پمپ روغنش بعید میدونمنقل قول:
ماشین شتابش خوبه در سرعتهای 100 تا به بالا هم کم نمیاره
خیر با گاز دادن تغییری در صدا ایجاد نمیشه نه کم میشه نه زیاد دقیققا به همون مقدار کم و به صورت خش خش ادامه داره
Printable View
پمپ روغنش بعید میدونمنقل قول:
ماشین شتابش خوبه در سرعتهای 100 تا به بالا هم کم نمیاره
خیر با گاز دادن تغییری در صدا ایجاد نمیشه نه کم میشه نه زیاد دقیققا به همون مقدار کم و به صورت خش خش ادامه داره
این بخشها را مطالعه کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
استکانی ها را عوض کردم اما هر کاری کردم ماشین روشن نشد.
یه مکانیک آمریکایی گفت که وقتی میل سوپاپ ها را جا زدی به اندازه ای مهره ی روی الاکلنگی را سفت کن که چهار رزوه از پیچ از مهره بیرون بیاد
این کار را کردم و اینقدر هم استارت زدم که باتری خوابید ولی روشن نشد که نشد.
حالا چکار کنم؟
نقل قول:
وقتی میبینید ماشین روشن نمیشه، نباید بیش از حد استارت بزنید. دنبال مشکل برید و دلیل را پیدا کنید.
استکانی ها نو هستند و خشک .داخل استکانی ها باید پر از روغن باشه تا نیروی فشار میل سوپاپ را به میل اسبک و در نهایت اسبکها منتقل کند.
سینی های بغل را باز کنید و روی استکانیها کم کم روغن بریزید. اگر با روغندان انجام بدید بهتره.
اگر امکان داشت موتور را با دست بچرخانید تا استکانیها کم کم سفت و پر از روغن بشه.
تنظیم سوپاپ اولیه انجام بدید و استارت بزنید.
سینی جلو و متعلقات موتور و گاردان پیاده شده و موتور گیربکس آمادست که پیاده بشه لطفا اگر نکته خاصی در مورد پیاده کردن موتور و گیربکس هست بفرمایید. با تشکر
سلام
اون مطالبو مطالعه کردم والان دو تا سوال دارم اولش اینه که شتاب ماشینم هیچ تغییری نکرده و در سرعت زیادم کشش داره و کم نمیاره
دومین سوالم هم اینه که روغن بیشتر داخل توربین باعث این صدا نشده؟چون یکمی روغن اضافه کردم در حد یه لیتر و کمتر
صدا خیلی کمه و در حال حرکت مثلا سرعت 30 40 کیلومتر اصلا صدا نمیاد ولی صداش قطع نمیشه این نیست بگم که در حرکت صداش قطع شه
ممنون از جوابتون
نقل قول:
صدا ارتباطی با مقدار روغن نداره و مشکل همان یاتاقان مربوطه است که توضیح دادم.
در ابتدا فرسودگی ، کم شدن شتاب و قدرت کشش نداره، اما به تدریج این مشکلات هم اضافه میشه که بستگی به نوع رانندگی و مقدار فشاری که به گیربکس و توربین وارد بشه و مسافت طی شده و.. داره، اما به تدریج و با توجه به مواردی که گفتم، نهایتا منجر به خراب شدن توربین میشه.
اگر به ماشین فشار زیادی وارد نکنید و مراقب باشید، تا مدت زیادی همین توربین کار میده، منتها ریسک شکسته شدن و خرد شدن اجزاء داخلی توربین هم هست که معلوم نیست کی و کجا پیش بیاد.
من مورد خاصی به نظرم نمیرسه چون شما فنی و دقیق هستید و با حوصله کار انجام میدین، فقط اگر از مراحل عکس بگیرید و با توضیحات منتشر کنید ، خیلی بهتره و شاید اگر راهنمایی هم لازم بود ، امکان بیشتری برای همفکری وجود داشته باشه.نقل قول:
pontiac bonneville special 1954
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه دوستان
دوست عزیز قبلا این مشکل کار خاصی را با ماشین انجام دادید ؟
الان اتاق ماشین در حالت اکنومی یا ایستاده نمیلرزه ؟
مسافت طولانی حرکت کردید؟
در مسیر های هموار حرکت کردید؟
من تجربه داشتم اگر پمپ روغن گیربکس صدا بده یکی ار علائمش یه صدای ناله مانند موقع گاز دادن در حالت ماشین ایستاده صدا میاد و صداش موقع گاز دادن بیشتر میشه وقتی گاز ماشین را ول میکنی صداش کمتر میشه اگر بتونی از یه نفر کمک بگیر پشت فرمان بشینه و گاز بده شما هم از زیر ماشین صدا را گوش کن ببین چه وضعیتی داره
اگر توربین مشکل داشته باشه یه صدای کلیک کلیک شنیده میشه در اگر ماشین دور موتور داشته باشه میشه توربین را تست کرد یا اگر دور موتور نداشته باشه وقتی در بزرگرا حرکت میکنی ماشین در سرعتهای بالا کم میاره یا در حرکت اولیه شتاب نداره انگار ماشین جون نداره چون میل شفت گیربکس به هزار خاری استاتر توربین متصله و موقع حرکت در گیرمیشه و ایراد در چرخدنده فنر دار درتوربین هست که لغزش داره یا فنرش شکسته چون استاتر توربین به هزار خاری میل شفت گیربکس متصله این چرخنده فنر دار جلوی لغزش حرکت میل شفت را میگیره تا ماشین با قدرت کافی حرکت کنه اگر ایرا دپیدا کنه ماشین قدرت کافی موقع حرکت نداره
علت ایراد پیدا کردن توربین این مسائل دخالت دارن
1.کم بودن روغن گیربکس
2.زیادبودن روغن گیربکس
3.لرزش در سرعتهای 30تا45 کیلومتر
4.کثیف شدن روغن گیربکس
5.صدایی مثل کلیک کردن یا صدای دوربرداشتن یاد توربین
توربین یکی از علائمش اینکه وقتی شیفتر دنده را از P به دنده عقب میزاری یه صدای واضح مثل ناله یا وژ وژ مانند میشنوی وقتی هم شیفتر را در حالت خلاص میزاری صدا قطع میشه وقتی هم در حالت D میزاری همون صدای ناله برمیگرده یعنی وقتی دنده ها را جابجا میکنی صدای ناله مانند هی قطع میشه و دوباره بوجود میاد
شما روغن گیربکس را نگاه کن ببین مشکل کم بودن یا زیاد بودن نداره همون مسائل که قبلا گفتم در مورد روغن بررسی کن اگر هم ماشین دور موتور داره میتونم بگم چطور توربین را تست کن
سلام اقا ارمین
ماشینم همانطور که خودتم میدونی فولی گیربکسش خرابه به همین دلیل از میزان روغنش اگاهی ندارم
خودمم شکم بر اینه که روغن گیربکسم یا زیاده یا کمه پس حتما در اولین فرصت میرم فولی رو درست میکنم
این مشکل صدا هم از دیروز که نیم لیتر روغن اضافه کردم شروع شده صداش حالت فش فش داره و خیلی کمه و در حالت حرکت و ایستاده صدا تغییری نمیکنه و با گاز دادن صداش زیاد یا کم نمیشه
ماشین شتابش عالیه هم در سرعت کم هم زیاد بالای 100 تا
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس همونطور که شما فرمودی نیم لیتر روغن ریختی چون اضافه ریختی مشکل ایجاد شده