دوستان به نظر شما فضای کم دیسک های 360 مشکلی در اومدن بازی ها برای این کنسول ایجاد نخواهد کرد ؟
دوستان به نظر شما فضای کم دیسک های 360 مشکلی در اومدن بازی ها برای این کنسول ایجاد نخواهد کرد ؟
سوالی که قبلاً هم پرسیده شده بود و جواب خیر هست!نقل قول:
بازی Forza 3 قراره روی 2 دیسک عرضه بشه که دیسک دوم روی هارد نصب میشه و خیلی راحت میشه از تمام Content های بازی استفاده کرد... کاری که به نظرم در آینده بازیسازان اون رو انجام خواهند داد. ( عرضه ی بازی روی چند دیسک )
این دو درایو هر دو دارای ساختار کاملا یکسان هستن و هر دو از structure شرکت phillips تبعیت میکنننقل قول:
درایو lite-on با ادعای صدای تولیدی کمتر هنگام خوندن Dvd های بازی اومد که در عمل چنین نبود
شما اگه صفحات قبلی این تاپیک رو میخوندی یا سری به سایت های خارجی میزدی میدید که بار ها و بار ها مصاحبه اقای green از microsoft و همچنین مدیر عامل Crytek سازنده crysis و همچنین مدیر عامل epic games سازنده ابر اثر انحصاری این کنسول یعنی gears of war بار ها و بارها در نشست ها و مصاحبه های مختلف اعلام کردن که قدرت فوق العاده 360 که اون رو تبدیل به leader صنعت بازی ها کرده و به عنوان قدرت مند ترین کنسول نسل حاضر ( در عمل نه روی کاغذ و با اعلام developer ها ) از نظر سخت افزاری جواب گوی تمامی نیاز های بازار تا سال 2013 خواهد بودنقل قول:
و هیچ کدوم از 3 کمپانی مثلت صنعت بازی تا قبل از 2014 هیچ قصدی برای تولید و عرضه کنسول جدید ندارن
و در بعضی محافل هم نداشتن چیز جدید برای عرضه از سمت Developer ها و همچنین استفاده نشدن تمام قدرت کنسول های حاضر اعلام شده
gears of war 2 حدودا 65 درصد از سخت افزار 360 استفاده کرده
باز هم اگه پیشینه ای راجع به history این کنسول از 2005 داشتی میدونستی که سال 2006 و 2007 بازی هایی مثل lost oddysey اومد یا 208 بازی مثل star ocean که 3 تا 4 تا dvd بودننقل قول:
سلام به همه .
من بعد از کلی کلنجار رفتن به این نتیجه رسیدم که یه 360 بخرم راهنمایی میخوام . اینجا قیمتش 170 یورو هستش ، فقط چه مدلیشو بگیرم که کپی اجرا کنه ؟ یا بشه کپی خورش کرد ؟
دم همگی گرم .
مدل الیت بگیر.همه مدلش کپی خور میشه ولی تو دیگه چرا.تو آلمان و کپی.!!!!وای وای وای:31:نقل قول:
همون الیت باید بگیرم ، اون یکی ها گرون تره پول ندارم :)نقل قول:
کپی خور کردنش خیلی سخته ؟
اول کپی شو دانلود میکنم خوشم اوند اوریج میخرم نیودم هم پول بیخودی ندادم :)
سر PS2 زیاد پاچم شده :(
الیت از همه گرون تره.آرکید ارزونترینه.نقل قول:
کپی خور کردنش سخته.من که بلد نیستم واسم سخته:31: تورو نمیدونم
بابا اونجا مرسدس بنز سوار میشین دیگه ایکس باکس که شوکولاته .پس این کبرا 11 چیه؟خالی بندیه؟:31:
اشتباهی گفتم :)نقل قول:
آرکید رو با الیت عوضی گرفتم :)
الیت 230 یورو باید قمیتش باشه یا بیشتر .
آرکید 170 تاست پرمیوم رو نمیدونم .
آلمانی ها فراری و لامبورگینی هم سوار میشن ما بد بخت بیچاره ها دوچرخه هم نداریم :)
آقا این خوبه برم بخرم ؟ کپی خور میشه ؟
از اونهایی که درایوش با ساتا کپی خور میشه بهتره تا لحیم کاری .
کد:http://www2.saturn.de/webapp/wcs/stores/servlet/main?langId=-3&storeId=12053&catalogId=11553&productId=1442865&categoryId=19119&parentCategory=19107&topCategory=19039&ok=T_PRODUCTS&uk=proddetail&sort=price
آره خوبه.فقط تاریخ جدید بگیر.آره اونی که با ساتا میشه بهتره.نقل قول: