از اين برنامه ها همراه اول زياد داده
هر سال ي برنامه
تا سال بعد
ي فكر اساسي نميكنن
كشور دوست و همسايه هم هست تازه
اون از ويزا ٤٠ دلاري اين هم از اينكه ي تماس مثل آدم با هزينه مناسب نميتونه راه بندازن
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Printable View
از اين برنامه ها همراه اول زياد داده
هر سال ي برنامه
تا سال بعد
ي فكر اساسي نميكنن
كشور دوست و همسايه هم هست تازه
اون از ويزا ٤٠ دلاري اين هم از اينكه ي تماس مثل آدم با هزينه مناسب نميتونه راه بندازن
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
داداش عراب کی با ایران دوست بودن یا ادم بودن؟نقل قول:
یا رو چه حساب شما میگین عراق با ایران دوسته؟
کاری با اعراب خودمون ندارم ولی جاهل تر از این عربا خودشونن
همراه اول میاد اونجا با هزینه خودش تو هر 20 تا عمود وایفای مجانی شارژر گوشی میذاره عراقیا میکنن
نت مفتی به کل زائرا میده ور میدارن ملت استوری و لایو و ... هزارتا چیز دیگه الکی بیخود شبکه رو شلوغ میکنن یا تو همون راه کربلا نجف خود عراقیا وصل میشن شبکه رو میترکونن
تماس رو وایفایم باید از سالای قبل طرحشو میریختن واس این روزا
تو هرکشوری خب هزینه رومینگ هست
ولی من که سال پیش بدون پاس ویزا رفتم
کیفیت تماس صفر ! بعد هزار تومن هم دقیقه ای * دقیقه ای یعنی اگه 1 دیقه 1 ثانیه حرف میزدی 2 تومن حساب میکرد زنگ میخورد گوشیت شارژش میپرید حتی اگه من به گوشی رفیقم زنگ میزدم که ببینم کجاس پیداش کنم اخرسرم پیداش نمیکردم تا واتس اپ همو پیدا کردیم
هر دفعه تماس با ایران میگرفتی network busy میزد مجبور بودم با واتس اپ با خونه تماس بگیرم همیشه هم قهوه خونه بودم
خلاصه نمیشه یهو چن ملیون ادمو تو ی نقطه جوابشو داد
کاری به عاشقای امام حسین ندارم خودمم زیاد ادم پایه دینی نیستم ولی
باور کن یجوری مردمو سرشونو گرم کردن با ویزا و اینا چاپیدن مردمو چنانن مردمو سرکار گذاشتن با این اربعین
تلویزیون مملکتم که دست ی بنده خداس که کلا برنامه ریزی کردن
تلویزیونی که به مردم دنده بده بگه زیارت اقا و پیاده رویش سه برابر حج ثواب داره دیگه بهتر از این نمیشه
اگه واقعا سه برابر ثواب داره پس چرا میرید پاچه خواری عربستان برای حج که اینورم نون دونی درست کنین
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه بالا ظاهرا دوباره volte رو فعال میکنه !!
برنامه رو نصب کردم اس ام اس اومد دوباره فعال شد خدا نکنه غیر فعال شع
اصلا VoWIFI روی اندروید نباید نیاز به نصب اپ باشه و اگه اطلاعات روی سیم/apn باشه، خود اندروید WiFi calling داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
دوستان یجا خوندم اونایی که بسته الفا+ دارن از ساعت ۳ بامداد تا ۹ صبح اینترنت مجانی دارن
حقیقت داره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
اره داداشنقل قول:
فقط تو پایز قابل استفاده اس نیاز به کد یا چیز خاصی نداره
یه سری گوشیا ساپورت ندارن باید با همین برنامه کارشون راه بندازهنقل قول:
گوشی منم همین اپشن رو داره
اما تنظیمات رو باید خود اپراتور به وندور بده تو اپدیت های بعدی قابلیت استفاده پیدا کنه فعلا که فرقی نداره فقط دکور تماس تغیر میکنه
البته از طریق سایت همراه اول اگه کسی بخواد خرید کنه آره حق باشمااست و ارزون ترین بسته همینی هست که شما گفتین اما اگر از فروشندگان شارژ تخفیف دار همراه اول خرید کنید ارزانترین بسته، یک ماهه یک گیگ هست که همراه اول 7600 تومان میفروشه اما این فروشندگان پین این بسته یک ماهه را با تخفیف و بدون مالیات 3 هزار تا 3500 تومان می فروشننقل قول:
میتونین در بخش بازارچه فروم همسایه پین بسته یک گیگ یک ماهه همراه اول را که 7600 تومن هستش با تخفیف به قیمت 3 هزارتومن بخریننقل قول:
سلام
دوستان من چندوقت بود بسته ی نامحدود شبانه (1تا11) که می گرفتم می زدم رو دانلود، صبح بلند می شدم می دیدم نت قطع شده فقط در حد 4_5 گیگ دانلود شده.
دیشب چند ساعت نخوابیدم تست کردم دیدم هر 10 مین یه بار نت قطع میشه و باید برم از ستینگ گوشی تو Mobile Networks از اول روی Network همراه اول Register کنم تا وصل شه!
کسی نمی دونه مشکل از چیه؟