بار اول به این صورت هست دفعات بعد چون ذخیره شد راحت باز میشه!نقل قول:
Printable View
بار اول به این صورت هست دفعات بعد چون ذخیره شد راحت باز میشه!نقل قول:
نقل قول:این تست تهران :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست لندن :
اینم پینگ و تایم اوت :
این هم عکس از استاتوس مودم :
آره هنوز از اون سایت با سرعت 1.1 مگ دانلود دارم ... تایم اوت ندارم ...پینگ هم خوبه ... ولی توی بعضی روزا یهو پینگ میره روی 1000 برای 1 دقیقه بعد باز خوب میشه ....
دوستان یه سوال : IP خودم رو که وارد میکنم زده توی حراسان قسمت طبس ! وقتی هم تست میگیرم باز همین طور توی خراسان هست ! چه طوریاست ؟ ثلا هم که ماتریکس داشتم IP و موقع تست میزد توی کردستان و کرمانشاه ....
چرا اشتباه میزنه ؟
اره داش مثلا قراره اونی باشه که شما میگه ولی این هی لود میکنه، با ie زفتم حجمرو زیاد کردم بازم نشد، کلا بیخیال مخابرات شدم سر این میرم های وب :n09:نقل قول:
از دیروز سایتشون واسه منم همینجوری شده!
با فایرفاکس و کروم و آی ای و...
فکر میکردم مشکل از خود سایته باشه ، چون چند روز پیش که هنوز شاتلم وصل بود بازش کردم و دیدمش.
مخابرات هم همچنان پورت آزاد نداره تو مدرس :n22:
منتظریم....
موفق باشید :n02:
[SPOILER][/SPOILER]نقل قول:
این مال تهران :
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
این مال لندن :
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
این پینگ و تایم اوت :
اینم status مودم ( نویز بالا تر از اینم هست ؟ ) :
اینم سرعت از downloademan :
lمن 4 روز پیش از 1 مگ نامحدود طی یک عملیاته احم.قانه به 2 مگ سراسری تغیییر تعرفه دادم ! از همون موقع نویز اینجوری شد ! در حالی که نه سرعت دانلود یک اپسیلون تغییر کرد و تایم اوتم که دیگه نداشتم برگشت !
الانم زنگ میزنم پشتیبانی میگه خط شما بیشتر از 1 مگ نمیکشه ( چرت میگه چون همین پارسال با آسیا تر با سرعت 1.5 مگ دانلود داشتم ! ) اگه میخواین زنگ بزنین بخش فروش تا تغییر تعرفه بدن براتون ! به بخش فروشم که زنگ میزنم میگه تا 30 روز دیگه امکان تغییر تعرفه نیست برای شما !
الان من با این نت چیکار کنم !؟
داش احسان مشکل تو این هست که نتت روی 10مگ بسنه شده و خط تلفن نمیکشه پس مویز حط میره بالا و باعث ایجاد تایم اوت میشه
زنگ بزن بگو پهنی باند رو کم کنن
مشکلت حل میشه منم همینطوری بود پهنای باند رو از روی 8مگ گفتم بیارن رو 2مگ و اپلود رو ببرن بالا
تو ساعت کارس زنگ بزن که مدیر فنی باشه
همه چیز دست اونه هر چقدر خواستی پهنای باند رو تغییر بده
برای مشکل خط هم برو ااز سر خط یه سیم بکش تا مودم
مشکلت حل میشه راستی کدو منطقه هستی؟
امروز از ساعت1 ظهر تایم اوت دوباره بیشتر شده وتایم هم رفته بالا شده 400 چه خبره مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فک کنم ماکسیمم ریتش 10 مگ هست و خطشو رو 8 مگ بستنا.....:n13:نقل قول:
ممنون داش ممد :n02:نقل قول:
زنگ زدم گفتن فردا ساعت 8 تا 1 زنگ بزن تا درستش کنیم ! تا ببینیم خدا چی میخواد !
اگه زحمتی برات نیست یه عکس از statics مودمت بزار !
من از همون جعبه ای که تو کوچه هست ( والا نمیدونم اسمش چیه ) یه کابل 2 جفت تا پشت مودم کشیدم . هیچ چیزیم مثل سیم برق تو راهش نیست که نویز بندازه ! فقط تنها چیزی که فک میکنم باعث نویز بشه تلفن بیسیممون هست که بعضی جاها خوندم باعث نویز میشه ! البته مارکش PANASONIC هست که بازم بعضی جاها خوندم که نویز گیر داره !
من ساکن شیراز نیستم کاکو ! شهر ما یه منطقه بیشتر نداره ! :n19:
تایم اوت و نوسان شدید پینگ از 300 تا 400 :نقل قول: