نه این سرویس کاملا به دست متخصصان توانمند داخلی طراحی و اجرا شده و جدا از سرویس گوگل هستنقل قول:
منتظر اخبار رسمی از این سرویس باشید غول دیگری در صنعت اینترنت در راه است
Printable View
نه این سرویس کاملا به دست متخصصان توانمند داخلی طراحی و اجرا شده و جدا از سرویس گوگل هستنقل قول:
منتظر اخبار رسمی از این سرویس باشید غول دیگری در صنعت اینترنت در راه است
تو کرج کسی سرعتش کم شده پارس آن لاین ؟:n04:
این قسمت گزارش مصرف سایتشونو درست کنن که *کل ترافیک مصرفی تو اون بازه زمانی و نشون بده میشه فهمید اینجوری خیلی در هم برهمه نمیشه دقیق محاسبه کرد :n21:نقل قول:
اقا این گاگول فایبر دانلود رایگان شبانه داره یا نه؟ :n02:
یه سرویسیش داره رایگانه :| سرعت 5 مگ :| نامحدود :|نقل قول:
دوستان یه سوال:اگه من بخوام به مخابرات بگم که بیاد خط بیرون خونمون رو برای نویز بر طرف کنه،چه سایتی می تونم شکایت یا درخواست بنویسم؟باید حضوری برم مخابرات ؟اگه میشه راهنماییم کنید.
رفیق شما باید بری حصوری مخابرات.اگه کارتو راه ننداختن یا میتونی یه 20 تومن به همون کارمندش بدی(به عنوان شیرینی) یا میتونی تو سایت مخابرات شکایت کنی.نقل قول:
دوستان شیرازی پارس آنلاین مثل سابقه هنوز؟
هنوز سرویسم مانده اگر ن-ری.ده هنوز مثل صبانت شارژ کنم.
میخواستم پارس آنلاین رو شارژ نکنم، در وقت اضافه قرعه به صبانت افتاد :-دی
لطفا 1-2 نفر سریع reply کنند موضوع حساسه :-دی
ممنون.
نقل قول:
دوست عزیز همه چی بستگی به مرکز مخابراتیتون داره اگه خلوت باشه خوبه و اگه شلوغ باشه افتضاح میشه باید برید ببینید تو محلتونت کسی از پارس انلاین داره یا نه و ازش پرسوچو کنید.:n16:
بستگی داره اگر واسه دانلود شبانه میخوای واسه خیلی ها خرابه فقط واسه بعضی ها سرعت خیلی خوبهنقل قول:
ولی پینگ چند روزه نرماله
منظور شما سایت زیر هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اگه بخایم پارس تو شهرمون سرویس بده باید چه کنیم؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم خودم دارم. افتاده توی تمدید موقتی...میخواستم برای ماه آینده تمدید کنم.نقل قول:
میخوام بدونم محدودیت اعمال نکرده توی چند روز اخیر احیانا؟
هر چند روز عادیش 3-4گیگ بیشتر نمیگرفت 2مگ و مالی نبود.
چون صبانت تازه شارژ کردم امروز واسه خودش دزدی رو آغاز کرده و محدودیتی گذاشته که بیا و ببین بقول معروف.
سرور گرفتیم و فایل اماده کردیم همش به فنا رفت یه شبه.
اره ولی شما که نمیتونی همینجوری شکایت کنی اگه کارتو راه ننداختن شکایت کن.نقل قول:
نه محدودیت به اون صورت نذاشته و فقط سرورهای دانلود رو محدود میکنه ...من خودم میانگین شبی 5 گیگ میگیرمنقل قول:
سلام
من می خواهم از اینترنتم را از صبانت به این شرکت منتقل کنم می خواستم بدانم برای سرعت 512 شبانه حدودا چه قدر دانلود رایگان می توان انجام داد
لطفا را هنمایی کنید
اگه میخوای سرعت شبنت بالا باشه 2 مگ بگیر که نباید زیر 250 بیاد به گفته خود شرکت:n16:با 512 حداقل 64 و حداکثر اگه مرکز مخابراتیتون خلوت باشه 300 به بالانقل قول:
در حال حاضر از پارس آنلاین راضی هستید ?نقل قول:
قطعی زیاد نداشته
اقا نیا نیا...همین الان پارس یهویی :n14::n21:یهویی خراب شدنقل قول:
قطعی زیاد داره توی دوماه اخیر 5-6 باری قطع شده آخرین بار واسه من 2-3 روز به کل و مداوم قطع بود نمایندگی هم زیر بار مشکل نمیرفت که به روزها اضافه کنه.نقل قول:
چندروز پیش اعتراف کردند که مشکل از سمت خودشون بوده و 2روز اضافه کردند.
پارس آنلاین باید اعصاب فولادی داشته باشی و یه خط تلفن رایگان که پشت خط طولانی هزینه ات رو نزنه بالا.
از طرفی باید بگم چی توی این مملکت نرمال کار میکنه که این یک مورد نرمال کار کنه.
