اره. مشكلي ندارهنقل قول:
Printable View
اره. مشكلي ندارهنقل قول:
با واي فاي نبودنش مشكلي ندارم ، فقط مي ترسم از لحاظ كيفي و همونطور كه گفتيد دريافت امواج مشكل داشته باشمنقل قول:
دوستان اگه مودم usb كسي استفاده كرده بي زحمت بگه كه اگه مشكلي نداره سفارش بدم ممنونم
نقل قول:
والا تا جایی که من شنیدم از دستش راضی نیستن اگه تعرفه هارو هم نگاه کنید معلومه کیفیته خوبی نداره 1 ساله با مودم تومان 100 به نظر من DX350 بگیر ریسک نکن
بچه ها من جایی که هستم مودم داخلی نمیتونم بگیرم باید خارجی بگیرم...این مودم خارجی گفتن رو سقف نصب میشه...باد و بارون و برف اذیتش نمیکنن؟
بعد چرا اینقد گرونه...؟؟؟
خوب واسه اینکه تکنولوژیش پیشرفته تر هست و می تونه امواج ضعیف تر رو دریافت کنهنقل قول:
معمولا کیفیتشون اینقدر خوب هست که واسشون مشکلی پیش نمیاد و معمولا هم باید یک سال گارانتی داشته باشند
از این نظر نگران نباش
درود
سپاس از کاربرانی که این بخش ار انجمن را حمایت می کنند
در مورد تنظیمات پیشرفته مودم میخوام نحوه تنظیم QoS را بدونم
در مودم های دیگر , می توان تنظیم کرد که به فلان آی پی , اولویت استفاده از پهنای باند داد ,
ولی در مورد مودم bm632 که استفاده می کنم , قسمت QoS خیلی مبهم هست برام
اگر از دوستان , کسی اطلاعی داره که چطور به آی پی و یا آدرس مک خاصی , پهنای باند رو کنترل کرد , توضیحی مختصر بده , ممنون میشم.
میخوام از استفاده بی رویه هم اتاقی ها جلوگیری کنم
سپاس فراوان
با سلام
من پارسال یه سرویس یک ساله مبین خریدم. روش 512 نوشته ولی با این سایت های تست که میسنجم سرعت دانلود 256 کیلو بیت و آپلود 30 کیلو بیت هست. بنظرتون چرا اینقدر کمه من به اسم 512 خریدم مثلا. با این سرعت آپلود نمیشه oovoo حرف زد که؟
تو سایت مشترکین چه جوری میشه لیست پرداخت ها رو دید؟ میخوام برای شرکتمون فاکتورشو ببرم. چجوری میشه فاکتور گرفت و برد.
امسال میخوام سرعتشو بکنم 2024 بنظرتون سرعت دانلود آپلودش فرقی میکنه؟ راستی چجوری باید تمدیدش کرد؟ چجوری باید پرداخت کرد؟ اگه 10 ماه رو بدیم 2 ماه رو رایگان میده؟
ممنون جواب میدید
سلام دوستان
امکانش هست که طرحی رو تعویض کنیم؟ مثلا با پرداخت یه ما بالتفاوت طرح 2048 بگیرم؟
خوب مسلما برای فضای باز و تحمل هوای باد و بارونی ... ساخته شده ، این مدل از مودم ها به دلیل اینکه در منطقه مورد استفاده سیگنال ضعیف هست مورد استفاده قرار میگیره .نقل قول:
امروز سرعتم افتضاحه پینگ در حد فاجعه دو ساعته پشت خطم هیچ خری از پشتیبانی نیس که جواب بده..واقعا که