نقل قول:
ببخشید من از همین جا دانلود کردم اما نصب نمیشه:13:
Printable View
نقل قول:
ببخشید من از همین جا دانلود کردم اما نصب نمیشه:13:
یه عکس از ارورت بزار
تمام برنامه های پیش نیاز رو نصب کردی؟
سلام ممنونم درستش کردم یکم دست کاری کردم درست شد اما یک مساله مهم اینه که من پچ 1.7 رو که ریختم به نظر خودم کمتر فریم میگیرم 30 فریم در صورتی که من بیشتر از 50 فریم میگرفتم
نقل قول:
اصولا همه این پچ ها رو نصب میکنن که افت فریمشون کمتر بشه برای شما هم مطمئن باش کمتر نشده ولی چون تغییرات آنچنانی نداره توی افت فریم فکر میکنی که کمتر شده:31:
کلا این بازی افت فریم داره و کاریش هم نمیشه کرد:13:
این افت فریم به اون موقعی میگن که مثلا از در و دیوار رد میشه یا اسفالتا غیب میشن؟
نقل قول:
نه اونا که مشکل یا باگ حساب میشن
افت فریم یعنی بازی به صورت روون اجرا نمیشه وگیر های اعصاب خورد کن داره ودر کل خیلی سنگین بازی اجرا میشه که با نصب این پچ ها باعث میشه بازی روون تر بشه و افت فریم کمتری داشته باشید:46:
موفق باشید:11:
درسته من هم باید دیگه 6990 بگیرم فایده نداره :31:.دیگه فکر نکنم با اون کمتر از 100 فریم بده :31:.بازی خوبیه حیف که درست پورت نشده و درست روش کار نشد و فقط به خاطر کسب سود بیشتر این عنوان رو خراب کردن.کلا من یک نظری دارم یک موتر گرافیکی زمانی قدرت منده که به صورت همزمان برای کنسول و پی سی بتونه خروجی تولید کنه در واقع انقد قوی طراحی شده باشه که نیاز به پورت کردن نباشه:10:.موفق باشید و از بازی زیبا لذت ببرید:11:نقل قول:
نقل قول:
درسته سیما جان قبول دارم این حرف هات رو این پورت کردن ها کار رو خراب میکنه
ولی به نظر من اگه خواستی گرافیک بگیری حتما برو روی NVIDIA فکر کن چون یه چیزه دیگس واقعا:46:
مثلا GTX580
دوستان مشخصات سیستم من اینه:
Intel Core™ i3-380M 2.53GHz
4GB DDR3 Memory
NVIDIA® GeForce® GT 540M
تا حالا با هیچ بازی ای مشکل نداشتم؛ اما با این بازی رو هر نوع تنظیمات گرافیکی ای مشکل افت فریم دارم. جالب این جاست که تو بالاترین تنظیمات گرافیکی افت فریم به اندازه پایین ترین حالتش هست. راه حلی وجود نداره که این مشکل رو حداقل به طور نسبی حل کرد؟
بابا سال یه 6.7 ماه دیگه میخواد gta.v بیاد شما هنوز سر اینید.