نويسنده : مهدي اسماعيلپور
داماش از استقلال رشت من 100 برابر بهتر است
ناصر حجازي: باز هم در تيزرهاي تبليغاتي شركت ميكنم
پس از سايپا و تيمهايي نظير ابومسلم مشهد حالا صحبت از حضور ناصر حجازي در تيم پگاه يا همان داماش گيلان است.
هرچند كه حجازي مذاكره با تيم جديد امير عابديني را تاييد نميكند اما به نوعي چراغ سبز را نيز به اين تيم شمالي نشان ميدهد. اين در حالي است كه حميد استيلي بهعنوان گزينه اول جايگزيني ذوالفقارنسب مطرح شده است:
بحث حضور شما اينبار در تيم داماش گيلان مطرح است. مذاكرات تا كجا پيش رفته؟
اصلا مذاكرهاي در كار نبوده است. البته من هم اين خبر را شنيدهام اما به شكل رسمي خبري نبوده است.
با اصغر حاجيلو چطور؟
اصغر سرپرست داماش شد. ما هم هر روز همديگر را ميبينيم و حرف ميزنيم اما در اين رابطه او هم چيزي به من نگفته است.
حالا اگر پيشنهاد شود قبول ميكنيد؟ پگاه تيم كم بضاعت و فانوس به دستي است؟
نه اتفاقا بازيكنان خوبي دارد. اين تيم نسبت به استقلال رشت كه من مربي آن بودم خيلي بهتر است. دو تا بازيكن خارجي دارد، مهدوي، نيكنظر و چاووشي همگي نفرات خوبي هستند. داماش 100 برابر از استقلال رشت كه من آن را در اختيار داشتم بهتر است.
يعني اگر برويد ميتوانيد آنها را در ليگبرتر نگه داريد؟
حالا اول بگذاريد برويم بعد در مورد اين مساله سوال كنيد.
به هر حال فكر ميكنم بتوانم اين تيم را حفظ كنم. هرچه خدا بخواهد.
ناصرخان، تازگيها زياد بهعنوان كارشناس به تلويزيون ميرويد!
من بهعنوان كارشناس نميروم. كارشناس زياد است از جمله آقاي حاج رضايي. من بهعنوان ميهمان به برنامههاي ورزشي ميروم و كارشناس يا آناليزور نيستم.
به نظر ميرسد اختلاف شما با صدا و سيما حل شده است. چون در گذشته خبري از حضور شما نبود.
نميدانم حتما در گذشته مشكلي وجود داشته است اما من هيچوقت مشكلي نداشتم كه حل كرده باشم. اگر مشكلي هم بوده از آن طرف حل شده است.
اما فكر ميكنيم اين موضوع به تبليغات و تيزرهاي شبكههاي ماهوارهاي برميگشت. چون پس از آنكه قطع همكاري كرديد درهاي صدا و سيما به روي شما باز شد.
قطع همكاري نكردم بلكه قراردادم تمام شد. قرارداد يكساله داشتم و طبق قرارداد به تعهد خود عمل كردم.
- يعني ممكن است دوباره وارد عرصه تبليغات شويد؟
بله، چرا كه نه؟ 25 آبان بايد براي انتخاب بهترين بازيكن آسيا به امارات بروم. يكسري صحبتها انجام شده و ممكن است قرارداد جديدي براي حضور در تيزرهاي تبليغاتي امضا كنم. در ضمن بازي ايران و امارات را هم از نزديك ميبينم.
زماني كه براي تماشاي بازي ايران و كرهشمالي به استاديوم آزادي رفتيد به همراه علي پروين حسابي مورد توجه و تشويق مردم قرار گرفتيد.
مردم لطف دارند. ما كه يك شبه و يك ماهه نيامدهايم كه يك شبه و يك ماهه فراموش شويم.
راستي با فتحا...زاده مشكلي داريد يا به عبارتي قهر هستيد؟
نه چرا بايد با هم قهر باشيم؟
پس چرا در استاديوم زياد يكديگر را تحويل نگرفتيد؟
اتفاقا خيلي هم تحويل گرفتيم. برخي خبرگزاريها از قول من حرفهاي دروغ و خبرهاي اشتباه مينويسند به همين دليل تصميم گرفتم ديگر با آنها مصاحبهاي نداشته باشم. اگر من با فتحا...زاده مشكل داشتم هفته گذشته كه بيمار بود به عيادتش نميرفتم. چطور ميشود آنجا رفيق هستيم اما در استاديوم قهر كرده و به هم پشت ميكنيم اينكه نميشود.
يكي ديگر از اخباري كه در مورد شما مطرح است حضور يا عدم حضور شما بهعنوان يكي از پيشكسوتان استقلال در كميته فني اين تيم است.
در وهله اول من دنبال اين چيزها نيستم و خبر ندارم. از اين گذشته من جوان هستم و هنوز خيلي مانده تا پيشكسوت شوم.
بازي استقلال و برق شيراز چطور بود؟
بد نبود. استقلال نفرات خوبي دارد. اين نشان از قهرمان شدن تيم در پايان فصل دارد. استقلال به لحاظ بازيكن با ساير تيمها قابل قياس نيست. برق هم تيم كم و ضعيفي نبود. آنها با چهار تا بازيكن جوان تاكنون باخت نداشتهاند. البته دو تعويض اجباري در 20 دقيقه اول آنها را ضعيفتر كرد و دست مربي تيم را ميبندد. در مجموع بازي 60-40 به سود استقلال بود.
در آخر تيمملي هم مقابل كرهشمالي چنگي به دل نزد. نظر شما در اين رابطه چيست؟
در 20 دقيقه اول خوب بوديم اما رفته رفته تحليل رفتيم و بازي افت كرد. بازيكنان ما به خصوص هافبكها كمتحرك و ساكن بازي كردند. بازيكن سرعتي و سرعت تيمي ايران ضعف ايران بود.