ببخشید حواسم نبودنقل قول:
acer aspire 4530
ببخشید حواسم نبودنقل قول:
acer aspire 4530
همه نوت بوک های سر fw4 از نوع gddr3 است!نقل قول:
به نظرتون از نوتالی بگیریم چطوره ؟
Fujitsu-Seimens Esprimo V6545نقل قول:
2.1 2MB 800
2GB
250
ATI 3450
15.4
2.8 kg
675000
سلام به همگی...
من میخوام این مدلو بخرم،اگه نظرتونو بگید ممنون میشم
Sony cs325
CPU:core2dou 2.1 2MB Cash FSB:800
4:Ram
320:HDD
VGA:9300 GForce
14:LCD
Made By China
قیمت: تومن 1,060,000
1:اگه مدل بهتری رو میدونید ممنون میشم پیشنهاد بدید...البته تا سقف 1200000 تومن مانی دارم!
2:از جایی که قیمت گرفتم،گفت خودمون (یعنی خود مغازه دار) گارانتی میکنه،حالا می خواستم بدونم می شه بهشون اعتماد کرد یا نه؟
3:آیا خرید لپ تاپ که ساخت چینه عاقلانه هست؟آخه بیشتر مدل ها ساخت USA بودن حالا می خوام بدونم میشه به چین بودنش اعتماد کرد؟
4:موقع خرید باید چه چیزایی رو تست کرد؟به چه چیزایی باید بیشتر دقت کرد؟
ممنــــــــــــــــــــون ..............Tanx
دوستان ممكنه كيفيت صفحه نمايش هاي studio XPS 1340 و fw 46 رو براي اولويت هاي 1)برنامه نويسي 2)اينترنت 3)فيلم مقايسه كنيد؟
ممنون/.
SONY سری FW بگیر
اساتید سلام !
من یه لپ تاپ میخوام که سیستم قوی و به روز/ وزن مناسب/ عمر باتری خوب/ صفحه نمایش با کیفیت و نسبتا بزرگ و قیمت معقول داشته باشه واسه یه سری استفاده های معمول از کامپیوتر ...... . (بیشترین استفادم وبگردی و دیدن فیلم و گوش کردن به موزیک هسش . گه گداری هم شاید بخوام یه گیمی بزنم .)
چه مدلی از چه برندی رو پیشنهاد میکنید ؟ ( تا سق 1/5 میلیون . حالا 10 تومن 200 تومن هم بالاتر شد اشکال نداره )
بین این دوتا با اولویت های شما مسلماً FW مناسب تره نه به خاطر کیفیتش بلکه به خاطر 16 اینچ بودنش وگرنه هر دو کیفیتشون عالیه.نقل قول:
سلام دوستان می خواستم بدون این سری های جدید fw کدوم مودلاش هست که داخلشون کاملا مشکی هست پشتشم قهوهی؟
قیمتم بدین دیگه عالی مشیه مرسی