مرکز مالک اشتر افتضاح به تمام معنا
فقط سایتای خودشون باز میشه..تابناک...خبرآنلاین...فا رس و....:n21:
همین پی سی ورد رو هم با کریو باز کردم
Printable View
مرکز مالک اشتر افتضاح به تمام معنا
فقط سایتای خودشون باز میشه..تابناک...خبرآنلاین...فا رس و....:n21:
همین پی سی ورد رو هم با کریو باز کردم
رسما اینترت قطعه
خدا لعنتشون کنه
بالاخره آه ملت میگیرتشون :n28:
اون زمان که با دایل آپ آن میشدیم دردسر و اعصاب خوردیش کمتر بود :n30:
دوستان مشکل از گیت وی پهنای باند آلودگی هوا حملات سایبری دژمن کوسه و اینها می باشد لطفا دست به مودم های خود نزنید!:n09: دارن روش کار میکنن به زودی برطرف میشه و همه چیز خوب میشه :n19:
اینم اسنادش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره حتما!:n09:نقل قول:
بالاخره آه ملت میگیرتشون
راه حل های کارشناسی شده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا ما بریم کنسل کنیم کاهش پهنای باند بدیم!؟چرا زیرساخت و مخابرات نمیره جای پر کردن جیب افزایش پهنای باند و کیفیت بده!؟پول رو گرفتن خدمات رو ارائه نمیدن یا کیفیت بسیار پایین کاربر بره لغو کنه!؟لابد یه جا هم فقط نون سوخته میداد دست مردم تو کمتر بخر که کمتر ضرر کنی!!نقل قول:
دوستان ناراحتین برید شکایت کنید . سرویستون رو کنسل کنید کاهش پهنای باند بدید
خدا بیامرزه یکی رو نونوا رو انداخت تو تنور نه اونی که اومده بود نون بخره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بودجه ای که سر پروژه وی پی ان بومی خورده شد چقدر بود؟شکایت!؟بیخیال الان دیگه رقمهای زیر 16 میلیارد رو قوه محترم قضاییه پیگیری!(کژ نده) نمیکنه ماهی 70 تومن که این حرفا رو نداره یه لیوان آبم روش!ملت شریف که خودش اصل مشکله ولی این حرفا هم خودزنیه ...
بعد هم شما ناراحتی خوب نخون اینجا رو کاربران ناراضی هستن میان نظر میدن همین :n16:
تمامی سایتهای خارجی که با HTTPS--SSL کار می کردند از کار افتادند به غیر از جیمیل و یاهو :n04:
دوستان لطفا امتحان کنند
ادیت:
سایتهایی که فیلتر بودند ولی s شون کار می کرد الان بسته شده اند....
درگاه های پرداخت بانگ های ایران واسه من واز نمیشه
تایید میشه برای من فقط بانک ملی باز میشه اونم بعد از کلی معطلی دوباره اوضاع وخیم شد .نقل قول:
دوستانی که از ------ پورت 443 استفاده می کنید. شمام مشکل باز نشدن سایت های فیلتر شده رو دارید ؟؟ غیر از فیسبوک ؟؟
اصلا پورت 443 پرا-کسی که کار نمیکنه ، سایتهای غیر فی-لتر HTTPS بجز چند تا که بچه ها گفتند بقیه کار نمیکنه.
تعرفه اینترنت پرسرعت نامحدود برای مشترکین جدید مخابرات استان تهران در راستای انجام مصوبه 152 سازمان تنظیم و مقررات رادیویی کشور از تاریخ اول مهرماه تغییر می یابد.به گزارش ایسنا، محمدرضا بیدخام - معاون بازاریابی و فروش شرکت مخابرات استان تهران - ضمن اعلام این مطلب گفت: با اجرای مصوبه مذکور ضریب اشتراک برای این دسته از مشترکان جدید از 1 به 10 به 1 به 8 تغییر می یابد.وی در پایان گفت: تعرفه جدید خدمات اینترنت پر سرعت مطابق جدول زیر است؛تعرفههای جدید خدمات اینترنت پرسرعت مبتنی بر ADSL؛ قیمتها به ریال
نامحدود (حداکثر 8-1) مشخصات سرعت 125000 تعرفه K 128 150000 تعرفه K 256 240000 تعرفه K 512 430000 تعرفه M 1 740000 تعرفه M 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در راستای اعتراض مشترکین ADSL مخابرات و صیانت از حق مشتری تصمیم به افزایش قیمت گرفتند مسئولین عزیز، حالشو ببریم :15::n19: