نوین نت من بعد 5 روز وصل شد.سرعتش از سپنتا بهتره یعنی حداقل اون سرعتی را که میخری بهت میده.بیشتر هم اکثرا میده.512 تا 2 مگ گرفتم.قیمتش هم خیلی خوبه.یک ماه تستی گرفتم.احتمالا یه سال تمدیدش میکنم.
Printable View
نوین نت من بعد 5 روز وصل شد.سرعتش از سپنتا بهتره یعنی حداقل اون سرعتی را که میخری بهت میده.بیشتر هم اکثرا میده.512 تا 2 مگ گرفتم.قیمتش هم خیلی خوبه.یک ماه تستی گرفتم.احتمالا یه سال تمدیدش میکنم.
می تونید از مرکز مخابرات محلتون بپرسیدنقل قول:
معمولا 512 رو راحت نمیدن ! اما من گرفتم و الان دارم ، برخلاف انتظارم خیلی خوبه فقط پینگ تایمش روی 300 400 به بالاس ! (برای گیم آنلاین یه کم ستمه )
قیمتش هم 20 تومن هست که میاد رو قبض
قیمتش چنده با چه ترافیکی. یه تست هم بزارنقل قول:
سلام، یک هفته ای هست مشکل اساسی پیدا کردم ( اینترنتم 256 مخابرات تهرات هست از وی پی ان و ساکس هم استفاده نمیکنم) ، بار اول که مودم رو روشن میکنم اصلا سایتی رو بالا نمیاره باید چند بار خاموش و روشن کنم بعد هم چند دقیقه منتظر باشم تا درست بشه تازه اونم بعد یک ساعت کار دوباره به حالت اول بر میگرده و روز از نو و روزی از نو. کسی میتونه کمک کنه؟
مودمتون اشکالی چیزی نداره ؟ وقتی سایتی رو بالا نمیاره چه چیزی مینویسه؟نقل قول:
سلام
دوستان مودم من یک بار ریست شد، حالا که دوباره تنظیمش کردم دیگه چراغ اینترنتش روشن نمیشه.باید با broadband connection وصل شم.نمیدونم مشکل از کجاس.رویPPPoA/PPPoE هم گذاشتمش.کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
مودمم tplink 8951
اینترنت مخابرات
لطفاً در جاي مناسب سوالتون رو بيان كنيد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشيد:40:
لطفاً در جاي مناسب سوالتون رو بيان كنيد.نقل قول:
شاد باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي دريافت قيمت و مشخصات سرويسها ميتوني به سايتش مراجعه كني:نقل قول:
شاد باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سرویسی بهم معرفی کنید که تو شبانه رایگان سرعت خوبی داشته باشه...الان صبا دارم می خوام تغییر بدم!!