فسیل مسیل رو بیخیال ما تازه داریم میگیمیمش !! :31::27:نقل قول:
چرا کم میاد؟ :31: اون پمپ بنزین دقیق یادم نیست ولی چند باری از کنارش گذشتم. ولی اتوبوس فک کنم نبود. شاید یه پمپ بنزین دیگس؟ اگه عکس بزاری خوب میشه.نقل قول:
Printable View
فسیل مسیل رو بیخیال ما تازه داریم میگیمیمش !! :31::27:نقل قول:
چرا کم میاد؟ :31: اون پمپ بنزین دقیق یادم نیست ولی چند باری از کنارش گذشتم. ولی اتوبوس فک کنم نبود. شاید یه پمپ بنزین دیگس؟ اگه عکس بزاری خوب میشه.نقل قول:
نقل قول:
خب شما الان داری بازی میکنی ولی برای ماها که الان خیلی وقته بازی رو تموم کردیم فسیل به حساب میاد و دنبال نسخه جدید هستیم:31:
کلا توی بازی کمه توی شهر هم زیاد نیست بیشتر توی اتوبان های هست فرودگاه هست و میتونی پیدا کنی
عکس که الان متاسفانه نمیتونم بزارم چون اینترنت ندارم ولی توی شهر اولی درست روبروی اتوبانی که میخوای بری برای فرودگاه یه ایستگاه هست که همیشه توش 3 تا اتوبوس هست نزدیک این ایستگاه هم یه پمپ بنزینه
اگه پیدا نکردی تا 3 روز دیگه میتونم عکش رو بزارم ولی یکمی بگردی پیدا میکنی:46:
نقل قول:
این طریقه نصب هست
اول از حالت فشرده خارج کن بعد مراحلی رو که گفته به ترتیب انجام بده:46:
Installation:
Extract xinput1_3.dll, xbox360cemu.ini file to the game exe directory.
Rename DLL if needed
Extract dinput8.dll file to the game exe directory if you want to hide your controller from the game.
**DO NOT REPLACE SYSTEM FILES**
تو هم مارو گرفتی:31: گفتم توی کدوم فولدر دقیقا باید کپی کرد؟نقل قول:
خب نوشته توی فولدر بازی دیگه من کی تو رو گرفتم سعید جان :31:نقل قول:
عزیز کامل توضیح داده باور کن حوصله ندارم الان ترجمه کنم وگرنه برات ترجمه میکردم میذاشتم متن رو:46:
سلام دوستان من این بازی و 2 باره نصب کردم حالا که پتچ 1.7 رو میخوام نصب کنم ارورر میده
Instalition failed Run Setup To instal updata
مشکل ار چیه
نقل قول:
شاید ناقصه پچ شما
حجمش چه قدره؟ یه عکس هم اگه از ارور بزاری بهتر میشه راهنمایی کرد:46:
سلام نه 3 بار دانلود کردم هر بار این ارورر بازی هم کامل نصب کردم اما نه تو درایو C
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید مشکل از ویندوزه!نقل قول:
ببر یه جا دیگه این فایلو ببین نصب میشه؟
برو آدرس زیر مثل اینکه مشکل شما هم هستش!
کد:http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=449896&st=340
نقل قول:
شما این رو دانلود کن پچ سالمه
1.0.7.0
کد:
http://games.softpedia.com/progDownload/Grand-Theft-Auto-IV-Patch-Download-30489.html
موفق باشید:11: