بازی Resturan empire 2نقل قول:
گرافیکم آن برده ..........فقط گرافیکم پایینه ...واسه گرافیکه یا مشکل از بازیه ؟
Printable View
بازی Resturan empire 2نقل قول:
گرافیکم آن برده ..........فقط گرافیکم پایینه ...واسه گرافیکه یا مشکل از بازیه ؟
نه بعید می دونم ان شاالله کارت راه میفته...نقل قول:
والا با چیزی که این سایت به عنوان چیپست مورد نیاز این بازی گفته:نقل قول:
باید مشکل از ضعف گرافیکت باشه اگرچه خود من هم شخصا با توجه به اخطاری که میده چنین حدسی میزنم...کد:http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=544&game=Restaurant%20Empire%202
دالی ؟؟؟نقل قول:
:27::27::27::27:
سلام.آخه پيغام خطا را همچنان مي دهد.اين پيغام را ميگم:نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3977964&postcount=9420
من بازيcivil warرو نصب كردم.وقتي ميخوام وارد بازي بشم اين errorرو ميده
this application has failed to start because the application configuration is incorrectالبته من اين بازي رو تو رايانه ي ديگه اي نصب كردم هيچ مشكلي نداشت.
reinstalling the application may fix this problem
نمی دونم شاید بازیت خرابه یااصلا ناقصه (این احتمال در بازیهای دانلودی بالاست)!!نقل قول:
اصولا روی این بازیهای دانلودی نمیشه زیاد حساب باز کرد(ما میریم dvd میگریم صد تا ایراد توش در میاد حالا اینها که دیگه جای خود داره:13:)
نمی دونم والا اینجوری که من شنیدم این بازی باگهای زیادی داره مخصوصا توی لودینگ:13:نقل قول:
ولی خوب شما گرافیکت رو آپگرید کن چون می تونه دلیلش این باشه اگه adsl داری کرکتم عوض کنی ضرر نداره...
با سلام خدمت شما دوستان گرامی:
بعد از نصب بازی همسایه ی جهنمی 2
موقع اجرا وقتی آیکنشو باز می کنم علامت زمان میاد
حدود10 ثانیه که صبر می کنم
:25::25::25::25::25:علامت زمان می ره و بازی هم اجرا نمی شه:18::18::18::18::18:
:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::4 2:
كركو كپي كرديدنقل قول:
شايد اشكال از بازي باشه
سيستمتم بنويس تا يه چكه كوچيك بكنم
در بازی Call of Duty - World at War وقتی که به مرحله دوم(مرحله ای که باید دو تا تانک رو با استفاده از راکت از بین برد) میرسم وقتی میخوام که وارد مرحله بعد بشم گیر میکنه و صفحه سیاه میشه
چاره چیست؟
حتی دوبار هم این بازی رو خریدم
اصلا کرک ندارهنقل قول:
رم 1 گیگ
گرافیک 512
هارد 500
دو تا سی دی مختلفم امتحان کردم