نقل قول:
نمایندگی هاشونو تا حالا باهاشون کار نداشتم ولی با فروش تهران و پشتیبانی تهران که برخورد داشتم برخورداشون خوب بوده
به نظر من برخورد بد هر نماینده رو باید به تهران گزارش داد ، با شناختی توی این سه سال از شاتل داشتم مطمئنا پیگیری می کنن
Printable View
نقل قول:
نمایندگی هاشونو تا حالا باهاشون کار نداشتم ولی با فروش تهران و پشتیبانی تهران که برخورد داشتم برخورداشون خوب بوده
به نظر من برخورد بد هر نماینده رو باید به تهران گزارش داد ، با شناختی توی این سه سال از شاتل داشتم مطمئنا پیگیری می کنن
آهان تو شهرستان ها میگم بنده خداها تو تهران خیلی هم خوبن من که راضیم ...........همیشه پیگیر و پاسخگو ..
خوب به تهران زنگ بزنید گزارش بدید یا تو سایت شاتل برید لینک رسیدگی به شکایت بنویسید که مشکل چیه تا بیان درستشون کنند:5:
مطمعآ باشید با این رویه ای که شاتل داره پیش میره که کاربران اینترنت و اغلبشون به دنبال دانلود مجانی بدون محدودیت هستند قول بهتون میدم تا پایان سال آینده تعداد کاربرانش به نصب و کمتر هم میرسد یکیش خوده من هستم یکیش همسایه مان و همین یکی یکی ها در آخر میبینی که میشند خیلینقل قول:
قطره قطره کم شود وانگهی خشکسالی شود
با این تبلیغاتی که شاتل میکنه و دامهایی که گذاشتن بعید میدونمنقل قول:
عجب نوشابه ای برای خودشون باز می کنن !نقل قول:
ارائهی خدمات این شرکت در سطح استانداردهای جهانی به کاربران اینترنت سراسر کشور
به افتخار شاتل بزنین بالا !
سياست شاتل دقيقا همين هستش !! كاربرهاي حرفه و كاربراني كه دانلود رايگان و ... دارند رو مجبور به كوچ ميكنه در عوض با تبليغ 10 تا جاي همون يه نفر كاربر جديد غير حرفه اي ميگيره !! كسايي كه تازه اينترنت رو تجربه ميكنن يا تازه از ديال آپ اومدن adsl بگيرن و همين باعث سودش ميشه به جاي يه نفر 10 نفر آورده كه اندازه همون يه نفر از شبكه استفاده ميكنن و پول 10 تا اشتراك رو ميگيره !!
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
الان 3 ساله ما منتظر تاثیر مثبتیم.............
شما این پست رو بخون:نقل قول:
شما حجم مصرفی که میگید نباید 8 برابر باشه رو منظورتون رو میشه واضح تر بگید یعنی چی 8 برابر یعنی اینکه من شبی نباید 8 گیگ دانلود کنم اولآ که بنده با 512 تو زمانی که محدود نبودم به زور شبی 1 گیگ دانلود میکردم واین یعنی فاجعه شما دقت نکردید من 512 دارم نه 128 یا 256 و کمترین حجمی که باید دانلود داشته باشم در ساعات رایگان نباید کمتر از 1 گیگ باشه بعدشم میشه بفرمایید این قانونی که شما میگید در کجای قرارداد نوشته شده که من حق ندارم در ساعات رایگان نباید حجم مصرف 8 برابر بیشتر باشه. در مورد اینکه پول دادم باید طلب کار باشم چرا که در زمان ثبت نام در شرکت شاتل به من گفتند شما از ساعت 1 شب تا ساعت 8 صبح میتونی به رایگان هرچی دلت می خواد دانلود کنی و چیزی در مورد اینکه اگر زیاد دانلود کنی محدود میشی و... نگفتند پس بحث بحث پول نیست بحث بحثه صداقت در گفتار است که شاتل به هیچ عنوان این گزینه رو نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هم جواب منو بخون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بحث چی بود؟
یه دوستی اومد گفت با سرعت 128 ماهی 10 گیگ دانلود رایگان می کنه و محدود نمیشه
آقا سروش اومدن گفتن پس شما که با 128 ماهی 10 گیگ دانلود می کنی و محدود نمیشی پس منی که 2مگابیت دارم باید 16برابر شما یعنی 160 گیگ دانلود رایگان داشته باشم.من اومدم گفتم شما زمانی می تونی مدعی باشی که 16 برابر اون فردی که 128 داره پول داده باشی.
این از اون بحث.خب اگه فکر می کنی شاتل به دردت نمی خوره فسخ کن.یه چیزی هست به اسم قرارداد.شما اونو باید بخونی بعد امضا کنی.اگه اونو خونده باشی و بعد امضا کرده باشی دست تک تک مدیران شاتلو می بوسی به خاطر اینترنتی که بهت می دن:31:
به نظر من اون کاربری تازه کار تر هست که قراردادی که بهش می دن رو نمی خونه بعد انتظار بیشترشو دارهنقل قول:
سياست شاتل دقيقا همين هستش !! كاربرهاي حرفه و كاربراني كه دانلود رايگان و ... دارند رو مجبور به كوچ ميكنه در عوض با تبليغ 10 تا جاي همون يه نفر كاربر جديد غير حرفه اي ميگيره !! كسايي كه تازه اينترنت رو تجربه ميكنن يا تازه از ديال آپ اومدن adsl بگيرن و همين باعث سودش ميشه به جاي يه نفر 10 نفر آورده كه اندازه همون يه نفر از شبكه استفاده ميكنن و پول 10 تا اشتراك رو ميگيره !!
به هر حال به نظر من کاربری که هر آشغالی رو دانلود می کنه بیشتر به کاربر غیرحرفه ای می خوره تا منی که فقط برنامه ها و فیلم های مورد نیاز و استفاده مو دانلود می کنم:20:
خدا روشکر من کاربر معمولی هستم دانلود هم به ندازه دارم ....:20: مثلا ی آهنگ م ا ه و ا ر ه پخش می کنه منم 3سوت دانلود می کنم همین و تحقیقات دانشگاهی .....
نقل قول:
کاربران حرفه ای بیشتر کیفیت و خدمات براشون مهمه تا چیزای دیگه مثل دانلود شبانه
بنده با نظر BursT کاملا موافقم : به نظر من اون کاربری تازه کار تر هست که قراردادی که بهش می دن رو نمی خونه بعد انتظار بیشترشو داره
من از سال 79 با اینترنت دارم کار می کنم اون زمان که کارت های Dial Up البرز 10 ساعتش بود 3000 تومن که خدابیامرزه اون دورانو تا الان که سه ساله شاتل دارم و کاملا راضی هستم و به عنوان کسی که 11 سال با اینترنت کار کرده هیچ وقت کیفیت سرویس و خدمات دهیش رو به ترافیک رایگان ترجیح نمیدم چه بسا که تو ساعات رایگان هم باز افت سرعتی من ندیدم
در این مورد یه نکته ریز میمونه اونم اینه که ترافیک شبانه قطره قطره جمع میشه و میشه ترافیک یه مرکز ، دوستانی که شبونه ذره ای ترافیک رایگان رو نمی زارن هدر بشه شاید با رفتنشون حداقل بزارن اون بنده خدایی که دوتا Page می خواد باز کنه یا دو تا کلیپ ببینه راحت تر بتونه این کارو انجام بدهنقل قول:
مخابرات تا حالا برای ما خیر داشته . کیلو کیلو شبانه رایگان ازش میگیریم و من یکی که راضی هستم .نقل قول:
شبی 4-5 گیگ رایگان ! روزانه هم ماهانه 16 گیگ 512 - 22 هزارتومن ! { این برای مقایسه نوشته شده }
اون قطره ها بمونه برای باقی کاربرا و شما دوست من :10:
نقل قول:
بله کاربر حرفه ای کیفیت براش مهمه. مثل ما که تو شرکت رفتیم 256 بدون محدودیت شاتل گرفتیم و ظاهرا بعد از اینکه حجم دانلود از یک مقداری بالا بزنه سرعت 256 میشه در حد 20 kb/s !! تازه این سرعت با دانلود مننجر هست و خوبه! از اون بدتر اینکه گاهی حتی صفحه هم باز نمیکنه! مثلا وسط کارای مالی و بانکی سند و رسیو 0 میشه!! اگه بدون محدودیت داره میفروشه ماهی 50 تومان دیگه اینکه از یک حدی بزنه بالا ، سرعت رو کم کنه معنی نداره ،اینجوری در ظاهر داره به من بدون محدودیت میفروشه و پول بالایی میگیره ولی در عمل داره به من یک سرویس با چند گیگ محدود رو میندازه! حالا یک کمی حجمش از سرویسهای معمولی بیشتر هست که خب پولش هم بیشتره!
منم یادش به خیر ، قبل از اینکه اصلا اینترنت دایل آپ کارتی بشه و البرز و ... بیان ، میرفتیم فرم پر میکردیم و یوزر و پسوورد دستی مینوشتیم تا برامون شارژ کنن و البته بازم یادم میاد اون زمانها من ساعتی 1000 تومان هم پول شارژ داده بودم.
نقل قول:
تف هم تو دست مدیران شاتل نمی اندازیم. :2:
زمانی که من قرارداد Eco امضا کردم نوشته بود "تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار میگیرد"
اما جدیدا اومدن عوض کردن و تو قرارداد اینو نوشتن "به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار میگیرد"
که من با قرارداد جدید مشکل دارم و قرارداد ترکمانچای امضا نمی کنم.
ما با شاتل دشمنی نداریم و فقط داریم اطلاع رسانی می کنیم که بقیه دوستان حواسشون رو جمع کنن
نقل قول:
نور به قبرش بباره کاشکی الانم بود به جای شاتل از اون استفاده می کردیم.......:27::27: سرعتش از 1 !!! که بیشتر بود
پس معلوم شد <<شما به اون سرعتا عادت کردید که میگید شاتل خوبه....:21::21:
با این تفاسیر چرا شاتل گرفتی برادر من؟:31:نقل قول:
بله کاربر حرفه ای کیفیت براش مهمه. مثل ما که تو شرکت رفتیم 256 بدون محدودیت شاتل گرفتیم و ظاهرا بعد از اینکه حجم دانلود از یک مقداری بالا بزنه سرعت 256 میشه در حد 20 kb/s !! تازه این سرعت با دانلود مننجر هست و خوبه! از اون بدتر اینکه گاهی حتی صفحه هم باز نمیکنه! مثلا وسط کارای مالی و بانکی سند و رسیو 0 میشه!! اگه بدون محدودیت داره میفروشه ماهی 50 تومان دیگه اینکه از یک حدی بزنه بالا ، سرعت رو کم کنه معنی نداره ،اینجوری در ظاهر داره به من بدون محدودیت میفروشه و پول بالایی میگیره ولی در عمل داره به من یک سرویس با چند گیگ محدود رو میندازه! حالا یک کمی حجمش از سرویسهای معمولی بیشتر هست که خب پولش هم بیشتره!
منم یادش به خیر ، قبل از اینکه اصلا اینترنت دایل آپ کارتی بشه و البرز و ... بیان ، میرفتیم فرم پر میکردیم و یوزر و پسوورد دستی مینوشتیم تا برامون شارژ کنن و البته بازم یادم میاد اون زمانها من ساعتی 1000 تومان هم پول شارژ داده بودم.
اون زمانی که سرعتت 100 کیلوبایت هست نیومدی بگی که دست شاتل درد نکنه حالا که بعد از کلی دانلود سرعتت رو کاهش دادن اومدی بدیشو میگی؟:31:
سلامنقل قول:
دوست عزیز ببخشید شما کدوم استان هستین؟
16گیگ ماهانه 22تومان فقط ؟؟یعنی هرگیگ 1500تومان؟
بعد سرعتتون رو چنده؟وشبانه ازچند تا چند دارین؟
ممنون اطشما
آقایون اینقدر بی خودی با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحث نکنید
چون منطقتون با این دو تا فرق داره بجایی نمیرسین !
اون موقعی که سرعت خوبه داره وظیفشو انجام میده براشم پول میگیره. مفتی کار نمیکنه .نقل قول:
شما وقتی اب خونت وصله میری اداره اب تشکر میکنی ؟
اما وقتی قطع میشه زنگ میرنی ببینی چرا قطع شده.
خدا رو شکر..........:42::42:نقل قول:
سلامنقل قول:
بله کاملا موافقم
همه چیز سر جای خودش معنی میده و تشکر الکی هم زیاد جالب نیست و گاهی با توهین ویا شوخی اشتباه میشه. فکر کنید وقتی اینترنت مشکلی نداره چت کنیم یا زنگ بزنیم بگیم دستتون درد نکنه ، اون وقت طرف مقابل فکر میکنه ما اینترنت ندیده ایم یا شاید خوشحال بشه ولی کلا همچین کاری بی معنیه
ولی وقتی مشکلی باشه باهاشون درمیون میگذاریم و اگر رفع شد ازشون تشکر میکنیم که نشانه ادب خودمونه:21:
اتفاقآ شما ظاهرآ متوجه بحث من نشدید من دارم میگم به من ربطی نداره که سیاست شاتل چیه در قبال سرویس رایگان اسم سرویس رایگان روی خودش هست سرویس رایگان داده میشه من هم ازش استفاده میکنمنقل قول:
در مورد قرارداد هم هیچ جای قرارداد بنده ننوشته که شما اگر در ماه از یک حدی دانلود شما تجاوز کنه شما رو با مشترکین پرمصرف به اشتراک میزاریم مطمعآ باشید اگر چه در قراردادو چه تلفنی به من این قانون رو میگفتن شک نکنید که قرارداد نمیبستم ولی چون شاتل با کاربرانش صادقانه صحبت نمیکنه این میشه که همه ناراضی هستند و همه دارند میرند از این شرکت
در مورد فسخ هم برای چندمین بار میگم مگر دیوانه ام که 70 هزارتومن بدم و 10 گیگ هم طلب دارم بیام فسخ کنم میزارم سر موقعه خودش که تموم شد مطمعآ باشد که از این شرکت میرم و تا میتونم تبلیغ میکنم در همه جا که به هرشرکتی که می خوان دوستان برند بروند ولی شاتل هرگز نرند
در مورد اینکه شما چیزهای خوب دانلود میکنید و دیگران آشغال از کجا معلوم که شما چیزهای آشعالی دانلود نمیکنید میشه بفرمایید اون چه فیلمی هست که شما دارید دانلود میکنید که حجمش زیر 1 گیگ هست ومیشه بفرمایید که ایا شما کارتون با یک فیلم را میوفته منظورم اینه که در ماه شما فقط یک فیلم دانلود میکنید ودیگه هیچ فیلم خوبی نیست که شما دانلود کنید
شما ظاهرآ به قول خودت 10 ساله داری کامپیوتر داری و با اینترنت کار کردی منم از ساله 81 تا الان اینترنت دارمنقل قول:
یک زمانی چون دیال آپ بودم و نمیتونستم فیلم و یا بازی حجیم رو دانلود کنم بی خیالش میشدم و کارم وب گردی ویا چت در یاهو بود ولی الان که ADSL گرفتم به نظر خودم اگر قراره که 512 بگیرم و کارم بشه وب گردی باید یکم از نظری مغزی ایراد داشته باشم چرا که با همون دیال آپ هم میتونم این کار رو بکنم پس از سرویس رایگانم استفاده میکنم و باید هم استفاده بکنم مثل اینکه یکی به شما بگه اگر یک پرس چلوکباب از رستوران ما بخورید یک پرس هم به شما مجانی میدیم بعد من بیام پول یک پرس چلوکباب رو بدم وبعد بگم اون پرس مجانی رو نمی خوام بدیدش به یکی دیگه
در مورد اینکه دوستانی که نمیزارند ترافیک شبانه هدر بره باید به شما عرض کنم که 80 درصد کسانی که از ADSL استفاده میکنند سرویس رایگانش براشون مهمترین چیز هست پس مطم, باشید اگر همین کاربران پرمصرف دانلود مجانی نباشند شرکتهای شاتل برشکسته میشند چرا که کسی ازشون اکانت نمیخره که بعد بتونه سرویس بده به کسانی که به قول شما و مثل شما از دانلود شبانه استفاده نمیکنند
شما کاربران معمولی باید قدر ما کاربران دانلود رایگان شبانه را بدانید چرا که اگر ماها نباشیم شرکت شاتل و کلآ شرکتهای دیگه همشون برشکسته میشند قدر مارو بدونید از ما گفتن
اگر این بنده خاد شاتل گرفته مثل خیلی ها و منجمله خود من گول اسم و سابقه این شرکت و اینکه شما چیزی بنام محدودیت ندارید و هر اندازه که دلتون میخواد دانلود رایگان داشته باشید رو خوردیم.نقل قول:
در مورد سرعت هم باید به شما بگم که بنده با 512eco روزها سرعتم از 65 بالاتر نمیره در حالی که پسر عموی من از یک شرکت دیگه 128eco سرعتش 65 هست پس اینقدر نگید سرویس خوب میده سرعتشم خوبه
دقیقا اون زمان که از شاتل لعنت الیه داشتم مدیریتش میگفت اون زمان که خوب بود اومدی تشکر کنی!! واقعا که خیلی پر رو هستن....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داداش شما اهل کدوم استانی؟
16گیگ رو برا یک ماه گرفتی 22؟این جوری کخ می افته هرگیگ 1500که عالیه
داداش سرعتت رو چنده وچند ساعت رایگانه؟
ممنون ازت
چرا از شاتل گرفتم؟؟؟ چون گفته بود سرویس نامحدود!! یعنی واقعا معنی نامحدود اینقدر برای شما و شاتری ها گنگ هست؟؟؟؟ بله اگه از اول میدونستم اینجوریه هیچ وقت نمیگرفتم:46:نقل قول:
دوستان جواب دادن. اون زمان وظیفشون رو انجام دادن در قبال پولی که گرفتن . اگه مجانی این کار رو میکردن حتما اشون تشکر میکردم!!! و حالا حق نداشتن سرعت رو کم کنن!! حالا هم صدای من و همه در اومده چون دارن دزدی میکنن!
شاتل پول 256 از شما گرفته بهتون تقریبا 800 کیلوبیت سرویس داده.نقل قول:
اون موقعی که سرعت خوبه داره وظیفشو انجام میده براشم پول میگیره. مفتی کار نمیکنه .
شما وقتی اب خونت وصله میری اداره اب تشکر میکنی ؟
اما وقتی قطع میشه زنگ میرنی ببینی چرا قطع شده.
حالا این با مثالی که شما زدی چه ربطی داشت؟:31:مثل اینه که شما پول آب بدی بهت آب قند بدن.در این صورت نمیری تشکر کنی؟
اگه بری قراردادتو بخونی درش دقیقا نوشته که سرویس شما به صورت share شده اس یعنی اینکه سرعتت می تونه تا یک دهم سرعت قرارداد کم بشه.نقل قول:
اتفاقآ شما ظاهرآ متوجه بحث من نشدید من دارم میگم به من ربطی نداره که سیاست شاتل چیه در قبال سرویس رایگان اسم سرویس رایگان روی خودش هست سرویس رایگان داده میشه من هم ازش استفاده میکنم
در مورد قرارداد هم هیچ جای قرارداد بنده ننوشته که شما اگر در ماه از یک حدی دانلود شما تجاوز کنه شما رو با مشترکین پرمصرف به اشتراک میزاریم مطمعآ باشید اگر چه در قراردادو چه تلفنی به من این قانون رو میگفتن شک نکنید که قرارداد نمیبستم ولی چون شاتل با کاربرانش صادقانه صحبت نمیکنه این میشه که همه ناراضی هستند و همه دارند میرند از این شرکت
در مورد فسخ هم برای چندمین بار میگم مگر دیوانه ام که 70 هزارتومن بدم و 10 گیگ هم طلب دارم بیام فسخ کنم میزارم سر موقعه خودش که تموم شد مطمعآ باشد که از این شرکت میرم و تا میتونم تبلیغ میکنم در همه جا که به هرشرکتی که می خوان دوستان برند بروند ولی شاتل هرگز نرند
در مورد اینکه شما چیزهای خوب دانلود میکنید و دیگران آشغال از کجا معلوم که شما چیزهای آشعالی دانلود نمیکنید میشه بفرمایید اون چه فیلمی هست که شما دارید دانلود میکنید که حجمش زیر 1 گیگ هست ومیشه بفرمایید که ایا شما کارتون با یک فیلم را میوفته منظورم اینه که در ماه شما فقط یک فیلم دانلود میکنید ودیگه هیچ فیلم خوبی نیست که شما دانلود کنید
من بالغ بر 12-13 از بهترین سریال های آمریکایی رو دانلود می کنم و می بینم.به نظر من کاربری که 20 هزارتومن پول اینترنت می ده نباید انتظار داشته باشه هر چیزی که دلش بخواد رو ببینه
شما زمانی که 10 میلیون تومان می دی یه پراید می خری،انتظار پرادو ازش داری؟
این 80 درصدو از کجا اوردی؟آمار رسمی ای منتشر شده؟یا از اونجایی که شما و بروبچ فامیلتون دانلود شبانه رایگان دارین حتما 80 درصد کاربرا دانلود دارن؟:31:نقل قول:
در مورد اینکه دوستانی که نمیزارند ترافیک شبانه هدر بره باید به شما عرض کنم که 80 درصد کسانی که از ADSL استفاده میکنند سرویس رایگانش براشون مهمترین چیز هست پس مطم, باشید اگر همین کاربران پرمصرف دانلود مجانی نباشند شرکتهای شاتل برشکسته میشند چرا که کسی ازشون اکانت نمیخره که بعد بتونه سرویس بده به کسانی که به قول شما و مثل شما از دانلود شبانه استفاده نمیکنند
به نظرت با عقل جور در میاد که سرویس 256 نامحدود رو با سرعت بیشتر از قرارداد بدن؟:31:نقل قول:
اگر این بنده خاد شاتل گرفته مثل خیلی ها و منجمله خود من گول اسم و سابقه این شرکت و اینکه شما چیزی بنام محدودیت ندارید و هر اندازه که دلتون میخواد دانلود رایگان داشته باشید رو خوردیم.
در مورد سرعت هم باید به شما بگم که بنده با 512eco روزها سرعتم از 65 بالاتر نمیره در حالی که پسر عموی من از یک شرکت دیگه 128eco سرعتش 65 هست پس اینقدر نگید سرویس خوب میده سرعتشم خوبه
پول سرویس 256 رو گرفتن نه 800 کیلوبیت رو!!!نقل قول:
چرا از شاتل گرفتم؟؟؟ چون گفته بود سرویس نامحدود!! یعنی واقعا معنی نامحدود اینقدر برای شما و شاتری ها گنگ هست؟؟؟؟ بله اگه از اول میدونستم اینجوریه هیچ وقت نمیگرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان جواب دادن. اون زمان وظیفشون رو انجام دادن و حق نداشتن سرعت رو کم کنن!! حالا هم صدای من و همه در اومده چون دارن دزدی میکنن!
بعدشم مگه الان اینترنت نداری؟خب داری دیگه!!!:31:
محدود یعنی اینکه بعد از تمام شدن حجمت نتونی به اینترنت وصل شی
از من پول 2 مگ رو گرفته نه 256 اینم وضعیت خدماتشه.نقل قول:
نه نمیرم تشکر کنم.
نقل قول:
خیر عزیزم. محدود یعنی اینکه الان وب هم باز نمیکنه! باید دو سه بار ریفرش کنی تا باز کنه!
اونی که میگی سرعت بالاتر میره دلش برا من و شما نسوخته ، چه محدود و چه نامحدود . اگه محدود باشی که زودتر حجمت تمون میشه و باید بری دوباره شارژ کنی که کلی بیشتر سود به جیب میزنه:46: نا محدود رو هم هی پیغام میده که مثلا اگه ART3 داشته باشی هی میگه بیا ART بالاتر بگیر و این حرفها!
ما که 800 ندیدیم! ولی اگه از اول تا آخرش همون 256 رو ثابت بدن ما مشکلی باهاشون نداریم. به قول خودت پول 256 رو گرفتن دیگه؟ پس چرا 800 میدن؟!!! یا مریضن! یا هم میخوان اینجوری بعدش دزدی کنن دیگه! در هر صورت طرف میره از یک جای دیگه میگیره که مریض نباشن!:46:
نکنه شما انتظار داری کاربرا برن سرعتشون رو محدود کنن ( حالا چه دانلود منیجر و چه باز کردن صفحه و ... ) که آخر دوره مشکل نخورن!!
:46:نقل قول:
----------
:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
سرعت بالاتر=حق انتخاب بیشتر:نقل قول:
خیر عزیزم. محدود یعنی اینکه الان وب هم باز نمیکنه! باید دو سه بار ریفرش کنی تا باز کنه!
اونی که میگی سرعت بالاتر میره دلش برا من و شما نسوخته ، چه محدود و چه نامحدود . اگه محدود باشی که زودتر حجمت تمون میشه و باید بری دوباره شارژ کنی که کلی بیشتر سود به جیب میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نا محدود رو هم هی پیغام میده که مثلا اگه ART3 داشته باشی هی میگه بیا ART بالاتر بگیر و این حرفها!
ما که 800 ندیدیم! ولی اگه از اول تا آخرش همون 256 رو ثابت بدن ما مشکلی باهاشون نداریم. به قول خودت پول 256 رو گرفتن دیگه؟ پس چرا 800 میدن؟!!! یا مریضن! یا هم میخوان اینجوری بعدش دزدی کنن دیگه! در هر صورت طرف میره از یک جای دیگه میگیره که مریض نباشن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکنه شما انتظار داری کاربرا برن سرعتشون رو محدود کنن ( حالا چه دانلود منیجر و چه باز کردن صفحه و ... ) که آخر دوره مشکل نخورن!!
کسی که سرعت کمتر رو بخواد می تونه با نرم افزار های مختلف خودشو محدود کنه
کسی هم که زمان براش مهم هست می تونه با بالاترین سرعت دانلود کنه
حالا این به نفع ما هست یا به ضررمون؟
به نظر من به نفعمون هست.
برای نامحدود هم در جشنواره هاش شما بخوای سرویس بالاتر استفاده می کنی نخوای هم نمی کنی.بازم فکر کنم یه حق انتخاب اضافه بهت می ده دیگه.حالا این خوبه یا بد؟به نظر من که اینم خوبه
شمایی که میگی 800 ندیدی یعنی با 256 صد کیلوبایت دانلود نمی کردی روزای اول دوره ات؟
اگه سرویسش نمی ارزید-با توجه به تغییر نکردن سرویس های آرت- چرا گرفتیش؟
دقیقا!هر کاربری که نمی تونه مصرفشو کنترل کنه با برنامه خودشو محدود کنهنقل قول:
این حسنه دیگه!
حالا شما اگه اینقدر ناراحت هستی یه پیغام بده به پشتیبانی بگو نمی خوام سرعتم بالاتر از قراردادم باشه اونوقت فکر کنم برات محدودش کنند به سرعت قراردادت:46:
متاسفانه باب شده که برای هر سوال و موردی یه جواب باید داده شه در حمایت از شاتل
ولو تکرار مکررات باشه یا بازی با لغات
همیشه این بوده که یه چیز غلط حتی 1 بار هم گفتنش ممکنه تاثیر منفی رو ذهن داشته باشه(مثله حمایت های نادرست از شاتل) اما یه چیز درست(انچه که 80% کاربر های پی سی وورلد واقفند) رو باید 30 بار گفته شه تا شاید بشینه تو منطق
افراد همه از قوانین شاتل مو به مو اطلاع دارند و همه جاهای 2 پهلو رو از بر هستند تا به موقعش استفاده کنند
ایا در سایر مسائل زندگی هم اینگونه هستند یا فقط در این مورد و ان هم شاید شاید بدلیل منفعتی؟!؟!؟!
لطفا به شعور همدیگه احترام بذارید و اگر چیزی را هم نمیخواید به هر دلیل قبول کنید , دوباره بازگو نکنید و فقط پستتان را بذارید
چون دیگه ناکارامدی خدمات شاتل بر کسی پوشیده نیست و الحمدله جز 2,3 نفر همه میدونیم در چه وضعه بدی هست و فقط تلاشمان برای اطلاع رسانی برای افراد جدید هست تا بلکه بتوانیم مانعه اشتباه کردنشان شویم
سپاس
نقل قول:
دوست عزیز سرعت رو 2 مگ میبندن ما هم فلان چیز رو احتیاج داریم دانلود می کنیم خوب باید پولشو بدیم دیگه همه چی که مفت نباید باشه عزیزم :31: مثلا فک کن همان فایل تو روز باسرعت واقعی 128 30 دقیقه طول میکشه ولی چون شاتل 2 مگ بسته همون و شاید 5دقیقه طول بکشه بگیری این بهتر یا اون ؟؟؟؟ خدایی من با شبانه کار ندارم چون 1هفتس هنوز استفاده نکردم ......... ولی روزانه را دیگه منکر نشید توروخدا :18:
این کجاش دزدی جون من ؟؟ مگر اینکه نه منظورت شبانه باشه که عمرا هیچ شرکتی تو شب 2مگ نیست چه برسه به شاتل با این همه مشترک :8:
اینم نمایی از کاربر بیچاره و شاتل :31: :27:
اگر میخواین درخواست فسخ بدید حتما هر روز پیگیر بشید که این شاتل خیلی بد جنس تشریف داره و هی میخواد کــــش بده :21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ساعت 1 ظهر
بچه ها من چشمام ضغیف شده 2 mb رو 0.49 mb می بینم یا شاتل دزد شده>>>>>>:18::18:
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
الان زنگ بزنه پشتیبانی میگه شما دچار حمله شیرینگ شدینقل قول:
بعد میگه سرعتتون که خیلی خوبه :devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:: devil::devil:
خوب مصل اینکه هدیه نورزوی هم 3 گیگ دادند
یک مو از خرس کندن غنیمته:21:
این هم از هدیه نوروزی مشتریان آرت 2 تا 4 شاتل . واقعا خنده داره !!!! واقعا نمیدونم با چه روئی این ایمیلو برام ارسال کردم
-----------------------------------------------------------------------------
مشترک گرامی :
با تبریک فرا رسیدن سال نو، علاقه مندیم به اطلاع برسانیم به مناسبت عید نوروز و آغاز سال جدید، یک ساعت مکالمه تلفن بین المللی رایگان به عنوان هدیه نوروزی شاتل، تقدیم شما می گردد که می توانید طی روزهای دوم تا سیزدهم فروردین ماه 1391 از آن استفاده کنید. نام کاربری و رمز عبور طی روزهای آینده از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد. امید است فراهم آوردن رضایت خاطر مشتریان عزیز خانواده ی بزرگ شاتل و ارایه ی سرویس با بهترین کیفیت ممکن همچون همیشه یکی از مهم ترین افتخارات ما باشد.
برایتان ایامی به کام، نوروزی پیروز و سالی سرشار از موفقیت آرزومندیم.
گروه شرکت های شاتل
-----------------------------------------------------------------------------
ماهی 55 هزار تومان به حسابشون واریز کنم . بعد یک ساعت مکالمه تلفن بین المللی بهم بدن اون هم تو بازه زمانی دوم تا سیزدهم فروردین ماه 1391
البته از اول هم معلوم بود با این محدودیت ها مثل سال قبل خبری از سرعت 2 مگ نیست . اما این یکی دیگه شاهکاره
[QUOTE=redfild;6899872]مخابرات تا حالا برای ما خیر داشته . کیلو کیلو شبانه رایگان ازش میگیریم و من یکی که راضی هستم .
شبی 4-5 گیگ رایگان ! روزانه هم ماهانه 16 گیگ 512 - 22 هزارتومن ! { این برای مقایسه نوشته شده }
اون قطره ها بمونه برای باقی کاربرا و شما دوست من :10:[/QUOTE
دوست عزیز مطمئنید که محدودیت داره . پس چرا هر چی مپرسیم میگن نامحدوده ؟