بسیار بسیار افتضاح شده دیگه نمیشه تحمل کرد ..اخه چی کار میکنن که 30 دقیقه ملی میشه 30 دقیقه نیمه ملی میشه یه 10 دقیقه هم جهانی میکنن !یه کلید واسه این اینترنت وا مونده هم بساز دیگه اقای مووچکریم
Printable View
بسیار بسیار افتضاح شده دیگه نمیشه تحمل کرد ..اخه چی کار میکنن که 30 دقیقه ملی میشه 30 دقیقه نیمه ملی میشه یه 10 دقیقه هم جهانی میکنن !یه کلید واسه این اینترنت وا مونده هم بساز دیگه اقای مووچکریم
انقد اینترنت اینترنت نکنید باو این در حد اینترانتم نیس
یه زمان با اینترانت تبیان میشد قاچاقی به اینترنت وصل شد با این اون کارم نمیشه کرد :n21:
سرعت خیلی نوسان داره با لینک های داخلی .خارجی که کلا پوکیده یکی بدادمون برسه بخدا اینترنت ایران جز عذاب و اعصاب خوردی هیچی دیگه نداره.
من که واقعا دیگه کلافه شدم
این اینترنت اصلا قابل استفاده نیست دیگه
هر نیم ساعت یه بار قطع میشه یا ملی میشه
کسی میدونه اگه درخواست قطع اشتراک بدیم چند روزه رسیدگی میکنن؟
خسته نشدید هر روز میاید اه و ناله مکنید از اینترنت
هر بار امدم تو این تاپیک همین وضع بوده
طرف ماهی 75 هزار تومان پول اینترنت درپیتی میده . هی میاد اینجا اه و ناله میکنه
دوستان ناراحتین برید شکایت کنید . سرویستون رو کنسل کنید کاهش پهنای باند بدید
ناراحت نشید حقیقت تلخه مطمئن باشد اینترنت بدتر از این خواهد شد شک نکنید تازه کجاشو دیدید
ملت همیشه خواب
متاسفانه بخوای نخوای شما هم جز این ملت خوابیده حساب میشید پس بجای گرفتن ژست روشنفکری راه حل موثر بدید. در ضمن اینجا آه و ناله نکنیم کجا کنیم؟؟؟؟؟نقل قول:
استاد اینجا تاپیک تبادل نطر و اعلام وضعیت اینترنت مخابرات تهران هستنقل قول:
ما خواب شما بیدار ، اصن شما چگوارا :n09:
شما پاشو برو انقلاب کن یه ملتی هم دعات میکنن
عزیز بهت برخورد کاش موقعی که سر ماه میشه باید پول بدی اون موقع هم بهت بربخوره که داری پولی میدی که با هزار زحمت یا بابات یا خودت داری در میارینقل قول:
باید بدی به اینترنت داغون مخابرات .
گفتم تلخه اینم نتیجهنقل قول:
من 1 ساعته بعضی سایتها که سرورش در خارج هست مثل همین پی سی ورلد باز میشه بعضی نمیشه
معلوم هست دارن چیکار می کنن؟؟؟؟