آقا ول کن دیگه ! ما هی میایم فکرمون رو از کنکور و سوال ها بکشیم بیرون باز تو میکنیش تو :41:نقل قول:
Printable View
آقا ول کن دیگه ! ما هی میایم فکرمون رو از کنکور و سوال ها بکشیم بیرون باز تو میکنیش تو :41:نقل قول:
دوست گلم شما منطقه چند حساب شدی ؟نقل قول:
من الحمد لله راضی بودم ولی یه 5 دقیقه شیمی کم آوردم نسبت به پارسال خیلی آسون بود من ان شاءالله دو رقمی میارم
اون امضا تون هم از روی انصاف نیست پاکش کنید
به نظر من هم یک درسته (چون خودم هم یک رو زدم! )ولی این ها سنجشی تصحیح می کنن کاری به درست یا نا درستی ندارن...دیمیه:27:نقل قول:
حالا جدی به کی بگیم اینا رو! :19:
دقیقا! صفحه ی 41 کتاب دینی اون جمله رو درست جلوی وجدان اخلاقی نوشته و بعدش توضیح داده که این همون نفس لوامه است و اشاره کرده به همون آیه ای که خدا به نفس لوامه قسم خورده (و تو گزینه 1 هم اومده) ولی به قول شما جواب درست رو گزینه 2 زدن:13: منم اونو 1 زده بودم:41: حالا قسمت جالب تر اینجاست که می گن از پاورقی ها سوال نمیاد ولی اون آیه گزینه1و4 تو پاورقیه:19:نقل قول:
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
ایشونو نمی دونم ولی شما حتما منطقه شاهد حساب شدین نه؟؟؟:5:نقل قول:
خیلی سوال شاخیه!نقل قول:
اینو معلم ما خیلی روش تاکید کرد که تا حالا نیومده و مهمه...
به اون "برخاسته "باید دقت کنی!
اولین خط همون نفس لوامه رو دوباره بخون...
دقیق یادم نیست ولی یه چی تو این مایه هاست:
گرایش انسان به نیکی ها و زیبایی ها سبب شده.....
هر چند من خودم اینو جواب ندادم!:31:
خدا شانس بده :5:نقل قول:
البته مراقب ما هم خیلی گل بود واقعا از حوزمون راضی بودم دیروز :20:
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
آره حالا فهمیدم ....معلم *** که ما فقط بلد بود تست دو گزینه ای! ازمون بگیره و بیکارم که شد بشینه از ماجراهای رضاکوچولو نابغه ی دو ساله (پسرش) صحبت کنه سر کلاس :13:نقل قول:
همین الان چشمم به این تاپیک افتاد چون این بخش سایت تا حالا نیامده بودم .
اول ارزوی موفقیت برای همه عزیزانی که در کنکور شرکت کردند رو دارم .
بنده رفتم و سوالات ریاضی و تجربی رو دیدم و سوالات استاندارد و معقول بود .
سوالات ریاضی و فیزیک اگر برای شما سخت به نظر رسیده چند دلیل کاملا اساسی دارد :
1. شیوه مطالعه غلط بوده . اگر شخصی 4 ساعت در روز مفید درس بخواند بهتر از ان کسی که در روز 10 ساعته
غیر مفید خوانده نتیجه می گیرد .
اول باید کلمه " مفید " را بدانید چیست ؟ مفید خواندن می گویند یعنی شما بدون توجه کردن به چیزی با تمام تمرکز
بر روی ان درس مطالعه کنید . نه در حین خواندن حواستان به چیز دیگری برود و نه یک چیزی رو در حین درس بخورید
و با موبایل بازی کنید و دیدید فهم درس سخت هست درس رو نیمه کاره ول کنید و سراغ اینترنت و کامپیوتر بروید .
یا با دوستتان بیرون بروید .
برای بدست اوردن هدف های مهم باید همیشه قید برخی از کارها رو زد .
درس هایی مانند ریاضی و فیزیک نیاز به مطالعه عمیق و علاقه دارند و چون شیوه مطالعه شما غلط بوده
سوالات نیز برای شما سخت بوده .
شما قرار نیست برای درصد بالای درس ریاضی 100 تا کتاب مختلف بخوانید .
یک کتاب تست کنکور سراسری کاملا کفایت می کند .
کتاب تستی خوب هستش که سوالات استاندارد و مطابق سراسری رو داشته باشد .
به عنوان مثال بعضی ها وقت زیادی رو برای خواندن هندسه پایه می گذارند و حتی به کلاس های کنکور هم می روند
در حالیکه اشتباه بزرگی رو دارند مرتکب می شوند . و کسی که در کلاس کنکور هستش مطمئنا به فکر جیب
و پول خودش هست نه به فکر شما .
