تیم خوبی میشه و دوست دارم فصل دیگه حال بارسا رو خوب بگیرید
شابد همه این بازیکنها بیان ولی رونالدو تو ننچستر میمونه
تیم خوبی میشه و دوست دارم فصل دیگه حال بارسا رو خوب بگیرید
شابد همه این بازیکنها بیان ولی رونالدو تو ننچستر میمونه
رونالدو هم رئالی میشه مازیار جون :27:
نقل قول:
بارسلونا؟
آیا باشگاهی با چنین نام وجود دارد؟
یعنی میگوید این تیم در لالیگا بازی میکند؟
باید میگفتید اصلا همچین تیمی را میشناسم.
معلومه که نه باید تیمی در حد وسعت دید ما باشند که ما ببینمیشان.
ایول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پرس: قيمت مسي چقدر است؟
ای فعالیتت بد نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب امیدوارم از فعالیت امروز من راضی بوده باشید.
شرمنده اگه کمی و کاستی بود و یا ادبیات و نحوه ایراد خبر از طرف من مشکل داشت هیجان و عشق به رئال نمیذاره که اروم باشم.
جدا از شوخی بهتر از این نمیشد با خبرات ذوق مرگمون کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
your welcomeنقل قول:
خواستم به نحوی اون نیومدن ها و مشکلات و غیره رو جبران کنم .
جاکر همه رئالیها گل هم هستیم در بست .
به محض اینکه پرز کار مشکوکی کرد خبر میکنم.
فعلا ما رفتیم کشیک بدیم .
یا حق
عجب لفظی اومده...!نقل قول:
این یعنی این که بارسلون کیلو چند..!!؟
مسی=بارسلونا..!
وای وای واییی... چی میشه!
کاکا، ریبری، رونالدو /// رئال میشه رئال 2003 2002 ؟ یعنی کلا یه چیزی که برگرده به همون زمان غوهای سپید؟!
فعلا که پدر کاکا بستن هرگونه قراردادی رو رد کرده!!!
کسی مارو تحویل نمیگیره؟!!!!نقل قول:
فکر کنم یه ماه دیگه انتخابات باشه، فصل هم که سه، چهار ماه دیگه. مطمئا نیستم.نقل قول:
بچه ها گویا پرز از اطرافیانش خواسته که هرکدوم برای مربی گری رئال یه پیشنهاد بدن و اسطوره ی باشگاه رئال مادرید، یعنی زیدان، هم تیمی گذشته خودش در تیم ملی، Laurent Blanc رو پیشنهاد کرده.
Laurent Blanc که الان مربی Bordeaux هست، فصل قبل به عنوان بهترین مربی لیگش انتخاب شد چون به عنوان اولین دوره مربی گریش این تیم رو دوم کرد و این فصل هم داره قهرمانش میکنه. ضمن اینکه زیدان اونو به خاطر بازی حجومی ای که تیمش به نمایش میزاره خیلی دوست داره.
به گزارش RmadridFC: مدیر ورزشی رئال مادرید اعلام کرد این تیم برای جذب کارلوس تبس مهاجم آرژانتینی منچستریونایتد اقدام کرده است...
پدراگ میاتوویچ مدیر ورزشی رئال مادرید اعلام کرد این باشگاه چند ماه پیش برای جذب توز، مهاجم آرژانتینی منچستریونایتد اقدام کرده است.توز اعلام کرده تابستان امسال اولدترافورد را ترک خواهد کرد ، ممکن است رئال مقصد بعدی این بازیکن باشد.
این در حالی است که میاتوویچ در گفتگو با Daily Mail می گوید توز قابلیت های بازی در ترکیب رئال را دارد اما بارها اعلام کرده می خواهد در انگلیس بماند.او می گوید :"من چند ماه پیش علاقه ام را به جذب این مهاجم اعلام کردم.با مدیر برنامه های او صحبت کردیم اما او اعلام کرد توز می خواهد در انگلیس بماند.کارلوس می خواهد به همراه خانواده اش در انگلیس بماند و تیم بعدی او نیز در انگلیس خواهد بود.بازیکنی که در منچستریونایتد و یا رئال مادرید بازی می کند باید از قابلیت های ویژه ای برخوردار باشد که توز آن قابلیت ها را دارد."
لیورپول یکی از مشتریان انگلیسی توز است.