پارس آنلاین، محدودیت دانلود رایگان برای کاربرهای پر مصرف هم هست. البته من انقدر همیشه سرعت شبانه افتضاح بوده کلا قید دانلود شبانه رو از اولش هم زده بودم.
راستش نمیدونستم اوضاع اینطوره!نقل قول:
تاپیک هم تعداد صفحاتش زیاد بود حوصلم نکشید
یعنی الکی خرج اضافه!!!!
یکم پول میزاشتم روش میتونستم 100 گیگ 512 بگیرم!
جالبه! همیشه ایجوری نیست ولی بعضی وقتا فکر کنم دیدم. اطلاعات خاصی دارید از این شهراد؟نقل قول:
ولی اکثرا تو تست اسپید تست محلمو که رو نقشه میاره میزنه سلیمانیه عراق! میگم شاید به این ربط داشته باشه. واسه شما هم اینطوریه؟
نه آقا نه!! IP استاتیک هیچ تغییری نمیده تو نویزتون. من خودم امتحان کردم. دلیلش هم اینه که با IP استاتیک بازم سرویستون بصورت Share هست. چیزی که ممکنه عوض کنه وضعیت رو اینه که Dedicate بگیری که خیلی گرونه و عملا نشدنی.نقل قول:
آره رسما تا وقتی مشکل پهنای باندشون برطرف نشه پول اضافه محصوب میشه. منم 2 مگ دارم میخواستم جمع کنم گفتن تا آخر شهریور صبر کن. اگه درست نشه تا اون وقت میدم رانژه مو بردارن.نقل قول:
دوستان
از وضعیت دانلود شبانه امشب
تست سرعت بگذارید.
خیلی ممنونم.:n06:
دقیقاً تو تستهای اسپیدتست واسه این رفقا میزد سلیمانیه عراق. بعد اسم ISP رو هم نوشته بود شهراد.نقل قول:
من چهار سال پیش به مدت 7 - 8 ماه از شهراد اینترنت داشتم. خیلی داغون بود. مدام قطع میشد اینترنتم. بعدش هم دانلود شبانه رایگانش افتضاح بود. بعدش رفتم آسیاتک. فهمیدم که شهراد پهنای باندش رو از آسیاتک میگرفته و یه جورایی نماینده اون بوده. سرویساش عین سرویسای آسیاتک بود. حتی کنترل پنل کاربری سایتش هم درست عین هم بود. ولی خود آسیاتک دیگه مشکل قطعی نداشتم. اما بازم اینترنتش تعریفی نداشت. شبانه هم که زارتی سرعت میشد نصف سرعت اسمی سرویسم.
حالا ظاهراً یه جاهایی مثل کرج بعضی IPهایی که پارسآنلاین میده به اسم شهراده و وضعیت اینترنتش هم خیلی خرابه.
اینم چند تا پست تو صفحههای قبلی راجع به همین موضوع:نقل قول:
من منظور من از خوب بودن نسب به ایران هست،چون پینگ 105 توی ایران با 8.8.8.8 خوبه توی سرور های خارجی مثل لندن 100 هست.شما می تونی بگی به پارس که پروفایلت رو روی گیم بزارن،انوقت پینگت مثل من می شه.ولی پهنای باندت روی 4مگ میشه.نقل قول:
یه سوال الان نویز خطم 6 و پهنای باند من روی 4 که تا 3600 می کشه،روی همین نویز هم ثابته.قطعی هم ندارم،به نظرتون با توجه به این پینگ خطم رو روی 2 مگ بزارم که پینگم بهتر شه،یا نه نویز روی پینگ اثری نداره؟
الان سرعت دانلود شما در ساعات عادی حدودا چقدره؟نقل قول:
صبا نت سرعت 12 مگ .... دانلود رایگان شبانه سرعت 30 .15! هر شب میشه 500 مگابایت دانلود کرد!
نقل قول:
از تابناک
از دانلودها
از تورنت
چقدر سرعتتون با تورنت خوبه من با اینکه سرعت تک کانکشنم بالاست ولی با تورنت سرعت افتضاحهنقل قول:
خیلی ممنون از جوابتوننقل قول:
اگه اینترنت وایرلس بگیرم وضع بهتر میشه ؟
همیار نت پرسیدم میگه سرعت 10 مگابیت میده با حجم 22 گیگ ماهیانه به قیمت 100 ---میگه 900 تا 1200 دانلود داری حالا تو عمل چه جوری باشه را نمیدونم
با مودم خودم هم چک کردم بازم اونجا نویز خط روی 6 بود --نقل قول:
اخه یک دستگاهی همراهش بود که اگه سیم تلفن به جایی "القایی " داشته باشه نشون میداد اما برای من صفر بود !
مثلا وقتی اومد از تو کوچه چک کرد دستگاش عدد 35% را نشان داد گفت القایی به خط داری -وقتی گوشی تلفن را کشیدم دوباره چک کرد دستگاه عدد 0 % را نشان داد
نمیدونم دیگه چه کار کنم
حالا ببینم میتونید با عکس گذاشتن و ... کاری کنید پارس آنلاین هم مثل صبانت سرمون بیاره یا نه.
منظورت از اینترنت وایرلس، ایناییه که پشتبوم آنتنش رو نصب میکنن؟ اگه از ایناست هزینه اولیه ممکنه داشته باشه. ولی اینا دیگه مشکل پهنای باند ندارن. چون باید اون سرعت رو برات تأمین کنن. اگه هزینهاش برات مشکلی نداره، گزینه خوبیه.نقل قول:
بله -دکل میگذارن --هزینه دکل و تجهیزات 250 هست --25 هزینه نصب هست -کابل هم متری 1500 --نقل قول:
مشکل هزینه ندارم --
همین جوری خرجی ها حساب کردم--- روی خط دیگمون-- های وب --گرفتم ازمایشی یک ماه ----برای هاوی وب و پارس انلاین این ماه 110 شد تازه 16 تومان برای 15 گیگ دادم ---
فقط با مسئولش حرف زدم میگفت قطعیش مثل adsl هست --حالا اگه بخوان دوباره این کارو را بکنن دیگه خیلی جای حرف هست --همیار نت هم فکر کنم زیر مجموعه پارس انلاین باشه اما تعرفه هاش فرق میکنه
دیشب برا من که افتضاح بود... همش بین 30 تا 80 بود!!! ( 1 مگ )
جاسوس! حدا لعنتت کنه!
با این وضع سرعت، اصن نمی صرفه شبا بذاری رو دانلود... حیف پولی که دادم برا پارس...