سلامنقل قول:
منم دارم از سپنتا فرار میکنم.یک ماه از نوین نت تستی گرفتم.هم قیمتاش خوبه و هم ظاهرا سرویسش.وصل شد خبر میدم.:46:
Printable View
سلامنقل قول:
منم دارم از سپنتا فرار میکنم.یک ماه از نوین نت تستی گرفتم.هم قیمتاش خوبه و هم ظاهرا سرویسش.وصل شد خبر میدم.:46:
شاتل پارس انلاین سپنتا نرید ........................ سپنتا باز خوب ولی کیفت باند جالبی نداره مخصوا برای گیم انلاین و گران هست ....
کسی از دوستان نگفت مخابرات اینترنتی ثبت نام داره یا نه ؟!! ... ادرس بدید 512 راحت میدن چی میخواد ؟!!
دوستان من الان 128 صبانت دارم و سرعت دانلود روزانم حدودا 220 هستش و شبانه هم 50 تا 80
یعنی هر شب سرعت همین بوده و اصلا مثل شاتل یکدفعه سرعت رو کم نمیکنن
بیشتر از همه سرعت شبانه رایگان برام مهمه ! کسی سرویس بهتری از شرکت دیگه ایی که برای غرب تهران طرف های شهرک اکباتان خوب باشه سراغ داره ؟ یا کلا تهران
سلام مودم بدون طرح است و 110 خریدمش و نوش 110 تومان است.مال شرکت مبین نت است
مدل : bm632
به علت جابجایی خونه میخوام بفروشمش
به قیمت 75 تومان . 4ماه کار کرده در حد آکه همه چیش توپه.
اگر مایل بودید با مودم وایفای 130 ایرانسل(از این مودم بزرگ ها) که قیمتش 100 تومان است تعویض میکنم .
دوستان پیام خصوصی بدن
اینم عکسش :
از اهواز
Click here to view the original image of 946x274px.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یه سوال در مورد ترافیک مصرفی دارم ،می خواستم بدونم مبنای محاسبه ترافیک مصرفی آیا فقط میزان دانلود است یا مجموع دانلود وآپلود با هم.
سلامنقل قول:
مسلماً مجموع دانلود و آپلود.
سلام من پارس آنلاین دارم خیلی خوبه من سرویس 512 گرفتم خیلی هم سرعتش بالاست تو هم پارس آنلاین بگیر
دوستان لطفا در مورد adsl مخابرات تو شرق تهران ( شهید تندگویان) نظر بدید برای بازی آنلاین چجوریاست ؟
تا انجا که یادمه یکی از دوستان که مانند من مشکل داشت البته من از تندگویان نبودم ولی ان دوست بود با هم رفتیم از مخابرات بیروننقل قول:
کلا روتر این مرکز تا دو ماه پیش مشکل داشت
بچه ها از ساعت 3 دیشب تا الان دیگه اینترنت من صفحه هم باز نمیکنه . زنگ زدم پشتیبانی میگه خطت نویزش بالاست باید سرویس پایین تری برداری :(
هیچ راهی بجز پایین اوردن سرویس برای رفع نویز خط نیست . حتی به سر خط هم وصل کردم بازم نویز داشت.
مگه میشه یه دفه خط نویز بگیره اخه الان یه هفته هست دارم سالم بود؟