قرار نیست شما تمام سوالات ریاضی یا فیزیک رو پاسخ دهید . مطمئننا از 55 سوال ریاضی اگر 25
سوال هم جواب بدهید رتبه ای که می خواهید رو بدست می اورید .
در صورتی که شما تنها کاری که برای هندسه پایه باید انجام بدهید این هستش که :
کتاب درسی رو + تمرینات و مثال های کتاب رو خوب مطالعه کنید و کاملا یاد بگیرید و تست 10 سال کنکور سراسری رو
برای این درس خوب بخوانید و حل کنید . اگر 6 سوال از هندسه پایه بدهند بدون شک شما لااقل 4 سوال ان رو حل خواهید کرد.
دوما کسانی که تدریس در مدارس دولتی رو پیش می کشند هم باید بدانید که اگر طبق شیوه
مدرسه به جلو بوید بدون شک در کنکور شکست خواهید خورد و رتبه و رشته ای را که
می خواستید رو بدست نمی اورید . دلیلش هم مشخص هست چون اکثر دبیران سواد کافی رو برای تدریس
و اماده سازی کنکور ندارند . و دبیرانی هم که مطالعه دارند به خاطر حقوق کمی که از مدارس می گیرند
همان تدریس سطحی کتاب را انجام می دهند .
این ها تجربه های خودم بوده که اگر شما هم این نکات رو بکار بگیرید بدون شک موفق می شوید .
البته بنده خودم حدود 9 سال پیش کنکور دادم و موفق هم شدم مکانیک خواجه نصیر قبول شدم .
من هم اوایل درس خواندن به همین مشکلات شما بر خوردم ولی بعد از گذشت مدت زمانی
فهمیدم شیوه درست مطالعه چگونه هستش .
و واقعیتی رو هم بگویم برای اینکه وقت برای مطالعه کم نیاورم روزانه پیش دانشگاهی رو ول کردم و رفتم شبانه
غیر حضوری ثبت نام کردم . و خوب کاری هم انجام دادم چون همان سال اول قبول شدم .
در ضمن فکر نکنید کسی که دانشگاه سراسری تهران می رود و شریف می رود نابغه هستش
تنها کاری که انجام داده درس رو " مفید " خوانده است .
********* یک نکته بسیار مهم هم این هستش که هیچوقت به فکر این نباشید که
امسال قبول نشدم مسئله ای ندارد سال دیگر شرکت می کنم و قبول می شوم این فکر کاملا اشتباهی هستش .
اگر می بینید رتبه 9000 یا 10000 اورده اید و می خواستید به سراسری تهران در رشته ای بروید که باید رتبه زیر هزار را بیاورید
و حوصله خواندن رو دارید و حتم دارید که موفق خواهید شد و یا کسی هستید که سرتان تازه به سنگ خورده و اراده قوی
دارید مسئله ای ندارد سال دیگر موفق می شوید .
در غیر اینصورت وقت خودتان رو الکی برای سال دیگر هدر ندهید .
در خواست کمک فوری : بچه ها کسی کارنامه ی آزاد پزشکی با تراز 7000 سراغ نداره؟؟؟ خواهشا کمکم کنین می خوام بدونم چه حدود درصدایی باید بزنیم واسه آوردن یه همچین ترازی:20::20::20:
درصد که حساب نکردم واسه حفظ روحیه هم ترجیح میدم حساب نکنم . ولی اگه درست یادم مونده باشه 20تا رو زدم تعداد غلطشم نمیدونم ولی خداییش فیزیکش از 84 سنگینتر بود چون من 84 رو زدم اینقدر بهم فشار نیومد شایدم واسه خاطر جو آزمون امروز بود این حس رو دارمنقل قول:
شما چه زود نا امید شدی من از ظهر تا الان با 20 و چند نفر از بچه های قوی تماس گرفتم متفق القول همگی میگفتن فیزیک سخت بود. خوبی کنکور به اینه که نمیگن همه باید 50درصد بزنن میگن هرکی بالاتر بزنه رتبش بهتره. پس نگران چی هستی؟ منطقی فکر کنی و از دوستات بپرسی میبینی خیلیا همین تعدادی که تو زدی رو هم نزدن یا شایدم زده باشن ولی از کجا معلوم غلط نزدن؟نقل قول:
[QUOTE=faeze.t;5136908]الان هیچی نمیشه گفت شاید اونی که فکر میکنه زیر هزاره رتبش 10هزار بشه اونی که فکر کنه 10هزاره زیر هزار بشه . باید نتایج بیاد الان این حرفا زوده . اگه سخت بوده واسه همه بودهنقل قول: