نقل قول:
چرا آخه کامل توضیح داده توی فایل Readme کاری نداره بخون از روش و هر کاری گفته انجام بده:46:
Printable View
نقل قول:
چرا آخه کامل توضیح داده توی فایل Readme کاری نداره بخون از روش و هر کاری گفته انجام بده:46:
این عکسایی که قبل از رفتن تو بازی میاد همشون تو بازی هستن نه؟ ولی این عکس که تو social club هست. اون نیست؟!!
تاکسی سوار شدن تو نسخه های قبلی بازی نبود نه؟ تو این نسخه گنجانده شده نه؟ :31:
کسانی که راهشون تو مقصد رفتن در مرحله ها دوره میتونن از تاکسی استفاده کنن باحاله زود با enter زدن میره! :31: من که اینکارو میکنم. اگه تاکسی پیدا نکردین میتونین به رومان زنگ بزنید و car service بگیرین :31:
من بیشتر اوقات اینجوریم رم اگه مقصد دوره.
همینجوری گفتم شاید همه میدونستین! :31:
این دوربین پشت ماشین هم چرا یکم سمت چپه تو نسخه های قبل همش پشت، پشتش بود؟!
من بازی رو سیو نمیکنم خودش سیو میشه مشکلی نیست؟ مثلا بعدا خواستم ذخیره کنم؟
نقل قول:
همشون هستن:31:
بله میشه سوار تاکسی شد:31:
همه هم میدونستن:31:
این دوربین کلا همینجوریه
اگه سیو کنی بهتره چون الان داره اتومات سیو میشه و به صورت دستی هم خودت سیو کنی برای بکاپ گرفتن لازم میشه و بدرد میخوره
من زبانم زیاد خوب نیست من این بازی رو یک ساله تموم کردم فقط میخواستم بدونم این برای eflc هم کار میده یا نهنقل قول:
نقل قول:
آره برای EFLC هم عمل میکنه:46:
نه میدونم که سوار میشه میخواستم بدونم همه میدونن که تو مرحله هم میشه اگه مقصدش دور بود میشه سوار شد و حوصلش کمتر میشه. چون گاهی مرحله ها راهش خیلی دوره و باید با تاکسی بری اگه حصوله نداشته باشی! :31:نقل قول:
منظورم این بود که با تاکسی برین زودتر مقصدین ! :27:
میگما یه یکی دوباری تو یابون اتوبوس اومد. الان نمیاد چرا؟ میخوام سوار شم ببینم چه خبره! :31:
GTA دیگه ای قرار نیس بیاد؟:دی
این که فسیل شد دیگه
اتوبوس کم میاد توی خیابونها ولی توی شهر اولی یه جا هست که مثل ایستگاهه اونجا همیشه 3 تا اتوبوس هست که میتونی سوار بشی یکمی بگردی خودت پیدا میکنی نزدیک پمپ بنزینه:31::46:نقل قول:
نقل قول:
هنوز که به طور قطعی چیزی معلوم نیست ولی شایعاتی مبنی بر اینکه GTA V تا پایان سال 2011 یا اوایل سال 2012 میخواد بیاد هست ولی فقط در حد شایعه هست
الیته توی سایت استار گیمز هم همچین مطلبی رو گزاشته میتونی بری ببینی :46:
نگاهی به حواشی مرتبط با Grand Theft Auto V
چطوری؟ کدم فایلو باید کجا کپی کنم؟ توی کدو فولدر بازی باید کپی کنم؟نقل قول: