یک سوال ! من از نمونه ی جیبی دارم شبانه رایگانه ؟ البته زیاد اهل دانلود نیستم همین 20 گیگ برای 2 سال اضاف هم میاد اما میخواستم بدونم .
و اینکه اسم مودم و پسوردش رو چطوری میتونم عوض کنم ؟
سپاس
Printable View
یک سوال ! من از نمونه ی جیبی دارم شبانه رایگانه ؟ البته زیاد اهل دانلود نیستم همین 20 گیگ برای 2 سال اضاف هم میاد اما میخواستم بدونم .
و اینکه اسم مودم و پسوردش رو چطوری میتونم عوض کنم ؟
سپاس
سلام به همه بچه های گل
من سرویس 2مگ دارم بنظر شما این سرعت خوبه بده یا متوسطه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی سرور کرج بود این دومی سرور تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان اين مودم يو اس بي هم همون كيفيت و كارايي مودم هاي معمولي رو داره ؟
سلام
از دوستان کسی هست که تو شیراز اکانت گرفته باشه؟اگه که جواب مثبته بفرمایید که تو کدوم محله هستین و سرعتش چطوره(هم شبانه و هم روزانه)؟
2.این مودم های جیبی همراه چطورن؟کیفیت دریافت امواجش واسه شیراز راضی کننده هست؟
3.مرسی
سلام
مبین نت جدیدا منطقه ما رو (غرب تهران - شاهین شمالی) تحت پوشش قرار داره می خواستم ببینم با مودم ایرانسل میشه آنتن دهی مبین نت رو بررسی کرد اگه میشه لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
دانلودت بدک نیست ولی آپلودت خیلی کمه!!نقل قول:
من با 512 دانلودم 1.01 و آپلودم 0.50 هست!!
سلام دوستان..یه سوال..من اگه وایمکس تو یه شهری بخرم..برم یه استان دیگه که تحت پوشش همین مبین نت هم باشه میتونم نت کار کنم؟
من نداشتم ولی معمولا این مدم ها یه تقویت کننده دارند که درصورت لزوم امواج رو تقویت کنند (البته مدل ایرانسل داره)نقل قول:
ولی نکته مهمش اینه که دیگه اینترنت تون wifi نیست و فقط واسه همون سیستمی هست که Usb بهش وصل شده.
مدم های خوب هستند ولی از بعضی ها شنیدم قدرت دریافت سیگنالشون یخورده ضعیف هست بغیر از اینکه قیمتشون هم بالاستنقل قول:
نه نمیشه اصلا ربطی بهم ندارند و دکل ها و انتن هاشون از هم جداستنقل قول:
مگر اینکه مودم مال خودت باشه و بدی کلا مودم ایرانسل رو تبدیل کنن به مبین نت یعنی تنظیماتش رو به مبین نت تبدیل کنی
البته بعدش بعید می دونم بتونی برگردی به ایرانسل