سلام
میخواستم بدونم اگه سرویس 1m را بگیرم بعد بخوام ترافیک اضافه بخرم قیمتش همون گیگی 5 تومنه؟ اگه اره...
نظرتون چیه که 1m با 2g ترافیک به 55 تومن و بعد 5g اضافه بگیرم 24 تومن؟
Printable View
سلام
میخواستم بدونم اگه سرویس 1m را بگیرم بعد بخوام ترافیک اضافه بخرم قیمتش همون گیگی 5 تومنه؟ اگه اره...
نظرتون چیه که 1m با 2g ترافیک به 55 تومن و بعد 5g اضافه بگیرم 24 تومن؟
قضیه این تقسیم بر هشت رو کی راه انداخته ؟
وقتی می ری سرویس بگیری میگن 256 کیلوبایت هستش
وقتی هم از سرعت پایین مثلا 80 کیلوبایتی شکایت می کنی می گن این 256 رو تقسیم بر هشت کن سرعت واقعیت رو نشون می ده
آخرش این 256 کیلو بیت هستش یا کیلوبایت ؟
تا دو ماه قبل با سرعت 240 کیلوبایت دانلود داشتم الان فوق فوق تا 120 کیلوبایت بره
غیرمستقیم شنیدم که اگه دانلودت زیاد بشه سرعتت رو کم کی کنن ولی توی شارژ بعدی دوباره سرعتت به حالت اول بر می گرده حالا منتظر هستیم ببینیم توی شارژ بعدی درست می شه یا نه
کسی نیست جوال من رو بده؟نقل قول:
راستی دانلود مجانی از چه ساعت تا چه ساعتی هست؟ من از 1 تا 6 صبح 1.1 گیگ دانلود داشتم، خوبه یا بد؟
نقل قول:
صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید
256 کیلوبیت اصلشه ، اونا اشتباه بهتون میگن ، پس نتیجه میگیریم سرعت دانلود شما اگه 32 به بالا باشه حق شکایت ندارید :46:نقل قول:
این پاراگراف اخر هم توی شاتل اتفاق می افته نه پارس انلاین . اینجا به دانلود زیاد و ... کاری ندارن اگه سرعتت کم شده مشکل از منطقه مخابراتی شما هست . البته الان سرعت تمام بچه ها افت کرده که برمیگرده به پارس انلاین
:20: دلبندم خوب دقت کن که من نگفتم مشکل از پارس نبوده.من میگم هر موقع پارس این مشکل رو به وجود میاره،با این روش حلش میکنم.الان جمله هام رو هم فارسی گفتم که خوب متوجه بشی دوست عزیز !! :31:نقل قول:
عزیزم منم فارسی واست بگم که : خیلی ها مودمشون رو bridge تنظیم میکنن نه pppoe یا pppoa ...نقل قول:
وقتی bridge باشه چه شما مودمتون روشن باشه و چه نباشه اصلا به نت وصل نیستید...
یعنی مودم رو روشن کنی یا خاموش کنی هیچ فرقی واست نمیکنه...
با اجازت اینی که گفتم در مورد شاید 90 درصد بچه ها صدق میکنه...
آخه مشکل اینجاست که ماله من دقیقا bridge هست و من خودم از پشتیبانی پرسیده بودم قبلا و اونهم این راهنمایی رو کرد و من هر دفه جواب گرفتم !!!
حالا آقا این که مشکلی نیست.ارور گرفتی شما این کار رو نکن.ما هدفمون کمک کردن بود.عزت زیاد
ترافیک اضافی برای همه سرویس ها قیمت یکسانی داره.از نظر من اگه فقط اهل دانلود شبانه هستی 1m بگیرنقل قول:
درباره جمله اول تا اونجایی که من می دونم این کارشون دیگه به یه جور رسم واسشون تبدیل شده و وقتی که می خواهی ازشون اشتراک بگیری به کیلوبایت بهت می فروشن و وقتی که ناراضی هستی باهات به کیلوبیت حرف می زنننقل قول: