خدا بخیر کنه پسنقل قول:
این دوره تا حالا خیلی هارو دیدم با فوق لیسانس همین باهنر افتادن
اون دوستمون مدرکش چی بوده؟
Printable View
خدا بخیر کنه پسنقل قول:
این دوره تا حالا خیلی هارو دیدم با فوق لیسانس همین باهنر افتادن
اون دوستمون مدرکش چی بوده؟
دوستان برای غیبت 8 سال کجا میشه سوال و پرسش کرد ؟
بله، واقعا! تا اون جایی که من وصفش رو شنیدم اگر بدترین پادگان نباشه یکی از بد ترین هاست! مخصوصا که نیرو انتظامی هست و بعد از آموزشی هم نمیشه زیاد امیدوار بود، مگر اینکه ناجا، نظام وظیفه یا دادگستری بیفتیم که احتمالش خیلی کمه.نقل قول:
پاسخ اون دوستمون رو از لینک مشاهده بفرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال زیاد فوق دیپلم به بالا گردان اما علی میوفتن. امکانات کمی بهتره ولی فرمانده گردان و گروهان هاش خیلی سخت گیرن گویا! (پوست می کنن)
واسه تقسیم هم بیشتر به مناطق شرقی و تا حدودی مرکزی اعزام می کنند. البته گویا احتمال تقسیم در شهر یا استان خودتون زیاده.
یه توضیح راجع به اش و اصول اشخوری به ما میدین ممنون میشمنقل قول:
والا منم آش خورم! فقط توی این مدت چون یکم پرس و جو کردم یه مقدار اطلاعات پایه دارم. بهتره از دوستان پیش کسوت سوال بفرمایید.نقل قول:
شما کدوم پادگان افتادین؟
من پایگاه دوم شکاری تبریز بودم تموم کردمنقل قول:
محض خنده گفتم:n02:
دوستان تقسیمات پادگان 05 کرمان چجوریه؟ مرزبانی میفتن؟!!! (مدرک لیسانس)
عزیزان کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟نقل قول:
ربطی به جسمی نداره.برادرت معلول ذهنی باشه معاف میشی.نقل قول:
استشهاد از این چیزا نمیخواد؟
سلام
دوستان این لباس هایی که اول آموزشی تحویل میدهند برای 2 سال خدمت است یا فقط برای آموزشی است ؟
بعد مو ها رو با چه شماره ای زد ؟ با 10 خوب هست یا حتما باید با 4 زد ؟؟؟:n04:
................................
نقل قول:آموزشی مهم نیست هر قدر سخت هم باشه 2 ماهه که با مرخصی میان دوره و پایان دوره که میدن زود تموم میشه. اگر کسی متاهل باشه از 4 شنبه تا صبح شنبه مرخصی میدن. و برا مجردا از 5 شنبه تا صبح شنبه مرخصی میدن.البته از هفته دوم به بعد. که بومی ها و کسانی که فاصله زیادی با خونه ندارن میرن مرخصی.
مهم تقسیمات هست که کجا بیوفتیم .تعدادی از اقوام همین باهنر بودن البته با مدرک لیسانس که بعضی ها زاهدان و بعضی تو استان کرمان تقسیم شدن.
تمام کسانی که دیدم این دوره افتادن باهنر (اصفهان، تهران ، کرمان) همه ارشد داشتن نمیدونم دلیلش چیه و قرار هست کجا تقسیم بشیم.
شما از کجا فهمیدین که احتمال تقسیم تو شهر و استان خودم زیاد هست؟
دوستان اعزامی اول ابان
کسی هست با مدرک فوق لیسانس کد 05 کرمان خورده باشه؟
در حفظ و نگهداری لباس ها کوشا باش که آنها را برای 2 سال نیاز خواهی داشت برادر :دی .نقل قول:
باس با 4 بزنی :n09: :n09: کچل شدیم رفت :n31: .
بله، معمولا بومی ها (بسته به پادگان) می تونن آخر هفته مرخصی بگیرن ولی در مورد غیر بومی ها صدق نمی کنه. مخصوصا که 10 ساعت رفت و 10 ساعت برگشت جز خستگی چیزی به ارمغان نمیاره. همون تو پادگان بودن بهتره!نقل قول:
منم زیاد به آموزشی اهمیت نمیدم. به قول شما مهم اینه که واسه تقسیم کجا بیفتیم.
البته نیروی انتظامی بعد از تقسیم کمتر توی پادگان می مونن و اکثرا داخل شهر ها و یا جاده ها تقسیم میشن که معمولا شرایط اداری نداره و علاوه بر فعالبت تا نزدیک شب، روز های تعطیل و آخر هفته ها نیز معمولا آماده باش میدن! :n28:
این جوری که من آمار گرفتم (چند دوره گذشته) ارشد و لیسانسه های پادگان باهنر اگر شانس بیارن و مرزبانی یا راهور نیفتن اکثرا توی شهر یا استان بومی خودشون تقسیم میشن. البته این دوره گویا ارشد زیاده و ممکنه شرایط فرق کنه! :n29:
من تک پسرم، نمی دونم این واسه تقسیم به دردم بخوره یا نه. ولی محض احتیاط تمامی مدرک مورد نیاز رو با خودم میارم. فقط نمیدونم چه موقع و کجا باید ارائه داد!
سلام به همگی دوستان
یه سوال مهم داشتم،ممنون میشم کمک کنید
یکی از اشناهام برای خدمت ثبت نام کرده و اعزامش نوزده ابان ماهه،شش ماه اضافه خدمت بخاطر غیبت هم داره،اما الان پشیمون شده و نمیخواد بره چون واقعا شرایط خانوادگیش ایجاب نمیکنه بره.تکلیفش چیه؟اگه نوزدهم خودش رو معرفی نکنه چی میشه؟مجازات و دستگیری داره؟
ممنونم اگه کامل واسم توضیح بدید
منم چون تک فرزندم، امروز یه دو ساعتی رو اینور و اونور رفتم تا مدارک و ... رو تکمیل کردم برای این مورد. شما باید کپی صفحات شناسنامه ی خودت و پدر گرامیت رو که امروز بردی و برابر با اصل کردی رو همراه خودت ببری پادگان، اونجا موقعش که شد خودشون میگند هر کی هر مدرکی داره، ارائه بده (متاهل ها و تک فرزند ها و ...) که میبری و بهشون تحویل میدی. بعد تا اونجایی که من امروز فهمیدم، احتمال داره (نمیدونم همیشه و در همه موارد انجام میدند یا نه) پادگان هم یه نامه میده به ثبت احوال که تایید بکنه مثلا من تک فرزند خانواده هستم، اون نامه رو هم بعد باید همون موقع ببریم ثبت احوال و اونا جوابش رو مینویسند به پادگان و بعد دوباره تحویلشون میدیم تا دیگه پرونده کامل بشه.نقل قول:
پ.ن: شرط متاهل یا فرزند نظامی بودن، بی هیچ قیدی باعث میشه که حتما شهر خودت (یا نزدیک ترین شهر در صورت عدم وجود پادگان در شهر) بیافتی ولی این شرایط ما، لزومی نداره که باهاش موافقت بشه و حتما حتما بیافتیم شهر خودمون.
من یه 500 صفحه از این تاپیک رو کم کم خوندم :دی یه سری چیزها دیگه دستم اومده، تا زمانی که خودش رو معرفی نکنه، همچنان به عنوان غایب محسوب میشه و جریمه اش همون اضافه خدمت به حساب میاد. زمانی که خودش رو معرفی کنه و بره پادگان اما از اونجا فرار کنه، اون موقع دیگه فراری به حساب میاد که اونوقت اون مجازات های سنگین تر دیگه در انتظارش هست.نقل قول:
ممنون دوست عزیزم،لطف کردی
اما نه اصلا قصد داره نره پادگان،و اصلا خودش رو به پادگان معرفی نکنه....
منم همین سوالو داشتم اگر کسی درخواستی داد و معاف نشد نره دنبال ادامه کارش همون غایب محسوب میشه؟با این اوصاف که که طرف نرفته باشه پادگان تکلیفش چیه؟
دوستان من همونیم که پذیرش سپاه گرفتم ولی برگه سفیدم پدافند سمنان ارتش افتاد
امروز رفتم اون پادگانی که نزدیک خونمونه پذیرش گرفتم گفتند هم سربازاش هم مسیول مشمولین که شما دو سه روز دیگه مثلا 27یا 28ام یه بار دیگه برگه سفید بگیر احتمال اینکه پذیرش اکی بشه هست
حالا میخواستم ببینم همچین چیزی درسته؟
البته امار گرفتم یکی از همکارام همین پدافند سمنان افتاده بود میگفت جای خوبیه الانم بگن برو خدمت میرم اونجا ولی خوب پذیرش اوکی شه بهتره در کل میافتم سپاه وپادگان نزدیک خونه ولی سمنان برم معلوم نیست کجا تقسیم شم البته اینم بگم مثل شما تک پسرم
بعد یه چیز دیگه الان ارتش هم بسیج فعال کسری میده یا فقط سپاه کم میکنه
بنده همچین چیزی تا به حال نشنیدم ! به عبارتی بسیار بعید به نظر میرسدنقل قول:
کسی میدونه؟نقل قول:
کلا سربازی رفتن تو مملکت ما یک چیز بیخوده
عملا 2 سال یا کمتر یا بیشتر وقتت رو تلف میکنی
در مجموع 1 ماهش مفیده که اونم از 3 ماه آموزشی گیر آدم میاد بقیه اش همش الافی و بیگاری هستش . بیماری های روحی و جسمی که ممکنه بگیری به کنار
من خیلی ها رو نصیحت کردم که اگر شرایط معافیت دارند حتما استفاده کنن
نمیدونم تک فرزند الان معاف میشه یا نه اما اگر شما تک فرزندی و شرایط معافیت رو داری حتما استفاده کن و زندگیت رو حروم نکن
در ضمن خودم 24 ماه سپاه خدمت کردم در بهترین شرایط و بهترین منطقه اما با این شرایط عمر خودم رو حروم شده میدونم و افسوس میخورم که چرا دنبال رهکار برای معافیت نرفتم که اگر رفته بودم الان حداقل 4 الی 5 سال تو زندگی جلو بودم
پ.ن : برادرانه گفتم و تصمیم شما قابل احترام اما حتما قبلش حسابی فکر کن چون وارد که بشی کار تمومه و باید تا آخرش بری
خب اگه معاف نشیم نریم چی میشه؟
چه جالب.من طبق پست های قبلی که نوشته بودم برادرم بابت کم توانی ذهنیش معاف شده و پدرمم بالای ۷۳ سال داره میخوام برای معافیت کفالت اقدام کنم اما ترسم از اینه معاف نشم چون مشکلاتی دارم نمیتونم برم حالا نظرتون چیه ؟جایی بهم گفتن اقدام بکن فوق فوقش معاف نشدی که به زور نمیان ببرنت حالا مرددم چکار کنم ....
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام
اگه معاف نشید (حتی بعد از اعتراض) براتون برگ اعزام صادر می کنن و در صورتی که مراجعه نکنید برگ اخطاریه ارسال میشه و در صورت بی توجهی برگه ای به رنگ قرمز برای شما ارسال میشه که اگه باز هم در موعد مقرر به سربازی نرید ، شما به عنوان سرباز غایب شناخته میشید .
سوال اینجاست که آیا سرباز غایبی بوده در این مملکت که دستگیر شده باشه؟! طبیعتا تا زمانی که خودتون خودتون رو معرفی نکنید یا کسی شما رو لو بده،هیچکس دستگیرتون نمی کنه!
اما اگه شانس معافیتون بالای 80 درصد هست،حتما اقدام کنید برای معافی.
همینطورهنقل قول:
من سربازی نرفتم و تا حالا یکبار هم به کارت پایان خدمت نیاز پیدا نکردم.گواهینامه دارم و همین 3 ماه پیش تمدیدش هم کردم،بیمه درمانی دارم،شغل آزاد دارم،تا حالا چند بار سند به نام زدم یا به نامم زده شده و ... .
فقط و فقط از کشور خارج نشدم که تا حالا قصد نداشتم خارج بشم و حداقل تا 2 3 سال دیگه ایرانم.که برای اونم مشکلی نیست چون الان دارم برای معافی اقدام می کنم و به احتمال خیلی زیاد معافم.
شما اگه مشکل دارید،نرید خوب.هر موقع مشکلتون رفع شد تشریف ببرید یا اگه موقعیتش رو داشتید برای معافی اقدام کنید.نقل قول:
بله اگه معاف نشدید کسی به زور شما رو نمیبره.اما به هر حال محدودیت هایی هست که خودتون بهتر می دونید.
دوست عزیز اگه این دوستمون بعد از دریافت برگه قرمز باز هم نره غایبه؟ یعنی مثل غایبای معمولی حساب میشه؟ سرباز فراری حساب نمیشه؟نقل قول:
شما خودتون دارید میگید "سرباز فراری"نقل قول:
واژه سرباز به کسی اطلاق میشه که وارد پادگان شده باشه.
کسی که پاش به پادگان نرسیده سرباز نیست،مشموله، بدون غیبت یا غایب .حالا اون اخطاریه ای که ارسال می کنن برگ سفید باشه یا قرمز در هر صورت تا زمانی که شخص وارد پادگان نشده باشه سرباز به حساب نمیاد.
اما اگه پای شما برسه به پادگان و اسمتون رو اونجا ثبت کنن و بعد از مرخصی یا در یک فرصت دیگه برنگردید محل خدمتتون، سرباز فراری محسوب میشید.
دوستان ملاقات مردمی هنوز هست یا دیگه تشکیل نمیشه؟؟؟ چون چهار سال پیش هفته ای یکبار تو نماز خونه ملاقات مردمی از 9 تا 11 صبح برگزار میشد خواستم ببینم اطلاع دارید الان هم هست یا نه؟؟؟:n37:
دوستانی که مثل ما مناطق بد آب و هوا اعزامند یا که مشکل دارند و ... میتونید برید از این واکسن های آنفولانزا بزنید، واقعا خودش کمک کننده هست. زودتر هم بزنید چون خودش شاید یه دو روز اذیت کنه ولی خب آدم بیشتر در مقابل سرماخوردگی مقاوم هستش.
من الان خودم رفتم زدم :دی کل داروخونه ها و دکتر ها رو هم پرس و جو کردم قبلش، مدل های متفاوتی از هلندی و فرانسوی و ... داخل بازار هست، بهترین مدلش همون مدل هلندی هستش که حدود 25 تومن هم قیمتش هست.
ممنون از اطلاعات مفیدی که دوستان قرار می دهند. واقعا حفظ سلامتی توی شرایط سخت آموزشی (به ویژه مناطقی که شرایط مساعدی هم نداره) خیلی حائز اهمیته.
فقط یک سوال داشتم. تلفن های موجود در پادگان به چه صورتیه؟ آیا اعتباریه و باید کارت تلفن (که فکر کنم دیگه منسوخ شده) تهیه کرد؟
همراه داشتن چندتا ماسک فیلتردار به درد میخوره توی اسایشگاه در مواقع بحرانی! استفاده میشه کرد. من 1کیلو نارنگی و پرتقال بردم :n02:بدن رو در برابر بیماری مقاوم میکنه پیاز هم خوبه همراه غذا میچسبه و انتی بیوتیک هم به نوعی هستش. اونجا شرایط طوریه که استراحت و غذای مناسب وجود نداره و تو این فصل اگه سرما خوردی تا آخرش همراهت میمونه .معمولا کل اسایشگاه تو این ماه سرما میخورن و به محض اینکه یک نفر سرما بخوره بطور تصاعدی به تمامی افراد سرایت میکنه و هیچ جوره نمیشه از دستش فرار کرد اما بازم تک توک خوش شانس پیدا میشد.. منم اعزامی آبان بودم سمنان. دیگه سرماشو همه شنیدن. اواسط آموزشی زمانی که تقریبا تمام آسیاشگاه سرما خورده بودن وقتی یک روز نگهبان شب آسیشگاه بودم از خواب بیدار شدم برای تحویل شیفت . بوی بد عفونت تمام آسیشگاه رو پر کرده بود طوری که حالت رو واقعا بهم میزد. هر چند دقیقه در رو باز میزاشتم تا هوا تهویه بشه. همین هوای آلوده داخل اتاق هم ناقل سرماخوردگیه. خلاصه خیلی بایذ مراقبت کنی برای فرار از سرماخوردگی...
خدمتتون عارضم که پوتین هایی که به ما دادن مارک بهمن بود که پوتین های نسیتا خوبی به حساب میان.هر چند روز اول یه مدت خشک هست و با واکس زدن های مداومی که انجام میدید کم کم بهتر میشه.نقل قول:
ولی من خودم یه دوستی را چند روز پیش دیدم (که سرباز ارتش بود البته) گفت پوتین های ما پوتین های فوق العاده به درد نخوری بود که اومده بود اینجا به وسایل نظامی فروشه 5 تومن فروخته بود و پوتین خوب خریده بود. ولی کلا پوتین هایی که در پادگان خاتمی یزد به ما دادند دو مارک بود که هر دو خوب بود و حتی اون مارک دوم(غیر از بهمن) پوتین های خوش فرم و قالب تری بود.
پوتین های ارگ را هم من ندیدم ولی اگر از اون پوتین های نرم و سبک هست قطعا بهتر از چیزی هست که به عنوان جیره استحقاقی میدن و اگر بتونید تهیه کنید مسلما راحت ترید چون پوتین های بهمن آنچنان عالی نیستند.ضمن این که شما باید کفی صافی پا بگذارید(که من خودم تولید کننده این کفی ها هستم) بهتره قبلش پوتین با سایز مناسب برای کفی انداختن تهیه کنید که اونجا هم خیالتون راحت باشه هم پاتون.
در مورد قفل هم من خودم قفل خیلی کوچولو برده بودم(همین هایی که به دفتر خاطرات میزنن) که خیلی زیاد کوچیک بود و قفل سایز متوسط ببرید. مثلا اگر کوچکترین قفل(مثل قفل من) سایز 1 باشه شما سایز 3 ببرید. هرچند به نوع کمتون هم بستگی داره.
ضمنا این که چند تا نکته را مد نظر داشته باشید:
اولا در ساعت اداری که میان آنکادر ها را بررسی میکنند باید درب کمد باز باشه
ثانیا شما همه خوردنی هایی که دارید را به دلیل "آنکادر کمد" (چینش خاصی که کمدتون را طبق اون منظم کنید و بچینید) نمیتونید داخل کمدتون بگذارید و باید اکثرش را داخل کیفتون و در انبار قرار بدید و هر یکی دو روز یکبار برید داخل انبار و به اندازه مصرفتون از کیفتون بردارید
به هر حال قفل تهیه کنید ولی در کل دعا کنید بینتون دزد نباشه. وگرنه هیچ چیزتون آنچنان که خیالتون تخت باشه در امان نیست. ولی اونجا اینقدر وقت کم دارید که کسی هم وقت این که بیاد قفل باز بکنه برای دزدی اصلا نداره.همین که یه فقل باشه کافیه
بین ما که خدا را شکر دزد نبود و هیچ موردی داشتیم که کسی بگه فلان چیزم را دزدین و هر موردی هم بود اشتباها یه چیزی جابجا شد بود. برای این که این جور موارد هم نداشته باشید سعی کنید روی همه وسایلتون همون روز اول(این روز اول بودنش مهمه) یه علامتی بذارید که قاطی نشه و برای خودتون و دیگران قابل تشخیص باشه چون اونجا همه چیزها مشابه هم دیگه هست.
در مورد تقسیم در گروهان ها هم اگر یزد هستید یا بقیه جا ها هم مثل یزد باشه که در بدو ورودتون به پادگان در دژبانی بینتون یه سری برگه تقسیم میکنند که ازتون میخوام مشخصاتتون را بنویسید و در همون برگه ای که دستتون میدن نوشته که در کدام گردان و گروهان و کدام تخت هستید. باید اونجا زرنگ باشید و با کسان دیگه ای که اونجا هستند برگه هاتون را جابجا کنید و همه کسانی که میخواهید با هم باشید برگه را بگیرید که در یک "گروهان" بیفتید( مثلا همه گروهان 32 باشید). چینش برگه هایی که دستشون هست و پخشش کاملا کاتوره ای هست ولی تا قبل از نوشتن مشخصات و تحویل دادنش به دژبانی بچه ها میتونن بین خودشون جا به جا کنند.
شاید اگر از سربازان دژبانی بخواهید که به دسته جمع شما که با هم دوست هستید برگه یک گروهان را بده باهاتون همکاری کنند(شاید هم لجبازی یا بی اعتنایی کنن)
باز هم سوالی بود در حد توان و اطلاعاتم در خدمتم
ببخشید اگر این دفعه هم دیر جواب دادم
........... حذف شود
دوستان من اگه فردا صبح برم پلیس + 10 و درخواست تمدید بدم تا شنبه صبح به نظرتون جوابش میاد؟ پنجشنبه روز کاریشون به حساب میاد یا نه؟:n13:
سلام
دوستان من افتادم پادگان شهید باهنر کرمان
شنبه هم اعزامم
بالاخره معاف از رزم ضعیف بودن چشم بگیرم یا نه؟؟
می گن هواش خیلی بده
یه مورد دیگه رو هم اضافه کنم، ضمن اینکه بازم شدیدا این واکسن ها رو توصیه میکنم ولی مثل من یک دندگی نکنید :دی اگر سرماخوردگی کوچیک داشته باشید و بزنید، یکم تشدیدش میکنه، ولی من زدم، اما شما صبر کنید بهتر بشید و مثلا 4 شنبه بزنید. اگر هم که الان مشکلی ندارید، من اکیدا توصیه میکنم فردا واکسنش رو بزنید، به هر حال همیشه میگند پیشگیری بهتر از درمان هستش.نقل قول:
کارت تلفن دوباره اینجا زنده میشه :دی وقتی رفتیم پادگان، بعدش از همونجا یه کارت تلفن مخصوص اون شهر رو باید خریداری کنیم تا بتونیم استفاده کنیم.
من به نظرم شما خیلی دیر اقدام کردی، بهتر میبود شنبه این کار رو انجام میدادی و الان احتمالش کمه ولی بازم به دلیلت و شانس و ... بستگی داره. بهترین کار مراجعه اول وقت به پلیس +10 هست تا ببینی اونا چی میگند.نقل قول:
واسه معاف از رزمی اگر میخواستی اقدام کنی، بهتر میبود قبل از اعزام اقدام کنی که حداقل آموزشی رو معاف از رزم باشی ولی به هر حال همه چیز بستگی به شرایط شما داخل اونجا بستگی داره، اگر دیدی اذیت هستی و مشکل برات پیش میاد، اقدام کن.نقل قول:
یعنی الان دیگه نمیشه گرفت؟نقل قول:
واسه معاف از رزمی اگر میخواستی اقدام کنی، بهتر میبود قبل از اعزام اقدام کنی که حداقل آموزشی رو معاف از رزم باشی ولی به هر حال همه چیز بستگی به شرایط شما داخل اونجا بستگی داره، اگر دیدی اذیت هستی و مشکل برات پیش میاد، اقدام کن.
منظور از شرایط چیه؟
من مدرک کاردانی دارم
چرا نشه گرفت، شما اونجا که رفتی (چه توی آموزشی باشی چه توی یگان) میتونی درخواست بدی برای معافیت پزشکی.نقل قول:
منظورم از شرایط اینه که شما اگر میخواستی اقدام کنی برای معافیت، خب حداقل قبل از اعزام اقدام میکردی که معاف از رزم میشدی، راحت تر میبودی آموزشی رو ولی بازم نمیشه هیچ چیزی گفت، همه چیز بستگی به شرایط شما داخل اونجا داره، شاید شما اصلا اذیت نشی، شرایط جسمانیت طوری باشه که با دویدن و رژه و ... موردی نداشته باشی، اون موقع هست که میبینی میتونی انجام بدی، میگی اصلا معافیت رو نمیخوام و نمیارزه و خدمتت رو بدون اینکه بخوای معافیت بگیری، ادامه میدی ولی یه موقع هم هست میری میبینی که اونجا اذیت هستی، تحملش با توجه به شرایط واقعا غیر ممکن هست برات، اون موقع میتونی اقدام کنی.
مثلا من مشکلم قلبی هستش، طبیعتا شرایط برای من غیر قابل تحمل تر از شما هستش، من بخوامم؛ متاسفانه به خاطر شرایطی که دارم، یه سری کارها رو نمیتونم انجام بدم.
+++
من یه 5 تا پیام خصوصی گرفتم که چی همراه میبرم و ... :دی برای همین، توی پست بعدی لیستی که دارم رو کامل مینویسم که دیگه هر کی میخواد، استفاده کنه.