چه سرویسی داری عزیز؟نقل قول:
تست کامل نمیشه :n21::n22:
128ک سرویست هست ؟ :دینقل قول:
256 محدود ...پایین ترم اومد :n03:نقل قول:
آقا من صبانتم سرعتم شده 15 کیلوبایت شبانم
پارس آنلاینیها چطوره کوچ کنم بیام اونجا
میگن شبا 300 کیلوبایت میده ؟ محدودیت نداره ؟
آقا به نظرت من الان سرعتم 300 کیلوبایته؟؟؟؟؟بالا رو یه نگاه بندازه شده بدتر از صبانت:n30:نقل قول:
شبانه رایگان پارس آنلاین 512 حجمی
نصف جهان
سرعت به میزانی که در عکس هست ثابت نیست و بین 200 تا 900 در نوسان هست ولی میانگین 500 را هست.
همیــــــــــــــــــــــ ـــن الان
تا دیروز I love pars online میذاشتی،حالا از این به بعد دوباره باید فحشاتو به پارس آنلاین و I love shatel تو ببینیم...................................... .........نقل قول:
کدوم شهری؟ اگه تهرانی،کدوم مرکزی؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
حاجی تو هم که با پــروکسی دان کردی که :دی
کدوم پورت رو ست کردی روش؟
دوستان اینقدر عکس نگذارید و تبلیغ نکنید واسه پارس آنلاین.
میشه مثل صبانت ها...
بروید تاپیک صبانت رو ببینید چه شد که اینطور شد.
از ما گفتن. فردا پارس هم چاپیدن رو شروع کرد نگید نگفتی.
این عکسها مخصوصا بهترین تبلیغه واسه این شرکتها.
خوبه 100مگابیت نامحدود ندارید اینقدر ذوق کردید.
شما مطمئنی باندوید مانیتورنت ترافیکی که از پروک سیفیر رد میشه رو هم کپچر نکرده؟نقل قول:
چون نتورکس هم همین خطا محاسبه رو داره.
وقتی پروک... میزنید فایل دانلود شده رو سایزشو بگیرید دقیق تر مشخص میشه.
پارس آنلاین هر وقت اومد: در کل شبانه روز یه سرویس با کیفیت یکنواخت ارائه داد، سرعت شبانه شو درست کرد به طوری که آدم در هر وقتی از روز بتونه از اینترنت استفاده کنه نه اینکه عملا تو ساعات رایگان اینترنت قطع باشه، تونست کاری کنه که فرت و فرت کمبود پهنای باند نداشته باشه، سرعت دانلود از همه سرور ها چه تو ایران یا خارج از ایران یکی باشه (یعنی حداقل هایی که تو ایران از یه ISP میشه انتظار داشت رو بر آورده کرد) اونوقت میتونه بیاد بگه من گوگل Fiber ایرانم. ولی با شرایط موجود این مقایسه فقط باعث خنده و شادی شنونده ها خواهد شد، مثل همن اتفاقی که تو این تاپیک افتاده.نقل قول:
سلام
چه خبره اینجا؟
شنیدم پارس آنلاین پول داده اعتراض کاربرا تو این تاپیک در نطفه خفه بشه؟
300 کیلو بایت!!! من سرویس 2 مگ دارم (بالاترین سرویس موجود) روزها به زور بهم 200-250 کیلوبایت بده. شبا که اینترنت کلا قطع بوده از اولش. من کاربر 8 ساله پارس آنلاینم. از روز اولی که شبا سرویس رایگان گذاشت هم همینطوری بوده.نقل قول:
کرج سرعت داغون شده هم روز هم شبنقل قول:
داداش تازه واسه همه که خوب نیست واسه خیلی ها افتضاح هست بعضی ها هستن توی مراکز تجاری هستن و توی روز افت سرعت دارن ولی شب سرعتشون خوب هست اینا تبلیغ الکی میکنن آخرش گند میزنن به بقیه :n21:نقل قول:
به نظرم مقایسه isp های کشور های دیگه با ایران کاملا اشتباهه.کافیه همتون برید و این موضوع رو تست کنید
به سایت twitch برید . این سایت مخصوص بازیکن ها هست و از بازی هایی که انجام میدن به صورت live و 1080p استریم میدهند.برای 720p اینطور که توی بخش پشتیبانیش گفته بود 3 مگ اپلود میخواهید . حالا شما فکر کنید این شخص داره با پینگ 18 بازی میکنه . 1080p استریم میده . وب کم با بهترین کیفیت تصویرشو نشون میده و چت صوتی هم با هم بازیکنانش برقراره و بعضی موقع ها هم موقع break شون به you..be سر میزنه و هیچ مشکلی به وجود نمیاد.کافی اینها رو نگاه کنید و شب کابوس ببینید و کاملا از همه چیز نا امید بشید.من شب دانلود نمیکنم اما تاحالا نشده بدون استرس حتی خود بازی هم بدون مشکل انجام بدم چه برسه به کارهایی که بقیه خارجی ها هم زمان انجام میدهند.هیچ وقت مقایسه در این گونه مسائل درست نیست اونم اینترنتی که پر از نوسان هست و حتی 20 % پکت لاست داره.دوستان در خارج در کل 4 ساعت بازی 0.57 % پکت لاست دارند که بعضی هاش هم برای مشکلات سرور اصلی است