sib و bird تفاوت آنچنانی ندارن.نقل قول:
bird خروجی صدای بیشتری داره.
bird چند قیمت میدن؟
و اینکه با کدوم ساب فروخته میشه چون کمپانی فوکال با سه نوع ساب این مدل معرفی کرده.ساب cube خوبه اگه رو مجموعش باشه.
Printable View
sib و bird تفاوت آنچنانی ندارن.نقل قول:
bird خروجی صدای بیشتری داره.
bird چند قیمت میدن؟
و اینکه با کدوم ساب فروخته میشه چون کمپانی فوکال با سه نوع ساب این مدل معرفی کرده.ساب cube خوبه اگه رو مجموعش باشه.
سلام بر اساتید
تو سایت خود فوکال 3 مدل زده از BIRD...من نمیدونم کدوم مدل رو قیمت داد ولی با ساب CUB قیمتش بدون تخفیف 2/600 بود...
الان تو سایت این مول ها رو زده که من دقیقا فرقشو نفهمیدم...
1--> 5.1PACK BIRD - 5 BIRD & CUB 3
2--> 5.1PACK BIRD - 3 BIRD 2 LITTLE BIRD & CUB 3
3--> 5.1PACK BIRD - 5 LITTLE BIRD & CUB 3
تو این 3 مورد کدوم بهتره ؟ بعد فروشنده گزینه C70 پارادایم هم پیشنهاد داد...
اساتید گل لطفا
گزینه اول از همه بهتره.به نظرم گزینه 2و3 به دلیل استفاده از بلندگوهای little bird دیگه سمتش نری بهتره.نقل قول:
و در آخر بهتره بری صدای همین چند مدلی که مد نظرت هست گوش کنی تا بهتر بتونی تصمیم بگیری.
سلام.
دوستان راهنماییم میکنید در باره :
1-سوییچ phase که پشت ساب هست کارش چیه؟
2-ورودی های left , Right پشت sub به کجای آمپ ول میشه؟
(آمپ دنون X1000 , بلندگو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=danavan;8348957]سلام.
دوستان راهنماییم میکنید در باره :
1-سوییچ phase که پشت ساب هست کارش چیه؟
2-ورودی های left , Right پشت sub به کجای آمپ ول میشه؟
(آمپ دنون X1000 , بلندگو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اول از همه اون کابل ساب دایو بکن بنداز دور
صدای هوم شدیدی به صدا میده احتمالا هوم تو ساب احساس کردی
ورودی lfe به خروجی پری امپ وصل کن
ورودی استریو برای امپ های ساده استریو به کارت نمیاد
فاز بیخیال شو چون پاسخ فرکانسی اکوستیک اتاقه و از این بحث خارجه گیج میشی
[QUOTE=davood-d;8349347]ممنون... من چون کابل ساب داشتم دیگه تهیه نکردم... چی بگیرم به نظرتون؟نقل قول:
پس بی خیال اون سوییچ بشم و اون دو تا ورودی چپ و راست...
ولی صدای هوم شدیدی اون طوری احساس نمی کنم... البته باید با کابل دیگه گوش کرد بعد مقایسه کنم...
بازم ممنون .
سلام. یه سوال داشتم اگر کسی تجربه استفاده از آمپ استریو یاهاما مثل مدلهای AS300، AS500 رو داشته، میشه در مورد کیفیت صداش در مقایسه با سایر آمپ ها یه توضیحی بده. ممنون میشم
سلام--
دوستان به نظر شما یک امپ پایونیر 5.1 مثل 823 که بهترین امپ 5.1 پایونر است بهتر و قدرتمندتر است یا یک امپ 7.1 کاناله 923 که اولین رده امپ 7.1 کاناله پایونر است---کدام بهتر ؟ ومنطقی تر؟ .قدرتمند تر است؟----------متشکر
بهترین و اولین رده و ... نداره.5 کانال و یا 7 کانال بودن یک آمپ ربطی به بهتر یا بدتر بودنش نداره.ولی در کل آمپ 923 نسبت به 823 امکانات بیشتری داره و در صورت داشتن بودجه خریدش بهتره.نقل قول:
سلام دوستان میخواستم نظرتون رو در مورد این مدل سینمای خانگی فیلیپس بدونم
HTB-5570D
از دوستان کسی تجریه استفاده از این مدل یامدلهای مشابهرو داشه و در انتها بین ای مدل و 4550 سامسونگ که 3D بلوی هست کدوم رو ترجیح میدید ارادت و تشکر از شما